Alina Burlacu ∙ February 1, 2023 ∙ 2 min read

Îți dorești un răsfăț pentru doi sau un loc nou și aparte pentru petrecerea copilului ori să răsfeți pe cineva drag, cu momente unice de relaxare? Ai cel puțin 3 motive grozave să alegi Stejarii Country Club.

90 de minute de relaxare – Răsfăț pentru cuplu

În luna februarie, Shiseido Spa propune cuplurilor de îndrăgostiți, un ritual de răsfăț pentru doi! Oferiți-vă timp pentru voi. Relaxați-vă și lăsați-vă simțurile să fie răsfățate, bucurându-vă de tratamente împreună, în camera VIP. Serviciul Răsfăț pentru cuplu (920 lei) durează 90 de minute și include ritualul japonez de întâmpinare, masaj corporal de relaxare QI și șampanie.

Desigur, în cazul în care vrei să oferi cadou o experiență de neuitat, poți achiziționa un gift voucher online sau de la recepția SPA.

Programări la Recepția SPA: 0744 332 286 

Valabilitatea ofertei: 1-28 Februarie 2023

www.stejariicountryclub.ro

NOU: arie de petreceri pentru copii la Stejarii Country Club

Petrecerile copiilor sunt ocazii de întâlnire cu prietenii, de veselie și de reconectare, atât între cei mici, cât și între adulți. La Stejarii Country Club, cei mici sunt angrenați de echipa de entertaineri în jocuri numeroase, în frumosul spațiu nou inaugurat. Magicianul preia apoi ștafeta și vrăjește audiența, provocând mirare și bucurie! Din primăvară, copiii pot ieși în grădina dinspre pădure, pentru a se bucura de razele soarelui și de aerul curat din mijlocul naturii. Parcare subterană. 

Detalii la 0754 055 378 și pe pagina de Instagram.

Voucher cadou la Shiseido Spa at Stejarii Club

Alege să îi răsfeți pe cei dragi cu un cadou elegant, care să le ofere momente unice de relaxare și să îi inspire către un stil de viață echilibrat. Voucherul cadou de la Shiseido Spa at Stejarii Country Club este perfect pentru a dărui o experiență de neuitat persoanei iubite, prietenilor sau partenerilor de afaceri.

Poții include în voucherul cadou fie tratamente Shiseido sau tratamente adiționale, fie o valoare fixă pe care persoana care a primit voucherul o poate transforma în tratamentele dorite. 

Good to know: pentru orice valoare a voucherelor cadou, beneficiezi de acces în zona de relaxare (Vitality Pool, saună umedă și uscată, hammam). 

Voucherul poate fi ridicat personal de la Recepția Spa (0744 332 286) sau comandat direct de pe website (voucherul digital va veni direct pe e-mail).

Foto: PR.

Related Posts

Diane Keaton, despre bărbații din viața ei: Al Pacino, Warren Beatty, Woody Allen și Keanu Reeves

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino,…

Andrea Bocelli își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli (64 de ani) își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretele gustului de sărbătoare

Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale…

Brooke Shields își lansează documentarul autobiografic Pretty Baby

Brooke Shields (57 de ani) urmează trendul vedetelor care își lansează documentare autobiografice, după modelul Selenei Gomez și…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Primăvara vine cu multe noutăți, dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Givenchy lansează Gentleman Society, parfumul…

BRD a pregătit un super concurs pentru luna aprilie și te așteaptă și la Half is Free, cu alte surprize

Pentru că primăvara e cel mai bun prilej de reinventare, BRD ți-a pregătit un super concurs în luna…

Spike și Smiley lansează piesa „Copacul”

Spike a lansat o piesă emoționantă, alături de Smiley. „Copacul” este o piesă pop cu influențe hip-hop, care…

Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM! Redacția A List…

Nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit în Africa de Sud

Lady Amelia Spencer (30 de ani) este una dintre nepoatele Prințesei Diana, fiica fratelui acesteia, Charles Spencer. Lady…

Interviu cu Mihai Mincan (Spre Nord): „Mă interesează ca oamenii să folosească filmul ca pe o sursă de inspirație pentru discuții ulterioare”

Spre Nord este debutul în lungmetraj de ficțiune al regizorului Mihai Mincan, un thriller psihologic inspirat din fapte…