Olivia Dejeu (OH KIMONO): Mi-ar plăcea să văd creațiile mele în buticuri din Santorini sau în hoteluri de cinci stele, unde e bine să ai la tine un kimono super instagramabil

Proiect nou - 2025-07-21T110426.301

Inspirată din primele sale călătorii în Asia, Olivia a creat un brand de succes. OH KIMONO îmbracă de câțiva ani femeile în căutare de creații speciale, pentru momentele speciale din viața lor. 

Designerul a vrut să aducă un plus de culoare, viață și dorința de a descoperi lucruri noi clienților din România. 

Despre provocările unui asttfel de business, ne povestește cu sinceritate Olivia Dejeu.

În drumul spre reușită, ING România și Visa, în colaborare cu Impact Hub Bucharest, au inițiat programul  She’s Nextce oferă sprijinul și resursele de care au nevoie tinerele care vor să-și crească afacerile – de la mentorat personalizat, coaching și granturi, până la webinarii și acces într-o comunitate gata să le susțină cu idei și soluții.

Ce te-a inspirat să inițiezi un astfel de business? 

Am vrut de mică să creez o lume a mea, ceva al meu, și știam că va fi în domeniul modei. Nu știam exact ce, însă primele călătorii în Asia mi-au deschis ochii la câte minunății există în lumea asta mare, câte culturi și oameni frumoși există. Și am fost inspirată de diversele culori și motive asiatice. Așa că, am decis să ”make my own”, să le interpretez în stilul meu. Și să fac din kimono un item așa mai special, și cumva îndepărtat de noi românii pînă atunci, o piesă versatilă, ușor de purtat, oriunde, în orice combinație de outfit. Fie că porți bikini și geantă de plajă cu un kimono, rochie de seară și tocuri, jeans și un top lejer, kimonourile noastre în ediție limitată pot aduce acel ”vino-ncoa” pe care îl căutam și nu îl găsim în magazinele de fast fashion.

Am vrut să aduc un plus de culoare, viață și dorința de a descoperi lucruri noi, clienților din România. Și sper, într-o zi, să devină un brand așa mare încât să îl las ca legacy fiicei mele, Eva. 

Ce îți trebuie să pornești de la zero o afacere, în România zilelor noastre? Și ce ți-ai fi dorit să fi știut încă de la început?

Cred ca în primul rând, o doză de lejeritate, de ”go with the flow”, fiindcă lucrurile sunt în continuă schimbare. Mai ales acum, cu tot felul de reglementări care se schimbă pe zi ce trece. Creativitatea și adaptabilitatea aș spune că ar fi esențiale. Pentru că, dacă nu te adaptezi ușor, poți pierde foarte mult. Dar, să nu uităm, că un element esențial în a începe o afacere de la zero este capitalul. În cazul meu, nu am avut capital, așadar, totul a fost mult mai greu. Brandul a crescut prin prieteni, familie, apoi cu ajutorul Instagram, word of mouth. Dar nu am avut niciodată bani să investesc cu adevărat în zona de digital, online, promovare. Dar mă bucur că, și fără un plan de business, și fără capital, doar cu o idee și un kimono în mână, am început să postez și astfel practic a luat naștere business-ul. 

Privind în urmă, cred că mi-as fi dorit să știu puțin mai multe pe partea comercială la început, însă am învățat văzând și făcând. Sunt foarte flexibilă, open către învățare, dar și foarte dornică să absorb orice informație legată de businessul meu. Și cred că și asta face parte din ingredientele-cheie pentru a începe o afacere.

Cu siguranță nu este ușor să gândești și să construiești  un business… Care ar fi cei mai importanți pași ce trebuie urmați într-o afacere în domeniul ales de tine?

Dacă știi exact ce vrei să oferi clienților, ai un unique selling proposition foarte puternic, și crezi că ai ce trebuie pentru a-ți croi un drum în domeniul foarte competitiv al modei, jumătate din problemă cred că e rezolvată. Dar, cred că pe lângă ideea ta și viziunea holistică și long term, trebuie să fii și realist.

