A List Magazine ∙ August 17, 2022 ∙ 2 min read

Cei mai fresh influenceri din România gândesc pozitiv, alături de MENTOS

Într-o lume în care se promovează tot mai multe informații cu impact negativ, 5 influenceri din generația Z împreună cu MENTOS vin să susțină ideea de gândire pozitivă, într-un mod cu totul inedit.

Selly, Gami, Cezara Cristescu, Skivo și Erika Isac, cea mai fresh apariție din industria muzicală din România și finalistă a primului sezon „One True Singer”, s-au alăturat campaniei-manifest, realizată de MENTOS, și și-au implicat direct fanii în procesul de creație a piesei <<TraPozitivity Manifesto x MENTOS>>.

Într-un proces creativ cum nu s-a mai văzut, influencerii au postat pe Instagram story-uri în care își îndemnau fanii să lase versuri pe care, ulterior, le-au folosit ca inspiratie in varianta finală a piesei. Astfel, „TraPozitivity Manifesto x MENTOS” are ca scop principal motivarea tuturor persoanelor de a alege atitudinea fresh si pozitiva in viața, curajul si increderea in sine.

Piesa <<TraPozitivity Manifesto x MENTOS>> este o piesă cu și despre dorința de a depăși toate insecuritățile cu care ne luptăm zi de zi din cauza presiunii din jurul nostru. În procesul de creație am încercat atât eu, cât și Selly, Gami, Cezara și Skivo să-i implicăm pe fanii noștri tocmai pentru că ne-am dorit să simtă că este o piesa pentru ei, pentru dezvoltarea lor. Sper ca oricine ascultă piesa să se simtă mai încrezător și mai motivat să se pună pe primul loc pentru că, da, fiecare dintre noi contează”, spune Erika.

Piesa are mesaje pozitive, iar fanii s-au implicat direct în crearea ei și aici vorbesc despre versuri. Erika a luat toate propunerile și a lansat prima piesă trap în care fanii s-au implicat direct în crearea versurilor., spune Selly.

Piesa „TraPozitivity Manifesto x MENTOS” a fost scrisă de către Erika Isac, Cezar Gună și Bogdan Gridan, producția finală purtând semnătura lui Bogdan Gridan. Videoclipul a fost regizat de către Quba, DOP David Mogan, producător video Alex Toader, iar de producția finală s-a ocupat Loops Production.

Related Posts

Melania Trump anunță publicarea cărții ei de memorii

Cartea de memorii, intitulată simplu ”Melania”, va conține detalii personale din viața autoarei, dar și fotografii de familie,…

Prelude to the Olympics- O pleiadă de vedete la petrecerea de dinaintea începerii JO2024 de la Paris

O mulțime de vedete de primă mână au fost invitate la petrecerea de avanpremieră a Jocurilor Olimpice de…

Ia-ți bilet la evenimentul de parenting al anului! Prima ediție a ParentED Fest aduce în premieră la București experți recunoscuți la nivel global

Ia-ți bilet la evenimentul de parenting al anului! Prima ediție a ParentED Fest aduce în premieră la București…

Smiley lansează „Cum te văd eu”, o declarație de adorație pentru femei, în numele bărbaților care le iubesc

Smiley lansează, în plin val de cosmetizare a realității pe rețelele de socializare, „Cum te văd eu”, o…

Rulouri de vinete cu nucă. Rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Aceste rulouri de vinete cu nucă vin ca răspuns la vara încinsă pe care o avem anul acesta….

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….