A List Magazine ∙ June 16, 2022 ∙ 7 min read

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu lansările și noutățile din toate domeniile.

Brandul PULL&BEAR inaugurează la București, în centrul comercial AFI Cotroceni, cel mai nou concept de magazin

Brandul internațional de modă PULL&BEAR deschide astăzi, 15 iunie, magazinul din AFI Cotroceni într-o nouă locație și într-un format extins, reorganizat după cel mai recent concept de magazin de pe plan global.   

Brandul de modă Pull&Bear continuă să celebreze tinerețea, creativitatea, pasiunea și nonconformismul în noul magazin deschis în principala zonă comercială a centrului AFI Cotroceni, noul său spațiu comercial este cu 50% mai mare față de locația anterioară. Noul magazin Pull&Bear este cel mai mare din România, având o suprafață comercială de 652,71 mp, din totalul de 920 mp și este dispus pe un singur nivel.

Conceptul  creat de o echipă proprie de arhitecți reflectă spiritul tânăr, relaxat și dinamic al brandului Pull & Bear într-un spațiu special amenajat  să concentreze toată atenția clienților asupra elementului cheie: îmbrăcămintea. Maximizarea vizibilității produselor și crearea unei experiențe de cumpărături mai plăcute și mai eficiente reprezintă cei doi piloni centrali ai noului concept de magazin.

Finisajele sale decorative simplificate și corpurile de iluminat LED, oferă un câmp vizual mai amplu, astfel având posibilitatea identificării cu ușurință a celor mai noi colecții: Summer Edition, XDYE și articole cu licență Robert Mapplethorpe.

Mobilierul completează designul minimalist, având forme geometrice și culori neutre, în care se imbină armonios elementele de decor cu atmosfera încăperii. Iluminatul LED al oglinzilor expuse evidențiază conceptul inovator.

„Ne bucurăm că AFI Cotroceni este locul ales de brandul PULL&BEAR pentru a deschide un nou concept de magazin și suntem convinși că noul spațiu va avea succes. Dorim ca cel mai mare mall din România să continue să fie destinația numărul 1 de shopping, consolidându-ne permanent procesul dinamic de extindere și dezvoltare, un capitol la care business-ul nostru a fost întotdeauna puternic. Inovațiile constante pe care AFI Cotroceni le aduce pe piața de retail sunt principalul nostru diferențiator”,  a declarat Sorin Scîntei, Director general AFI Cotroceni.

Veste bună pentru toți amatorii de filme! Începând din 14 iunie, platforma de streaming Disney+ este disponibilă și în România!

Lansarea acesteia a avut loc într-o locație exclusivistă din nordul capitalei și a reunit vedete precum: INNA, Deliric, Sore, Virgil Ianțu, Elena Gheorghe, Andreea Ibacka, Dorian Popa, Mario Fresh, Alexia Eram, Anca Serea, Adrian Sînă, Speak, Stefania, Ruby, Andra și Răzvan Gogan, Nicole Cherry, Miki Buzarnescu, Vlad Gherman, Oana Mosneagu, Eduard Sanda, Cleopatra Stratan, Cornel Ilie (VUNK),  Bromania, Roxana Ciuhulescu, Lili Sandu, Nuami Dinescu, dar și multe alte persoane publice.

Cu un catalog de peste 700 de filme și 900 de seriale, plus alte 150 de titluri originale Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și multe altele, Disney+ aduce fanilor cele mai frumoase povești, toate într-un singur loc.

Prețul abonamentului lunar este de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual de 299,90 de lei.

Detalii pe www.disneyplus.com

Dă forță părului tău cu Lipid Booster+ și Lipid Booster de la System Professional

Ne dorim fără îndoială să avem părul sănătos, strălucitor și plin de viață. Iar părul să se bucure și el de felul în care arată. Greu de atins acest obiectiv? Coafat intens, vopsit si expus la soare, parul se poate degrada. Uneori doar un simplu conditionner sau o masca nu ofera rezultatele pe care ni le dorim. Parul are nevoie de mai mult, de o cura de ingrijire intensiva. Motiv pentru care System Professional lanseaza Lipid Booster+ si Lipid Booster,  doua tratamente inovatoare (in salon si pentru acasa) pentru repararea parului extrem de degradat.

Folosite impreuna, Lipid Booster+ si Lipid Booster de la System Professional, ofera fortificare si rezistenta parului din interior, printr-o regenerare intensa si crearea de noi legaturi intre „caramizile” de cheratina.

Parul capata forta chiar din interior gratie actiunii noilor tehnologii – LipidCodeTM, PLEX & Squalane – pe care le inglobeaza noile produse marca System Professional. Cu Lipid Booster obtii regenerarea profunda a parului si pana la de 9 ori mai multa protectie a parului impotriva uzurii zilnice. In plus, creeaza si sustine o bariera de protectie in jurul firelor de par pentru a ajuta la prevenirea deteriorarii. Cu Lipid Booster+ te bucuri de o reconstructie profunda a parului prin crearea de noi legaturi esentiale in interiorul firelor de par. In plus, parul primeste cu pana la 99% mai multa putere impotriva ruperii si un aspect mai suplu, mai neted cu pana la 90%. Imediat dupa folosire, parul are un aspect sanatos, revitalizat. Femeile obtin astfel cel mai dorit beneficiu de ingrijire la care viseaza – REPARAREA.

Ce este Lipidcode  Complex?

O tehnologie brevetata, care include lipide cu rolul de a le completa pe cele naturale pierdute din par, actionand ca un ciment ce tine impreuna “caramizile” de cheratina. Este vorba despre un amestec de doua lipide identice parului, Glyceryl Monooleate si Acid Oleic, cu rolul de a-l reconstrui din nucleu si ingrediente active tintite, pentru beneficiile oferite parului si scalpului:

– Histidina ajuta la izolarea cuprului, reface si repara parul;

– Vitamina B3 Amida calmeaza si hidrateaza pielea capului;

– Cafeina stimuleaza circulatia sangelui scalpului.

Performanta de ultima generatie. Prin utilizarea lipidelor identice parului pentru a-l umple din nucleu, produsele System Professional asigura un par mai sanatos, mai rezistent.

Lipid Booster+  Tratament intensiv in salon

Lipid Booster+ este un tratament inovator pentru parul puternic degradat, disponibil in saloanele partenere System Professional. Se foloseste de sine statator sau se adauga la tratamentele care se aplica deja in saloane: Essential+, Intense+ sau Molecular hair refilling+. Contine LipidCodeTM, PLEX intr-o concentratie mult mai mare fata de produsul pentru acasa Lipid Booster si ofera cu pana la 99% mai multa rezistenta parului impotriva ruperii. Parul devine cu pana la 90% mai suplu si capata instantaneu un aspect revitalizat.

Un nou magazin CALVIN KLEIN UNDERWEAR acum în Băneasa Shopping City

Calvin Klein, Inc. anunță deschiderea unui nou magazin Calvin Klein Underwear în Băneasa Shopping City prin Sarkk Srl, parte din Sarkk SA, distribuitorul exclusiv CALVIN KLEIN în România. Magazinul este cel de-al 8-lea magazin al brand-ului din țară.

Calvin Klein Underwear este cea mai nouă destinație shopping de design underwear. Talia distinctivă, purtată de milioane de femei și bărbați din toată lumea, este simbolul liniilor de lenjerie Calvin Klein Underwear. Noul magazin este situat la primul etaj și oferă o gamă completă de lenjerie modernă de corp pentru bărbați și femei, costume de baie, dar și îmbrăcăminte de noapte și de casă – item-uri emblematice reinterpretate pentru a celebra individualitatea colectivă. Cu un design universal care complementează orice siluetă, cele mai recente colecții Calvin Klein Underwear disponibile în noul magazin oferă satisfacție instantă și un look iconic.

Linia CALVIN KLEIN UNDERWEAR este cunoscută la nivel mondial printr-o estetică minimalistă și provocatoare, specifică brand-ului, și mereu oferă consumatorilor modele inovatoare de o calitate și croială superioare.

Cel de-al 8-lea magazin al brand-ului situat în Băneasa Shopping City urmează conceptul de design Calvin Klein, prezentând publicului o estetică modernă și sofisticată, ce comunică AND-ul contemporan și minimalist specific brand-ului.

Dedicat persoanelor care îndrăznesc să-și exploreze creativitatea și care își doresc în garderobă item-uri statement, abandonând anonimitatea stilistică, magazinul Calvin Klein Underwear din Băneasa Shopping City devine cea mai hot destinație de shopping.

Related Posts

Simion Bogdan-Mihai și Lăutarii de Mătase vor concerta pentru prima dată la Jubile

Simion Bogdan- Mihai este doctor în Litere, dar pasiunea pentru folclor l-a transformat într-unul dintre cei mai buni…

5 lucruri pe care nu le știai despre Lady Gaga

Lady Gaga împlinește pe 28 martie 38 de ani, ocazie cu care trecem în revistă câteva lucruri mai…

5 nuvele care să-ți retrezească cheful de citit

Iată câteva sugestii de lectură, câteva nuvele care să-ți reamintească de ce îți place să citești și de…

Hugh Grant schimbă actoria cu politica?

Într-un interviu acordat Entertainment Weekly,  actorul britanic Hugh Grant a recunoscut că s-a gândit să se implice într-o…

Diana Ross, la 80 de ani

Legendara cântăreață Diana Ross a împlinit pe 26 martie venerabila vârstă de 80 de ani, iar fiica ei,…

4 trucuri să renunțăm la dulce

Gustul zahărului ne face corpul să elibereze endorfine, oferindu-ne o senzație de calm și de relaxare. Adevărata problemă…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu ceea ce este nou în zona de beauty, fashion…

Lucien Laviscount, vedeta din Emily in Paris, centaur în videoclipul Shakirei

Lucien Laviscount, interpretul personajului lui Alfie, din serialul Emily in Paris, este protagonistul celui mai nou videoclip lansat…

Scarlett Johansson ar putea fi noua vedetă din Jurassic World

Scarlett Johansson (39 de ani) ar fi vedeta care preia rolul principal din noua producție a seriei Jurassic…

Meghan Markle se lansează pe piața de beauty și de lifestyle

Meghan Markle intră cu arme și bagaje pe piața de beauty și de lifestyle cu brandul său recent…