Trebuie să știi exact ce fel de business îți dorești, și mă refer la regimul juridic. Odată ce te-ai hotărât ce fel de firma vei avea, îți va fi mult mai ușor. Sfatul meu ar fi documentarea pe parte legală, juridică, financiară. Sunt foarte multe de învățat, atunci când îți începi un business. Eu stăteam nopțile și citeam diverse pentru a putea înțelege, chiar dacă aveam parte de sprijin în aceste direcții. Îmi doream să știu practic cam ce știa și persoana care mă sfătuia, pentru că mă simțeam mai în control. Așadar, aș spune că alegerea formei juridice în funcție de particularitățile business-ului, apoi, dacă ai șansa să ai oameni faini aproape, construiește o mică echipă. E foarte util și totul iese mai bine în echipă, decât totul realizat de un singur om. Apoi, aș zice că partea de business plan ajută destul de mult, însă eu am construit Oh Kimono sincer, fără niciun business plan, din pură pasiune. Și câteodată, cred că Excelurile și documentele nu ne ajută neapărat să construim ceva cu suflet, ci câteodată pot pune piedici imaginare sau care ar apărea mult mai târziu. Am fost tot timpul de părere că dacă simți să creezi ceva ce îți bucură sufletul și ție, și altora…you already won at life. Dar, în același timp, trebuie să fiu realistă, pentru că în business e vorba și de cifre. Așa că, da, de multe ori, în creearea colecțiilor, am ținut cont de trenduri, de ce voia lumea, de ce culoare era anul acela cea mai căutată, și multe astfel de detalii. Aș spune că în domeniul modei, trebuie să dăruiești din tine, foarte mult. Dar, să și încerci să combini cumva cu ce vrei să dai mai departe în lume, o parte emoțională, cu partea comercială. Aici e marele secret… cum faci dintr-o piesă ceva wow… ceva care să îți miște businessul, să îți aducă followeri, clienți, vânzări etc. Nu este ușor, în spate este și research, și emoție, și eșec câteodată, și lacrimi și oboseală, și întrebări fără răspuns (oare o să aibă succes colecția?).

Care au fost cele mai mari provocări/ obstacole pe care ți le-ai asumat în traiectoria ta spre succes? Și cum ai defini succesul? 

Cred că succesul este să mă trezesc dimineața, fără griji, restricții, constrângeri. Să mă bucur de o dimineață lejeră, în pat, în Oh Kimono, cu o cafea, fiica mea și soțul meu. Asta cred că e succesul în viață, oamenii, emoția, iubirea de care avem parte. Și, desigur, vânzări foarte mari de kimonouri. 🙂 Cred că oricine este de succes, dacă lumea vorbește despre ei, despre ce au creat, dacă poartă cu admirație piesele lor și creează amintiri frumoase în ceea ce ai realizat tu.

Cred că cele mai mari provocări în businesse-ul meu au fost legate de aspectele financiare. Însă, am folosit platformele de Social Media și am folosit rețeaua din jurul meu pentru a crește brandul. Am realizat colaborări frumoase cu designeri de bijuterii din România sau cu influenceri internaționali. Practic, m-am folosit de cunoștințele mele în domeniul online ca să pot duce mai departe sufletul Oh Kimono și să sharuiesc momente super faine din călătorii cu kimonourile noastre. O altă provocare pe care o întâmpinăm oarecum acum este și expansiunea, la nivel european. Am tot purtat discuții cu diverse magazine de renume, însă un s-au finalizat. Dar, la urma urmei, cred că de fapt, obstacolele suntem și noi, în diverse situații. Noi ne punem piedici singuri și rămânem blocați pe o problemă, când poate ar trebui să fim mai liberi, și să facem ce simțim, fără să ne împotmolim în detalii.

Ce ai învățat pe parcursul acestor ani de antreprenoriat?

Să nu renunț. Există momente grele într-un business, iar pentru mine unul din obstacolele mari întâmpinate a fost legat de caracterul mai sezonier al brandului, fiindcă aveam vânzări predominant pe timp de vara. Însă, în timp, am deschis o linie de toamnă-iarnă de pijamale drăguțe, apoi un nou business, Oh Bebé, iar în curând ne gândim și la un shop de home decor, inspirat din țările exotice.

Am mai învățat și că trebuie să lupt foarte mult pentru ce îmi doresc. Și să nu mă las înfrântă, să admir oamenii de succes din acelasi domeniu, sau chiar competitorii, și să învăț de la toți. Moda s-a tot reinventat, este greu astăzi să inovezi, însă poți ajunge altfel la clienți. E bine să înveți cât mai mult de la cei care fac ceva similar, să vezi la ce târguri s-au dus, unde au vândut, cu cine colaborează și de ce. E bine să analizezi astfel de aspecte, fiindcă te pot ajuta foarte mult și îți pot veni idei noi. Nu trebuie să stai în bula ta, doar tu și brandul tău. Nu. Trebuie să deschizi ochii bine de tot și să încerci să acumulezi informații și experiență.

