Risotto cremos în crustă de parmezan. Rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Proiect nou - 2025-10-09T162540.859

Risotto-ul, cremos și catifelat, e ca o bază pe care se adună emoțiile. Coșul de parmezan, crocant și auriu, adaugă acea notă de surpriză: nu doar suport pentru preparat, ci și parte din el, un detaliu care îți invită simțurile să muște din textură.

Perele caramelizate cu nuanțe arămii, sunt contrapunctul dulce la intensitatea sărată a parmezanului. Iar nucile pecan, prăjite simplu, împrăștie în aer acel parfum cald, irezistibil.

Iată rețeta propusă de Chef Adi Hădean!

Ingrediente pentru două porții de risotto: 200 g orez arborio, 1 ceapă, 100 g unt, 200 g parmezan, 200 g amestec răzuit de brânză, 100 ml vermut, 500 ml supă de legume, 1 pară, 2 linguri zahăr brun, 50 g nuci pecan.

CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Proiect nou - 2025-10-09T162540.859

Risotto-ul, cremos și catifelat, e ca o bază pe care se adună emoțiile. Coșul de parmezan, crocant și auriu, adaugă acea notă de surpriză: nu doar suport pentru preparat, ci și parte din el, un detaliu care îți invită simțurile să muște din textură.

Perele caramelizate cu nuanțe arămii, sunt contrapunctul dulce la intensitatea sărată a parmezanului. Iar nucile pecan, prăjite simplu, împrăștie în aer acel parfum cald, irezistibil.

Iată rețeta propusă de Chef Adi Hădean!

Ingrediente pentru două porții de risotto: 200 g orez arborio, 1 ceapă, 100 g unt, 200 g parmezan, 200 g amestec răzuit de brânză, 100 ml vermut, 500 ml supă de legume, 1 pară, 2 linguri zahăr brun, 50 g nuci pecan.

CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă