A List Magazine ∙ September 15, 2021 ∙ 3 min read

 

5GANG, un adevărat fenomen al noii generații se desparte, fiecare dintre membrii ei o va lua pe propriul drum. Până atunci, fanii vor avea ocazia să-i vadă pentru ultima dată în formula deja consacrată, la concertul din 19 septembrie 2021, la Romexpo.

Trebuie să recunosc că momentul ăsta a venit mai repede decât mă așteptam. Însă am luat împreună această decizie și eu cred că e decizia bună. Anul ăsta, proiectul 5GANG ia sfârșit. Concertul de pe 19 septembrie, de duminica asta, va fi ultimul pe care îl vom susține, iar ultimul proiect al nostru va fi filmul TABĂRA DE VARĂ, care se va lansa pe 27 decembrie., spune Selly.

Am început proiectul ăsta acum aproape 4 ani de zile, cu o piesă înregistrată, la propriu, în șifonier. Nu ne-am propus niciodată să ne luam în serios ca artiști, însă tinerilor le-au plăcut piesele noastre atât de mult încât ele au fost toate pe locul 1 în trending. Am început treaba asta din pasiune și din prietenie, și nu vrem să forțăm lucrurile mai mult decât este cazul. De aproape 4 ani am muncit împreună și, pe lângă că am doborât niște recorduri, am rămas cu amintiri care ne vor însoți toată viața., mai spune vloggerul.

Pe 22 decembrie 2017, trupa 5GANG lansa prima piesa, SINGURI ACASĂ, iar doar în câteva ore era pe locul 1 în Trending. Atunci a început un fenomen- fenomenul 5GANG, o trupă ale căror piese au adunat în cei 4 ani de existență peste 280 de milioane de vizualizări.

 

Nu o să uit niciodată diminețile în care ne trezeam cu noaptea în cap să mergem să filmam clipurile. Nu o să uit niciodată concertul de la Arenele Romane, unde am făcut cel mai rapid sold out din istoria Arenelor Romane și am susținut 2 concerte în aceeași zi, fiindcă s-au vândut 10.000 bilete, iar capacitatea Arenelor era de doar 5.000 de persoane. Nu o să uit niciodată turneul prin țară, toată distracția din dubă, de pe drum, și entuziasmul vostru atunci când ne vedeați. Apoi, la 2 ani de când am început proiectul, am lansat un film. Nu aveam cele mai mari așteptări, fiindcă eram toți începători, iar filmul a avut un buget de doar 300.000 euro, devenind rapid cel mai vizionat film românesc din ultimii 24 de ani. Am depășit efectiv orice alt film romanesc din 1995, am depășit orice film românesc lansat in timpul vieții mele., își amintește Selly.

 

Acum, trăim din nou momentele frumoase din 2019. Facem ultimul nostru concert duminica asta, la Romexpo, si filmam cel de-al doilea film, care va iesi mult, mult mai bine decat primul. Sper sa va vad pe toti acolo, pentru ca o sa ne dam toata energia pe scena. 5GANG a fost nucleul activității noastre în ultimii 4 ani și am făcut tot ce se putea face. Dar acum e momentul să trecem la următorul nivel, și să ne continuam proiectele independente.


Va mulțumim și vă așteptăm, pe 19 septembrie, la ultimul concert. Nu uitați că o să aleg un câștigător dintre cei care au bilet, pe care îl voi lua de acasă și îl voi duce cu mașina la concert. Găsiți bilete pe bilete.5gang.ro. Ne vedem acolo! Va fi ultima dată când ne vedeți pe o scenă mare împreună, așa că vreau să văd toți fanii acolo. Și desigur, în decembrie, iese filmul.

 

Related Posts

Actrița Anne Heche a fost declarată decedată în mod oficial

Actrița Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, se află în moarte cerebrală și, conform legilor din…

Frigărui picante la grătar. Recomandarea lui Chef Adi Hădean

Adrian Hădean ne propune să încercăm frigărui picante, servite în lipie de casă, cu sos de usturoi și…

Bucharest International Dance Film Festival la a VIII-a ediție: 8 – 11 septembrie 2022

În perioada 8 – 11 septembrie, Bucharest International Dance Film Festival (BIDFF) revine pentru a VIII-a ediție cu…

Johnny Depp devine Ludovic al XV-lea în producția ”Jeanne du Barry”

Johnny Depp (59 de ani) începe să-și revină încet și sigur după scandalul divorțului de Aber Heard din…

Paul Negoescu (O lună în Thailanda, Două lozuri, Povestea unui pierde-vară) revine cu un nou film: Oameni de treabă/ Men of Deeds

Oameni de treabă/ Men of Deeds, al patrulea lungmetraj semnat de Paul Negoescu, are premiera mondială în cadrul…

Cu cine a înlocuit-o pe Shakira Gerard Piqué

La două luni de la despărțirea de Shakira (45 de ani), mama celor doi copii ai lor, fotbalistul…

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…