Într-o lume dominată de bărbați, ce atuuri trebuie să aibă o femeie pentru a nu fi intimidată în lumea dură a afacerilor?

Cred că trebuie să fie puțin mai dură, în scris și face to face, mai la obiect și mai strictă. De multe ori, într-adevăr, când văd că nu au de-a face cu un bărbat, anumiți oameni m-au tratat ca și cum aș fi inferioară, iar în momentul când rugam pe cineva din partea mea, de sex masculin, să preia convorbirea, observam cum brusc, se schimbă tonul. Există încă, din păcate, anumite prejudecăți arhaice și un anume tip de patriarhat ca să zic asa. Cred că femeile trebuie să ia frâul în mână și să se inspire de la barbați sincer, din tonalitate, cuvinte, pentru a rezolva anumite situații. Așadar, ca atuu, cred că trebuie să fii puternică, trebuie să fii calculată, și să nu lași pe alții să te facă să te simți inferioară.


Poate o femeie să fie împlinită în toate aspectele vieții? Sau crezi că trebuie să aleagă la un moment dat între carieră și familie?

Cred ca da, poate fi implinita in toate aspectele vietii, desi este foarte greu, si sunt sincera. Nu as vrea sa idealizez, as vrea sa raman putin realista. Cred ca poate exista momente cand orbiteaza doar in jurul familiei, si momente cand trebuie sa fie super dedicata carierei sale, poate fi prin rotatie. Si mai cred ca nimeni nu ar trebui sa aleaga intre cariera si familie, si mereu este vorba de femei, aici din pacate. Nu am auzit nicidoata fraza asta adresata unui barbat…dar mi-ar placea foarte mult haha. Sa se mai schimbe rolurile putin, insa din pacate, rolurile noastre pe pamant nu prea sunt facute egale, din punctul meu de vedere. Asadar, da, cred ca poti implinita in totul, insa poate nu deodata, cred ca este foarte greu.

Mai ții minte ce visai să devii în copilărie? Care era slujba la care visai?

Mereu mi-am dorit să fiu cântăreață și să am concerte pe scene mari. O altă pasiune mare a mea este muzica. Nu cred că a fost să fie, însă îi cânt fetiței mele tot felul de melodii și e ok. Cumva, aș fi vrut să fiu și designer și cântăreață, să le fac pe toate. De mică am fost hiper-activă și voiam să fac eu tot timpul tot ce se poate, să încerc tot. Mai ales, hainele si pantofii mamei. Aș putea să spun că și astăzi poate fac totul prin Oh Kimono, unde gândesc tot procesul creativ, îl implementez și fac și partea de ședințe foto, promovare, practic, cam tot. Și toate astea se întâmplă într-o cameră plină cu materiale, kimonouri, rochii și tot felul de obiecte creative. Îmi place să le simt pe toate aproape, să mă inspir din culori, din texturi.

La final, aș vrea să ne spui care este cea mai bună decizie pe care ai luat-o vreodată cu privire la afaceri? 

Să îmi calibrez colecțiile în funcție de cerere și în funcție de trenduri, cred că asta ar fi una din deciziile bune. De asemenea, să implic și membrii familiei în a mă ajuta, pentru că cine să fie mai apropiat și să îi pese cel mai mult, dacă nu cei aproape de tine? 

Cum vezi businessul tău în viitor?

Îl văd ca un business complet, adică să oferim colecții și toamna și iarna, și home și deco, și produse pentru bebeluși și copii. Dar main focus va continua să fie loungewear și resortwear. De asemenea, le vad în buticuri din Santorini, din Grecia, din insule, sau în hoteluri de cinci stele, unde merge mereu să ai la tine un kimono super instagramabil.

Crești odată cu afacerea ta!

Știm că poate fi provocator să privești parcursul tău antreprenorial cu deschidere constantă față de schimbare și evoluție. De aceea, programul She’s Next vine să îți ofere încrederea necesară pentru a face următorul pas în afacerea ta.

Cele două criterii de înscriere sunt:

Să aibă o afacere aflată în faza de creștere, cu peste 1 an de activitate (1 ciclu financiar complet cel puțin)

Afacerea să fie deținută în majoritate de femei (peste 51%).

