A List Magazine ∙ February 24, 2022 ∙ 4 min read

Xiaomi a lansat în România noua serie Xiaomi Smart Air Purifiers 4, formată din trei noi variante de purificatoare de aer – Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro, 4 și 4 Lite. Sunt soluția perfectă pentru a avea un aer curat în locuință. Descoperă 6 motive pentru care ar trebui să le folosești și tu.

1. Elimină chimicalele periculoase din aerul interior

De curând, senzorii rețelelor care monitorizează calitatea aerului din București au înregistrat o creștere cu 700% a indicelui PM 2,5. Aerul interior poate fi și mai poluat, deoarece circulă mult mai puțin în comparație cu cel exterior. În condițiile în care, petrecem tot mai mult timp acasă, este indicat să ne protejăm sănătatea. 

Toate cele trei variante de purificatoare din seria Xiaomi Smart Air Purifiers 4 sunt dotate cu filtre de înaltă performanță, care înlătură particulele în suspensie PM10 și PM 2,5. Acestea pot cauza afecțiuni grave în timp, precum boli respiratorii, boli vasculare sau chiar cancer. Purificatoarele Xiaomi au, însă, o eficiență de filtrare de 99,97% a particulelor fine, cu dimensiuni de până la 0.3 microni.   

2. Au efecte benefice asupra sănătății

Aerul interior are și alte elemente nocive, precum fumul, praful, polenul sau părul de animale. Senzorii performanți ai seriei Xiaomi Smart Air Purifiers 4 detectează orice tip de substanțe care ți-ar putea afecta sănătatea. Spre exemplu, varianta Pro are nevoie de doar 15 minute pentru a purifica aerul dintr-o încăpere de 40 m2 și eliberează 8330 de litri de aer curat pe minut. În plus, are și funcția de ionizare negativă a aerului, cu rolul de a curăța praful și de a menține un nivel ridicat de puritate.

3. Înlătură mirosurile neplăcute

Xiaomi Smart Air Purifier 4

Un alt aspect important al filtrelor cu care sunt dotate purificatoarele Xiaomi este stratul de cărbune activ de înaltă calitate, care elimină mirosurile și asigură o prospețime de durată. Cărbunele activ are o rată mare de absorbție, așa că atunci când vei avea musafiri nu va mai trebui să te îngrijorezi că fumul din bucătărie sau mirosurile puternice îi vor deranja. 

4. Îmbunătățesc somnul

Xiaomi Smart Air Purifier 4


Impuritățile din aer, precum acarienii sau bacteriile, declanșează alergii sau răceli. Strănutul, tusea, congestia nasului sau durerile de gât sunt simptome frecvente, care îți afectează somnul. Purificatoarele din seria Xiaomi Smart Air Purifiers 4 elimină toate pericolele din aer și pot fi folosite și pe timp de noapte. Atunci când sunt setate pe modul nocturn, emit un zgomot redus și lumina afișajului se stinge, așa că vei dormi fără probleme, într-un mediu sănătos.

5. Sunt inteligente și ușor de utilizat

Xiaomi Smart Air Purifier 4

Purificatoarele din seria Xiaomi Smart Air Purifiers 4 sunt foarte ușor de utilizat. Au afișaj intuitiv, cu date despre calitatea aerului. Pentru controlul inteligent, pot fi activate din aplicația Xiaomi Home de oriunde te-ai afla. Aceasta afișează și informațiile despre durata de viață a filtrelor, pe care este indicat să le schimbi la intervale cuprinse între 6 și 12 luni. Grila ventilatorului este prinsă în șuruburi pentru a preveni accidentele. Nu este necesar să o desfaci decât în momentul în care înlocuiești filtrele. 

6. Au prețuri excelente

Seria Xiaomi Smart Air Purifiers 4 este accesibilă și din punct de vedere financiar. Varianta Lite are prețul recomandat de vânzare de 749 de lei, în rețeaua partenerilor autorizați din România. Xiaomi Smart Air Purifier 4 costă 1.099 de lei, în timp ce varianta Pro este 1.499 de lei. Xiaomi ți-a pregătit și o altă surpriză: pentru oricare dintre purificatoarele din noua serie cumpărate în perioada 24 februarie – 9 martie 2022, vei primi și un voucher cu 10% discount pentru următoarea achiziție. 

Acestea sunt motivele pentru care merită să faci o astfel de achiziție. Vei respira un aer mai curat, un aspect important pentru sănătatea ta și a familiei tale. 

Related Posts

Sharon Stone povestește că pierdut nouă sarcini de-a lungul vieții

Sharon Stone (64 de ani) face consfesiuni dureroase despre cele nouă sarcini pe care le-a pierdut de-a lungul…

Rupert Murdoch, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, divorțează de Jerry Hall

Nu există vârstă limită pentru mariaj sau pentru divorț, iar acest lucru e demonstrat cel mai bine Rupert…

Primul tablou oficial cu Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton

Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, au parte începând de acum de un tablou oficial, făcut…

Irina Rimes lansează noul album, intitulat „Acasă”

Irina Rimes lansează cel de-al patrulea album „Acasă”, compus într-un drum de redescoperire al artistei, care a călătorit…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu lansările și noutățile din toate domeniile. Top Line a…

INNA prezintă single-ul ”Magical Love”

După ce a cucerit topurile muzicale din Europa cu hitul „Up”, regina muzicii dance, INNA, revine cu un…

Barack și Michelle Obama – onorariu de aproximativ 20 de milioane de dolari pentru un podcast

Barack și Michelle Obama au încheiat un contract de 20 de milioane de dolari pentru un podcast de…

Cum să ne amenajăm apartamenul? Irina Pătășanu (arhitect) ne arată un ghid în 7 pași

Vara este perioada în care alegem cel mai des să dăm un alt aer locuinței, să mai schimbăm…

Așa mamă, așa fiu – Aurélien Enthoven calcă pe urmele celebrei lui mame, Carla Bruni

Aurélien Enthoven (21 de ani) este fiul Carlei Bruni, fosta primă doamnă a Franței și model de succes….

Anca Alungulesei: “Sportul poate bloca procesul de slăbire! Mintea te îngrașă, mintea te slăbește”

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție și creatoarea Psiho-Dietei, proces integrativ de slăbit, cu rezultate pe viață, explică felul…