A List Magazine ∙ March 27, 2021 ∙ 3 min read

În ultimul an, am început să descoperim și să privim cu alți ochi frumusețile României. Suntem înconjurați de peisaje fascinante care ne lasă cu amintiri de neprețuit și ne stârnesc interesul pentru țara noastră, fie că alegem atracțiile din natură, marile orașe sau oazele de liniște și relaxare.

Destinația de astăzi este județul Covasna, pregătit să ofere experiențe autentice în natura neatinsă. Aici este locul din care izvorăsc sute de izvoare de apă minerală, folosite atât pentru curele interne, cât și pentru cele externe. Foarte importantă în această perioadă este imunitatea, iar resursele terapeutice naturale care se regăsesc aici ajută la creșterea acesteia.

Băile cu apă minerală ajută la îmbunătățirea circulației periferice, iar combinate cu mofetele se creează un efect vasodilatator. Gazul mofetic, cunoscut și ca gaz vindecător, provine din activitatea post-vulcanică, fiind o emanație de gaze, mai ales din dioxid de carbon și este folosit în tratamentul balnear.

Când ne hotărâm să plecăm în vacanță, ne gândim în primul rând să optăm pentru o destinație care să ne ajute să scăpăm de stres. Și cum altfel putem face acest lucru dacă nu să căutăm zone de SPA menite să ne ofere relaxarea de care avem nevoie?!

Grand Santerra Spa din Balvanyos Resort

Balvanyos Resort este o adevărată oază de liniște, aflată în vecinătatea Lacului Sfânta Ana. Resortul este locația ideală pentru recreere, mai ales că zona de SPA este integrată perfect cu natura, printre izvoare tămăduitoare și brazi seculari. Terapiile și tratamentele sunt destinate detoxifierii, re-mineralizării, oxigenării şi revigorării întregului organism.

”Majoritatea oamenilor nu părăsesc zona de confort și rareori se aventurează în necunoscut, așa că adesea rămân cu tiparele tradiționale de masaj. Noi le recomandam să încerce ceva nou. În timpul iernii oaspeții aleg masajul Terra vulcanica cu pietre vulcanice încălzite, iar în timpul verii, aceștia preferă masajele revigorante cu plante și fructe medicinale montane”, spune Keresztes Karola – Spa coordinator.

Castelul Daniel de la Tălișoara, oaza de liniște, departe de aglomerația urbană

Cellarium Slow Down Spa, din cadrul Castelului Daniel, este o altă oază de liniște gata să te întâmpine în inima Transilvaniei. Aici, accentual se pune pe purificare și regenerare. Tratamentele spa de aizi au la bază remedii tradiționale, cee ace face ca timpul petrecut aici să devină o experiență unică.

Hotelul TTS Spa&Wellness Covasna

Cum îți sună saună uscată finlandeză? Sau masaj limfatic, anticelulitic, de relaxare, duș Vichy, tratament balneo-climateric, mai zic? Acestea sunt câteva dintre tratamentele de care poți profita la Hotelul TTS Spa & Wellness, Și lista poate continua cu terapiile balneoclimaterice precum băi cu CO2 și mofete, electroterapie, hidroterapie, termoterapie sau terapia cu inhalații și aerosoli.

Tratamentul balnear, cu rezultate excepționale în cazul bolilor cardiovasculare, constituie una dintre principalele atracții turistice care a făcut din orașul Covasna o stațiune de interes național, lansată și pe piața internațională, recunoscută ca fiind stațiunea “inimii” sau “Stațiunea mofetelor și a celor 1000 de izvoare de apă minerală”.

Related Posts

Andreea Esca și Dana Păun, în croaziera Goop-Celebrity Beyond, a 7-a zi

Jurnal de bord: Workshop de astrologie, cu Dr. Jennifer Freed Ora de bucătărie, cu rețete columbiene Distracție la…

Ce filme și seriale noi vedem în octombrie la TV și pe platformele de streaming

Seriale noi pentru pasionații de magie, thrillere care te vor ține cu sufletul la gură și zeci de…

Andreea Esca, în croaziera Goop-Celebrity Beyond: Meet and greet Gwyneth Paltrow 

Jurnal de bord: ziua a 6-a din croaziera Goop-Celebrity Beyond A venit și ziua mult așteptatei întâlniri cu…

Pleasing, Harry Styles și Marco Ribeiro, la Săptămâna Modei de la Paris

Pleasing, brandul de frumusețe creat de Harry Styles, a lansat primele produse de machiaj, în colaborare cu designerul…

Comedia TeamBuilding este oficial în cinema și deja sparge recorduri

Luni, 26 septembrie, megaplexul Cinema City din AFI Cotroceni a devenit neîncăpător pentru cea mai mare avanpremieră de…

Celebrul rapper Coolio a murit la vârsta de 59 de ani

Cine n-a dansat vreodata la o petrecere pe muzica lui Coolio? Celebrul rapper american, pe numele real Artis…

Story of a Home: În vizită la Alina Vîlcu (VIDEO)

A-Listers, astăzi am ales să facem o vizită Story of a Home by Storia.ro, în casa Alinei Vîlcu. Alina…

Bogații din Social Media și Bunny, câinele de 1 milion de dolari

Socia Media ne-a adus în atenție creatorii de conținut din întreaga lume și i-a transformat în celebritățile momentului,…

Gustă noua MILKA mai tandră ca oricând

Noua MILKA este aici. De peste 120 de ani, ne reamintește că tandrețea există pentru a fi împărtășită…

Astra Film Festival 2022, teleportare în viitor cu filme imersive și proiecții Full DOM

S-au pus în vânzare biletele pentru toate evenimentele festivalului. Astra Film Festival aduce din nou cinematograful tip Dom…