Detalii despre acest program, ce presupune el și ce oferă Visa și ING se regasesc în ediția She’s Next 2025 .

Proiect nou - 2025-07-21T110426.301

Inspirată din primele sale călătorii în Asia, Olivia a creat un brand de succes. OH KIMONO îmbracă de câțiva ani femeile în căutare de creații speciale, pentru momentele speciale din viața lor. 

Designerul a vrut să aducă un plus de culoare, viață și dorința de a descoperi lucruri noi clienților din România. 

Despre provocările unui asttfel de business, ne povestește cu sinceritate Olivia Dejeu.

În drumul spre reușită, ING România și Visa, în colaborare cu Impact Hub Bucharest, au inițiat programul  She’s Nextce oferă sprijinul și resursele de care au nevoie tinerele care vor să-și crească afacerile – de la mentorat personalizat, coaching și granturi, până la webinarii și acces într-o comunitate gata să le susțină cu idei și soluții.

Ce te-a inspirat să inițiezi un astfel de business? 

Am vrut de mică să creez o lume a mea, ceva al meu, și știam că va fi în domeniul modei. Nu știam exact ce, însă primele călătorii în Asia mi-au deschis ochii la câte minunății există în lumea asta mare, câte culturi și oameni frumoși există. Și am fost inspirată de diversele culori și motive asiatice. Așa că, am decis să ”make my own”, să le interpretez în stilul meu. Și să fac din kimono un item așa mai special, și cumva îndepărtat de noi românii pînă atunci, o piesă versatilă, ușor de purtat, oriunde, în orice combinație de outfit. Fie că porți bikini și geantă de plajă cu un kimono, rochie de seară și tocuri, jeans și un top lejer, kimonourile noastre în ediție limitată pot aduce acel ”vino-ncoa” pe care îl căutam și nu îl găsim în magazinele de fast fashion.

Am vrut să aduc un plus de culoare, viață și dorința de a descoperi lucruri noi, clienților din România. Și sper, într-o zi, să devină un brand așa mare încât să îl las ca legacy fiicei mele, Eva. 

Ce îți trebuie să pornești de la zero o afacere, în România zilelor noastre? Și ce ți-ai fi dorit să fi știut încă de la început?

Cred ca în primul rând, o doză de lejeritate, de ”go with the flow”, fiindcă lucrurile sunt în continuă schimbare. Mai ales acum, cu tot felul de reglementări care se schimbă pe zi ce trece. Creativitatea și adaptabilitatea aș spune că ar fi esențiale. Pentru că, dacă nu te adaptezi ușor, poți pierde foarte mult. Dar, să nu uităm, că un element esențial în a începe o afacere de la zero este capitalul. În cazul meu, nu am avut capital, așadar, totul a fost mult mai greu. Brandul a crescut prin prieteni, familie, apoi cu ajutorul Instagram, word of mouth. Dar nu am avut niciodată bani să investesc cu adevărat în zona de digital, online, promovare. Dar mă bucur că, și fără un plan de business, și fără capital, doar cu o idee și un kimono în mână, am început să postez și astfel practic a luat naștere business-ul. 

Privind în urmă, cred că mi-as fi dorit să știu puțin mai multe pe partea comercială la început, însă am învățat văzând și făcând. Sunt foarte flexibilă, open către învățare, dar și foarte dornică să absorb orice informație legată de businessul meu. Și cred că și asta face parte din ingredientele-cheie pentru a începe o afacere.

Cu siguranță nu este ușor să gândești și să construiești  un business… Care ar fi cei mai importanți pași ce trebuie urmați într-o afacere în domeniul ales de tine?

Dacă știi exact ce vrei să oferi clienților, ai un unique selling proposition foarte puternic, și crezi că ai ce trebuie pentru a-ți croi un drum în domeniul foarte competitiv al modei, jumătate din problemă cred că e rezolvată. Dar, cred că pe lângă ideea ta și viziunea holistică și long term, trebuie să fii și realist.

