A List Magazine ∙ December 22, 2023 ∙ 2 min read

Comunicat de presă

Dan Puric și Adrian Naidin vă invită la spectacolul “Măturătorii Raiului” – O seară plină de magie și emoție

Dan Puric și Adrian Naidin, doi artiști de geniu și își dau întâlnire într-un spectacol unic, “Măturătorii Raiului”, ce promite să aducă o doză de magie și emoție într-o nouă ediție specială de Crăciun.

Pe 23 decembrie cu începere de la ora 19.30, Sala Luceafărul din București vă găzdui un spectacol emoționant. Spectatorii vor afla povești prea puțin auzite despre Crăciun și minunile sale, vor cânta împreună cu Adrian Naidin colinde romanești transpuse pe alte meridiane ale cântecului și se vor bucura împreună de Miracolul Nașterii Domnului alături de invitați speciali.

“Măturătorii Raiului”, sugerează un spectacol plin de autenticitate și profunzime, în care cei doi artiști își împletesc talentele pentru a crea o experiență de neuitat. Fie că vorbim despre momente de umor fin sau despre interpretări muzicale încântătoare, acest concert promite să atingă corzile sensibile ale publicului. Spectacolul este o poveste ce captivează din prima clipă. Artiștii întră în rolul unor măturători cerești, însărcinați să pregătească potecile cerurilor pentru sezonul sărbătorilor de iarnă. Povestea îi va purta pe spectatori pe aripile tradiției către un tărâm de vis.

Adrian Naidin, compozitor și interpret cu o voce inconfundabilă, adaugă un element muzical de excepție evenimentului. Cântecele sale transmit emoție și poveste, completând perfect atmosfera festivă a sărbătorilor. Artistul a cărui muzică este la mare căutare în perioada sărbătorilor de iarnă, a pregătit și în acest an o salbă de colinde și multe alte surprize muzicale.

Dan Puric, celebru actor, regizor și scriitor, este cunoscut pentru prestațiile sale captivante și pentru capacitatea de a aduce în fața publicului atât umorul, cât și profunzimea într-o manieră unică. Cu o carieră bogată în teatru și film, Dan Puric a pregătit o poveste despre poveștile de Crăciun, condimentată cu mult umor și bucurie de viață.

Cu o abordare autentică și plină de căldură, Dan Puric și Adrian Naidin pregătesc o seară de neuitat pentru întreaga familie. Atmosfera caldă și mesajele pline de înțelepciune vor face din acest concert un moment cu adevărat special. Spectacolul „Măturătorii Raiului”, o parabolă despre tradiția și spiritul Crăciunului Românesc, este unul dintre evenimentele pe care nu trebuie să le ratați în ajun de Crăciun! Un eveniment ce promite să încălzească sufletele și să aducă bucurie în inimile tuturor! 

Bilete pe salaluceafarul.ro, iabilet.ro, bilet.ro, ticketstore.ro și la sala de spectacol.

Related Posts

Taylor Swift și-a lansat un nou album- The Tortured Poets Department

Taylor Swift (34 de ani) nu ia nicio pauză și lansează cel de-al 11-lea ei album de studio,…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…