A List Magazine ∙ January 16, 2020 ∙ 2 min read

Instagram stories este o funcție introdusă de Instagram în 2016 care face interacțiunea dintre utilizatori mult mai personală. Și cum audiența unui story este determinată de calitatea conținutului, îți prezentăm în continuare cele mai cool aplicații pentru tine.

  1. Unfold – Create Stories (iOS si Android)

Unfold face să pară că ți-ai dat silința. Are o interfață ușor de înțeles și transforma ușor pozele și videoclipurile tale într-un  storyboard curat. Este gratis pe App Store și pe Magazine Play și o folosește chiar și Selena Gomez.

  1. Filmm (iOS)

Filmm este o aplicație de editare video care are o galerie largă de efecte interesante. O poți folosi și pentru vloguri sau pentru a transmite mesaje urmăritorilor tăi. Odată ce faci un template care te mulțumește, acesta poate fi salvat și folosit pentru următoarele clipuri. Este gratis pe App Store, iar producătorii anunță și o variantă pentru Android.

  1. Typorama (iOS)

Aplicația perfectă pentru acel moment în care vrei să anunți ceva pe story. Fie că organizezi un eveniment sau le mulțumești prietenelor pentru petrecerea burlăcițelor, Typorama este exact ceea ce căutai. Există și o variantă Pro, dar cea gratuită își face treaba excelent.

  1. StoryChic (iOS si Android)

Cu peste un milion de instalări, StoryChic este un laborator de creare a celor mai fresh insta story-uri. Colaje, filtre de înaltă calitate și template-uri diferite, în fiecare săptămână. Acestea sunt câteva dintre uneltele pe care StoryChic le pune la dispoziția ta. Față de alte aplicații, aceasta salvează materialele la care ai lucrat și îți oferă posibilitatea de a urca story-ul din aplicație  direct pe contul tău de Instagram.

  1. Gemi (iOS)

Gemi este o nouă aplicație cu care poți filma cu camera principală și cu cea frontală, în același timp. Perfect pentru a face stories la un concert sau din vacanță. Nu mai ai nevoie de selfie-stick, pentru că te poți filma pe tine și locul în care ești cu o singură aplicație.

TEXT DE Daniel Ileana

 

 

 

Related Posts

Taylor Swift și-a lansat un nou album- The Tortured Poets Department

Taylor Swift (34 de ani) nu ia nicio pauză și lansează cel de-al 11-lea ei album de studio,…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…