Trebuie să știi exact ce fel de business îți dorești, și mă refer la regimul juridic. Odată ce te-ai hotărât ce fel de firma vei avea, îți va fi mult mai ușor. Sfatul meu ar fi documentarea pe parte legală, juridică, financiară. Sunt foarte multe de învățat, atunci când îți începi un business. Eu stăteam nopțile și citeam diverse pentru a putea înțelege, chiar dacă aveam parte de sprijin în aceste direcții. Îmi doream să știu practic cam ce știa și persoana care mă sfătuia, pentru că mă simțeam mai în control. Așadar, aș spune că alegerea formei juridice în funcție de particularitățile business-ului, apoi, dacă ai șansa să ai oameni faini aproape, construiește o mică echipă. E foarte util și totul iese mai bine în echipă, decât totul realizat de un singur om. Apoi, aș zice că partea de business plan ajută destul de mult, însă eu am construit Oh Kimono sincer, fără niciun business plan, din pură pasiune. Și câteodată, cred că Excelurile și documentele nu ne ajută neapărat să construim ceva cu suflet, ci câteodată pot pune piedici imaginare sau care ar apărea mult mai târziu. Am fost tot timpul de părere că dacă simți să creezi ceva ce îți bucură sufletul și ție, și altora…you already won at life. Dar, în același timp, trebuie să fiu realistă, pentru că în business e vorba și de cifre. Așa că, da, de multe ori, în creearea colecțiilor, am ținut cont de trenduri, de ce voia lumea, de ce culoare era anul acela cea mai căutată, și multe astfel de detalii. Aș spune că în domeniul modei, trebuie să dăruiești din tine, foarte mult. Dar, să și încerci să combini cumva cu ce vrei să dai mai departe în lume, o parte emoțională, cu partea comercială. Aici e marele secret… cum faci dintr-o piesă ceva wow… ceva care să îți miște businessul, să îți aducă followeri, clienți, vânzări etc. Nu este ușor, în spate este și research, și emoție, și eșec câteodată, și lacrimi și oboseală, și întrebări fără răspuns (oare o să aibă succes colecția?).

Care au fost cele mai mari provocări/ obstacole pe care ți le-ai asumat în traiectoria ta spre succes? Și cum ai defini succesul? 

Cred că succesul este să mă trezesc dimineața, fără griji, restricții, constrângeri. Să mă bucur de o dimineață lejeră, în pat, în Oh Kimono, cu o cafea, fiica mea și soțul meu. Asta cred că e succesul în viață, oamenii, emoția, iubirea de care avem parte. Și, desigur, vânzări foarte mari de kimonouri. 🙂 Cred că oricine este de succes, dacă lumea vorbește despre ei, despre ce au creat, dacă poartă cu admirație piesele lor și creează amintiri frumoase în ceea ce ai realizat tu.

Cred că cele mai mari provocări în businesse-ul meu au fost legate de aspectele financiare. Însă, am folosit platformele de Social Media și am folosit rețeaua din jurul meu pentru a crește brandul. Am realizat colaborări frumoase cu designeri de bijuterii din România sau cu influenceri internaționali. Practic, m-am folosit de cunoștințele mele în domeniul online ca să pot duce mai departe sufletul Oh Kimono și să sharuiesc momente super faine din călătorii cu kimonourile noastre. O altă provocare pe care o întâmpinăm oarecum acum este și expansiunea, la nivel european. Am tot purtat discuții cu diverse magazine de renume, însă un s-au finalizat. Dar, la urma urmei, cred că de fapt, obstacolele suntem și noi, în diverse situații. Noi ne punem piedici singuri și rămânem blocați pe o problemă, când poate ar trebui să fim mai liberi, și să facem ce simțim, fără să ne împotmolim în detalii.

Ce ai învățat pe parcursul acestor ani de antreprenoriat?

Să nu renunț. Există momente grele într-un business, iar pentru mine unul din obstacolele mari întâmpinate a fost legat de caracterul mai sezonier al brandului, fiindcă aveam vânzări predominant pe timp de vara. Însă, în timp, am deschis o linie de toamnă-iarnă de pijamale drăguțe, apoi un nou business, Oh Bebé, iar în curând ne gândim și la un shop de home decor, inspirat din țările exotice.

Am mai învățat și că trebuie să lupt foarte mult pentru ce îmi doresc. Și să nu mă las înfrântă, să admir oamenii de succes din acelasi domeniu, sau chiar competitorii, și să învăț de la toți. Moda s-a tot reinventat, este greu astăzi să inovezi, însă poți ajunge altfel la clienți. E bine să înveți cât mai mult de la cei care fac ceva similar, să vezi la ce târguri s-au dus, unde au vândut, cu cine colaborează și de ce. E bine să analizezi astfel de aspecte, fiindcă te pot ajuta foarte mult și îți pot veni idei noi. Nu trebuie să stai în bula ta, doar tu și brandul tău. Nu. Trebuie să deschizi ochii bine de tot și să încerci să acumulezi informații și experiență.

