A List Magazine ∙ February 6, 2020 ∙ 3 min read

Deschis în anul 2018 și localizat la kilometrul 0 al distracției din Mamaia, în zona de nord a Stațiunii, hotelul NYOTA este cea mai nouă atracție pentru turiști. Iată câteva motive să-ți petreci vacanța aici!

Hotelul se deschide în luna aprilie și vă pune la dispoziție peste 70 de spații de cazare, săli de conferințe pentru team-building sau prezentări, pentru board meeting sau skype meeting. Piscina exterioară încălzită, parcarea etajată, restaurantul a la carte și vederea la mare sau la lac fac din NYOTA locul unde veți adăuga sufletului dumneavoastră niște amintiri extraordinare pe care cu siguranță veți vrea să le retrăiți.

Știm că serviciile sunt cele care fac diferența. Și mai știm că acestea contează foarte mult în alegerea hotelului de vacanță. De aceea, la NYOTA, vrem să punem un accent mare pe acestea. Vă oferim o piscină încălzită din mai până în septembrie cu zonă de copii și zonă de jacuzzi. Chiar la marginea acesteia puteți savura la barul piscinei un cocktail sau o bere rece. Găsiți întotdeauna un prosop pentru piscină disponibil, nu este nevoie să-l luați pe cel din cameră. Dacă rezervați un apartament veți găsi un espressor unde vă puteți face gratuit cafeaua dimineața la prima oră. LA NYOTA veți avea mereu siguranța găsirii unui loc de parcare pentru că parcarea noastră etajată are locuri pentru toate camerele hotelului și vă ține mașină la umbră și supravegheată video. Pe lângă acestea sunt multe servicii pe care le veți descoperi când ajungeți și echipa noastră vă va ajuta să aveți un sejur minunat. In perioada 1 iunie – 15 septembrie va oferim sezlong si umbrela gratuit pe sectorul Nyota de pe plaja Asylum.

Se spune că dacă îți începi ziua cu un mic dejun copios și o închei cu un pahar de vin vei avea o zi minunată. Din acest motiv, la NYOTA, restaurantul este una din principalele atracții.  Am adus dorința, ambiția și creativitatea unei echipe tinere de bucătari și ospătari, le-am asezonat cu un ambient de vacanță, le-am adăugat ingrediente muzicale de relaxare și le-am amestecat într-un mix ideal de mâncare și atmosferă care face ca restaurantul Nyota să fie căutat de la începutul zilei până la sfârșitul acesteia. Punctul forte este terasa restaurantului aflată lângă piscină și care poate fi acoperită în funcție de vreme. Pentru ca în vacanta nu trebuie să te uiți la ceas micul dejun este disponibil în fiecare zi până la ora 12.00.

Nu în ultimul rând, la terasa de la etajul 7 organizăm în fiecare weekend de vară au loc degustări de vinuri și barbeque pentru clienții hotelului și nu numai…

Hotelul se va deschide în 15 Aprilie 2020, iar pentru acest an, reprezentanții Nyota au pregătit o ofertă specială de Early Booking valabilă până la finalul lunii martie, cu un discount de -25%. De asemenea, puteți beneficia un pachet de Paște de 2 și 3 nopți de cazare.

Găsiți toate detaliile despre tipurile noastre de camere și apartamente pe www.hotelnyota.ro!

 

Related Posts

Hailey și Justin Bieber așteaptă primul lor copil

Hailey Bieber (27 de ani) a anunțat că este însărcinată prin publicarea unui videoclip emoționant din Hawaii, în…

Cum arată locuința lui Drew Barrymore din Hamptons

Drew Barrymore are un conac pe plajă, în stațiunea de lux de la malul Atlanticului, Hamptons. Actrița în…

Paris Hilton și Nicole Richie revin cu un nou reality-show, după 20 de ani

La 20 de ani de la ultimul lor reality- show, intitulat The Simple Life, în care cele două…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările acestei perioade. Iată ce ne-a atras…

Lista celebrităților care au recurs la cea mai nouă metodă de slăbit

Ozempic este medicamentul miraclos la care numeroase celebrități au apelat în ultimii ani pentru a scăpa de surplusul…

Madonna, aplaudată de cea mai mare mulțime live de fani

În fața scenei uriașe construite pe plaja Copacabana, din Rio de Janeiro, cea mai mare mulțime live de…

George Clooney, aniversare discretă

Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la Hollywood, George Clooney a împlinit zilele trecute 63…

Cele mai frumoase insule din Europa

În căutarea liniștii, a relaxării, a peisajelor paradisiace și a plajelor îmbietoare, îți prezentăm un clasament al celor…

Horoscopul săptămânii 6-12 mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă horoscopul săptămânii 6-12 mai 2024. Berbec Situații controversate în plan financiar! Este vorba…

Cum a fost Met Gala, cel mai important eveniment fashion al anului

O nouă ediție Met Gala a avut loc aseară la New York, iar celebritățile și-au dat doctoratul în…