Salată de vară cu pepene. Recomandarea lui Chef Adi Hădean

Îl aștepăm aproape 10 luni în fiecare an. Știu ce ar putea unii dintre voi să zică, dar nu, pepenele roșu găsit în noiembrie în supermarketuri nu are nimic în comun cu pepenii de vară. Și apoi, dupa atâta așteptare, să îl mâncăm doar pe post de desert? Nu, parcă nu îi facem cinste. Așa că vin și vă propun o idee de valorificare a pepenelui roșu, o rețetă rapidă pentru o cină aromată și răcoroasă, de inspiratie marocană: salată de vară cu pepene.
Ingrediente pentru salata de vară cu pepene (pentru 4 persoane):
- 3 – 4 felii de pepene roșu
- un castravete Fabio, mic
- o ceapă roșie, mică
- 200 g de branză Feta
- o mână, două de fistic copt
- câteva frunze de mentă.

Îl aștepăm aproape 10 luni în fiecare an. Știu ce ar putea unii dintre voi să zică, dar nu, pepenele roșu găsit în noiembrie în supermarketuri nu are nimic în comun cu pepenii de vară. Și apoi, dupa atâta așteptare, să îl mâncăm doar pe post de desert? Nu, parcă nu îi facem cinste. Așa că vin și vă propun o idee de valorificare a pepenelui roșu, o rețetă rapidă pentru o cină aromată și răcoroasă, de inspiratie marocană: salată de vară cu pepene.
Ingrediente pentru salata de vară cu pepene (pentru 4 persoane):
- 3 – 4 felii de pepene roșu
- un castravete Fabio, mic
- o ceapă roșie, mică
- 200 g de branză Feta
- o mână, două de fistic copt
- câteva frunze de mentă.