Într-o lume dominată de bărbați, ce atuuri trebuie să aibă o femeie pentru a nu fi intimidată în lumea dură a afacerilor?

Cred că trebuie să fie puțin mai dură, în scris și face to face, mai la obiect și mai strictă. De multe ori, într-adevăr, când văd că nu au de-a face cu un bărbat, anumiți oameni m-au tratat ca și cum aș fi inferioară, iar în momentul când rugam pe cineva din partea mea, de sex masculin, să preia convorbirea, observam cum brusc, se schimbă tonul. Există încă, din păcate, anumite prejudecăți arhaice și un anume tip de patriarhat ca să zic asa. Cred că femeile trebuie să ia frâul în mână și să se inspire de la barbați sincer, din tonalitate, cuvinte, pentru a rezolva anumite situații. Așadar, ca atuu, cred că trebuie să fii puternică, trebuie să fii calculată, și să nu lași pe alții să te facă să te simți inferioară.


Poate o femeie să fie împlinită în toate aspectele vieții? Sau crezi că trebuie să aleagă la un moment dat între carieră și familie?

Cred ca da, poate fi implinita in toate aspectele vietii, desi este foarte greu, si sunt sincera. Nu as vrea sa idealizez, as vrea sa raman putin realista. Cred ca poate exista momente cand orbiteaza doar in jurul familiei, si momente cand trebuie sa fie super dedicata carierei sale, poate fi prin rotatie. Si mai cred ca nimeni nu ar trebui sa aleaga intre cariera si familie, si mereu este vorba de femei, aici din pacate. Nu am auzit nicidoata fraza asta adresata unui barbat…dar mi-ar placea foarte mult haha. Sa se mai schimbe rolurile putin, insa din pacate, rolurile noastre pe pamant nu prea sunt facute egale, din punctul meu de vedere. Asadar, da, cred ca poti implinita in totul, insa poate nu deodata, cred ca este foarte greu.

Mai ții minte ce visai să devii în copilărie? Care era slujba la care visai?

Mereu mi-am dorit să fiu cântăreață și să am concerte pe scene mari. O altă pasiune mare a mea este muzica. Nu cred că a fost să fie, însă îi cânt fetiței mele tot felul de melodii și e ok. Cumva, aș fi vrut să fiu și designer și cântăreață, să le fac pe toate. De mică am fost hiper-activă și voiam să fac eu tot timpul tot ce se poate, să încerc tot. Mai ales, hainele si pantofii mamei. Aș putea să spun că și astăzi poate fac totul prin Oh Kimono, unde gândesc tot procesul creativ, îl implementez și fac și partea de ședințe foto, promovare, practic, cam tot. Și toate astea se întâmplă într-o cameră plină cu materiale, kimonouri, rochii și tot felul de obiecte creative. Îmi place să le simt pe toate aproape, să mă inspir din culori, din texturi.

La final, aș vrea să ne spui care este cea mai bună decizie pe care ai luat-o vreodată cu privire la afaceri? 

Să îmi calibrez colecțiile în funcție de cerere și în funcție de trenduri, cred că asta ar fi una din deciziile bune. De asemenea, să implic și membrii familiei în a mă ajuta, pentru că cine să fie mai apropiat și să îi pese cel mai mult, dacă nu cei aproape de tine? 

Cum vezi businessul tău în viitor?

Îl văd ca un business complet, adică să oferim colecții și toamna și iarna, și home și deco, și produse pentru bebeluși și copii. Dar main focus va continua să fie loungewear și resortwear. De asemenea, le vad în buticuri din Santorini, din Grecia, din insule, sau în hoteluri de cinci stele, unde merge mereu să ai la tine un kimono super instagramabil.

Crești odată cu afacerea ta!

Știm că poate fi provocator să privești parcursul tău antreprenorial cu deschidere constantă față de schimbare și evoluție. De aceea, programul She’s Next vine să îți ofere încrederea necesară pentru a face următorul pas în afacerea ta.

Cele două criterii de înscriere sunt:

Să aibă o afacere aflată în faza de creștere, cu peste 1 an de activitate (1 ciclu financiar complet cel puțin)

Afacerea să fie deținută în majoritate de femei (peste 51%).

Detalii despre acest program, ce presupune el și ce oferă Visa și ING se regasesc în ediția She’s Next 2025 .

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă