A List Magazine ∙ August 17, 2022 ∙ 2 min read

Cei mai fresh influenceri din România gândesc pozitiv, alături de MENTOS

Într-o lume în care se promovează tot mai multe informații cu impact negativ, 5 influenceri din generația Z împreună cu MENTOS vin să susțină ideea de gândire pozitivă, într-un mod cu totul inedit.

Selly, Gami, Cezara Cristescu, Skivo și Erika Isac, cea mai fresh apariție din industria muzicală din România și finalistă a primului sezon „One True Singer”, s-au alăturat campaniei-manifest, realizată de MENTOS, și și-au implicat direct fanii în procesul de creație a piesei <<TraPozitivity Manifesto x MENTOS>>.

Într-un proces creativ cum nu s-a mai văzut, influencerii au postat pe Instagram story-uri în care își îndemnau fanii să lase versuri pe care, ulterior, le-au folosit ca inspiratie in varianta finală a piesei. Astfel, „TraPozitivity Manifesto x MENTOS” are ca scop principal motivarea tuturor persoanelor de a alege atitudinea fresh si pozitiva in viața, curajul si increderea in sine.

Piesa <<TraPozitivity Manifesto x MENTOS>> este o piesă cu și despre dorința de a depăși toate insecuritățile cu care ne luptăm zi de zi din cauza presiunii din jurul nostru. În procesul de creație am încercat atât eu, cât și Selly, Gami, Cezara și Skivo să-i implicăm pe fanii noștri tocmai pentru că ne-am dorit să simtă că este o piesa pentru ei, pentru dezvoltarea lor. Sper ca oricine ascultă piesa să se simtă mai încrezător și mai motivat să se pună pe primul loc pentru că, da, fiecare dintre noi contează”, spune Erika.

Piesa are mesaje pozitive, iar fanii s-au implicat direct în crearea ei și aici vorbesc despre versuri. Erika a luat toate propunerile și a lansat prima piesă trap în care fanii s-au implicat direct în crearea versurilor., spune Selly.

Piesa „TraPozitivity Manifesto x MENTOS” a fost scrisă de către Erika Isac, Cezar Gună și Bogdan Gridan, producția finală purtând semnătura lui Bogdan Gridan. Videoclipul a fost regizat de către Quba, DOP David Mogan, producător video Alex Toader, iar de producția finală s-a ocupat Loops Production.

Related Posts

Cine este noul iubit al Selenei Gomez?

Selena Gomez (31 de ani) a păstrat secretă relația pe care o are de șase luni cu producătorul…

Grace Couture Cakes lansează colecția de Crăciun Nordic Lights

Grace Couture Cakes deschide sezonul sărbătorilor de iarnă prin dezvăluirea colecției festive ”Nordic Lights”, inspirată de designul scandinav…

The Timeless Pirelli

Sfârșitul anului a adus cu el și lansarea iconicului calendar Pirelli, a 50-a ediție, lansare care a avut…

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretul desertului-vedetă de pe Masa de Crăciun

Ai intrat deja în febra Sărbătorilor? De la cadouri până la preparatele cu care îi surprinzi pe cei…

Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului de publicația Time

Nu e nicio surpriză în alegerea publicației Time pentru Personalitatea Anului 2023. Taylor Swift (33 de ani) primește…

De Crăciun, Stella Artois continuă să aducă prietenii și familiile împreună

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul…

Angelina Jolie revine în Maleficent, partea a treia

Angelina Jolie (48 de ani) anunță că revine în rolul ei de succes, Maleficent, partea a treia, după…

Peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul prelungit de deschidere al “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli…

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cele mai importante publicații internaționale au realizat clasamente cu cele mai bune filme ale anului 2023. Anul care…