Nicoleta Nicolae ∙ June 13, 2023 ∙ 7 min read

În urmă cu 10 ani ajungeam pentru prima oară la Madrid. Mi-a plăcut atât de mult că mi-am zis atunci: Dacă ar fi un oraș în care să mă mut mâine, aici ar fi. Madridul are un farmec aparte, cu străzile largi, cu multă verdeață, cu muzee, piețe și clădirile cu o arhitectura aparte… Am ajuns pentru a doua oară în capitala Spaniei zilele trecute, la invitația Motorola România, și mi s-a umplut inima de bucurie. 

Am colindat cu orele piețele, parcurile, străduțele, muzeele, mi-am readus aminte de ce m-a fascinat acest oraș superb și în continuare spun că mi-ar  plăcea să mă mut și să trăiesc zilnic aici. Și am făcut multe fotografii și video-uri pentru social media, cu noul motorola razr 40 ultra, care are cel mai mare și interactiv ecran extern de până acum. Imagini pe care să le păstrez și să le privesc ori de câte ori mi se va face dor…

Ce am văzut și revăzut

Pentru cei care adoră istoria, arta, grădinile frumoase și parcurile, Madridul este o destinație ce nu trebuie ratată. Atenție! Trebuie să aveți un telefon performant cu care să faceți fotografii și filmulețe care să vă reamintească de zilele petrecute în acest oraș super mult timp înainte! Iată ce am vizitat în cele câteva zile petrecute în capitala Spaniei, la invitația Motorola!

Palacio Real reprezintă versiunea spaniolă a Palatului de la Versailles din Franța. Eu am fost impresionată de arhitecura clădirii, construită în stil neoclasic, dar și de frumusețea grădinilor luxuriante. Palacio Real este reședinta Regelui Spaniei, la Madrid, precum și singura reședință a Ceremoniilor de Stat.

Puerta del Sol este cu siguranță un simbol reprezentativ al Madridului, numită așa după emblema soarelui. Este „kilometrul zero” al acestui oraș minunat și locul de unde se măsoară toată rețeaua de drumuri spaniole. Cu o arhitectură impresionantă, Puerta del Sol e un important reper ce nu trebuie ratat.

Parcul Buen Retiro este o adevărată oază de relaxare, chiar în inima Madridului. Cu o suprafață impresionantă, Buen Retiro a fost amenajat în 1632 de regele Filip al XIV- lea pentru familia regală; iar astăzi impresionează prin grădinile sale, dar și prin sumedenia de statui și monumente. Trebuie să fotografiați Fântâna Artichoke, Observatorul Astrolonic regal, Palatul de Cristal etc.

Un alt punct de atracție în Madrid este Fantana Cibeles, unul dintre monumentele emblematice ale orașului. Situată într-o importanta intersectie a Madridului, Fantana Cibeles a fost creată în 1782 de Francisco Guttierez si Roberto Michel, sculptura reprezentând-o pe zeița romană Cybele. 

Pentru amatorii de cumpărărturi, în apropiere se află una dintre cele mai comerciale străzi din Madrid – Grand Via, cu numeroase restaurante, hoteluri, teatre etc.

Puerta Alcala este arcul de triumf al orașului. Construit între 1769 și 1778, în stil neoclasic, de regele Carlos al III-lea, pentru a sarbatori sosirea monarhilor în capitala Spaniei, monumentul a fost proiectat de Francesco Sabatini, iar astăzi impresionează prin eleganța și dăinicia sa.

Despre Motorola

Am descoperit cel mai cool telefon Motorola, în cadrul lansării oficiale care a avut loc la Madrid. L-am testat în cele câteva zile petrecute în acest minunat oraș construit pe ruinele unui fort maur numit Magerit. Cu un design modern și ultra-compact, telefonul este cel mai subțire smartphone cu clapetă din industrie. Dispozitivul include procesorul mobil Snapdragon® 8+ Gen 1, o baterie durabilă și cel mai mare ecran extern care există pe un telefon pliabil.

Ce mi-a plăcut? Cu noul razr, utilizatorii pot așeza dispozitivul în multiple unghiuri datorită tehnologiei Flex View, care oferă noi modalități de interacțiune și creare de conținut. Poti așeza dispozitivul într-un unghi potrivit pentru a vizualiza conținutul preferat, pentru a efectua apeluri video și multe altele. Mai mult, dispozitivul poate fi utilizat ca un trepied pentru a surprinde imagini și videoclipuri impresionante cu înregistrare hands-free, beneficiind de camerele de înaltă calitate, urmărirea feței AI și previzualizări pe ecranul extern mare. Așadar, este un partener de încredere în călătoriile noastre, dar și în viața noastră de zi cu zi, dominată tot mai mult de tehnologie și de rețelele Social Media.

Când este pliat, poți surprinde imagini perfecte utilizând funcția de captură prin gesturi și prin detectarea automată a zâmbetului. De asemenea, datorită funcției Flex View și a camerelor de înaltă calitate, utilizatorii pot surprinde diferite ipostaze în patru fotografii perfect sincronizate, toate declanșate printr-un simplu gest cu palma deschisă. 

Motorola a îmbunătățit și interactiunile posibile cu ecranul extern. Răspunsul la mesaje, obținerea indicațiilor și menținerea la curent cu noutățile nu a fost niciodată mai ușoară datorită caracteristicilor sale unice. Merită să-l încercați! Noul motorola razr 40 ultra este disponibil în România începând cu 2 iunie și va putea fi achiziționat din magazinele Altex, eMAG, Orange și Digi la un preț recomandat de 5999,90 lei. 

NOU pentru cumpărători

Motorola știe că accidentele pe care telefoanele le pot suferi sunt o problemă pe care utilizatorii o experimentează. Brandul vine în întâmpinarea cumpărătorilor care aleg să achizitioneze în luna Iunie motorola razr 40 ultra, cu o asigurarea ADP (advance device protection) pentru un an de zile. 

În perioada 1 – 30 iunie, utilizatorii care achiziționează un motorola razr 40 ultra de la partenerii autorizați beneficiază de asigurare ADP (advance device protection) gratuită pentru un an. Astfel, dacă smartphone-ul este deteriorat neintenționat, daca este afectat de infiltrarea apei sau de o supratensiune electrică sau daca ecranul OLED/POLED integrat se defectează ca urmare a actiunii accidentale a utilizatorului, Motorola va repara sau va înlocui gratuit produsul. Motorola va accepta până la două (2) solicitari de reparare a produsului prin intermediul acestui Acord, pe parcursul unei perioade de 12 luni.

Related Posts

Russell Crowe va juca în remake-ul ”Exorcistul”

Filmul clasic de groază Exorcistul, lansat în 1973, are parte de un remake, ce va aparea în cinematografe…

Andrei Bănuță: „Pentru mine contează ce spun și ce simt atunci când cânt”

Melodiile lui se transformă instantaneu în hituri, ba chiar devin virale pe TikTok. Iar versurile și vocea lui…

Tartă cu lămâie și busuioc. Rețetă recomandată de Adrian Hădean

Această tartă cu lămâie și busuioc este alegerea perfectă pentru zilele de primăvară. Gustul curajos al lămâilor este…

Ce aduce nou Gala Premiilor Gopo 2024. Cine sunt vedetele așteptate pe covorul roșu luni, 29 aprilie

Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din România, se întoarce la cea de-a 18-a ediție…

A apărut primul ceas parfumat din lume

Cum ar fi să porți o bijuterie cu utilitate și parfumată? Culmea cochetăriei! Vacheron Constantin lansează un item…

Călătorii în adâncul sufletului – EMAA și noul său album – ,,f r a t e l e. a b i s”

EMAA prezintă “f r a t e l e. a b i s” – un album ca o…

Coffee Time! Interviu cu Cezara Carteș

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările săptămânii! KIKO MILANO a deschis primul…

Arta în mâinile tale – un proiect despre arhitectură, tehnologie și oameni

La lansarea noii serii Motorola Edge 50, am avut ocazia să stau de vorbă cu fotograful Alex Gâlmeanu…

The Fall Guy, filmul în care joacă pentru prima dată împreună Ryan Gosling și Emily Blunt

După ce la Premiile Oscar de anul acesta Ryan Gosling și Emily Blunt au fost concurenți, în filme…