Mini tarte din foietaj, rețetă recomandată de Adi Hădean

Chef Adi Hădean ne recomandă să avem mereu în frigider aluatul foietaj! Cu puțină imaginație și acest tip de aluat putem obține preparate wow, în cel mai rapid mod.
Azi îți arătăm două rețete spectaculoase și rapide – una dulce și una sărată – care nu dau greș niciodată: trandafiri de ceapă roșie cu caramel balsamic și pachețele crocante cu măr și mirodenii. Pe cât sunt de frumoase, pe atât sunt de simple.
Ingrediente Trandafiri din ceapă roșie și caramel balsamic:1 rolă aluat foietaj cu unt (230g), 2-3 cepe roșii mici, 1 lingură sare grunjoasă, cimbru proaspăt sau uscat, opțional: fulgi de sare, albuș sau ou pentru uns
Ingrediente caramel cu oțet balsamic: 50g zahăr, 25ml apă, 20g unt, 2 lingurițe cremă.
Citește continuarea rețetei aici!

Chef Adi Hădean ne recomandă să avem mereu în frigider aluatul foietaj! Cu puțină imaginație și acest tip de aluat putem obține preparate wow, în cel mai rapid mod.
Azi îți arătăm două rețete spectaculoase și rapide – una dulce și una sărată – care nu dau greș niciodată: trandafiri de ceapă roșie cu caramel balsamic și pachețele crocante cu măr și mirodenii. Pe cât sunt de frumoase, pe atât sunt de simple.
Ingrediente Trandafiri din ceapă roșie și caramel balsamic:1 rolă aluat foietaj cu unt (230g), 2-3 cepe roșii mici, 1 lingură sare grunjoasă, cimbru proaspăt sau uscat, opțional: fulgi de sare, albuș sau ou pentru uns
Ingrediente caramel cu oțet balsamic: 50g zahăr, 25ml apă, 20g unt, 2 lingurițe cremă.
Citește continuarea rețetei aici!