Mihaela Bilic, sfaturi pentru festinul de Paște

Ca în fiecare an, Mihaela Bilic vine cu sfaturi prețioase pentru masa de Paște.
Medicul nutriționist vine cu sfaturi prețioase despre cum să facem trecerea de la săptămânile de post la mesele îmbelșugate, dar și cum să ne organizăm mesele de Sărbătoare fără a pune kilograme în plus.
“Dacă a fost doar o săptămână de post, organismul nu o să se resimtă atât de tare. Cred că cel mai bine ar fi să nu încercăm să mâncăm totul la o masă. Aici e greșeala, nu neapărat că sunt multe feluri de mâncare, cât faptul că mâncăm mult la o singură masă”, a explicat medicul nutriționist, in cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la PRO TV.

“La capitolul mic-dejun o să pun drobul pentru că el este vedeta sărbătorii. Drobul este un preparat făcut din organe. Aici nu e nicio problemă la capitolul siluetă. Nu are niciun strop de carbohidrați. Avem carne, legume… suntem ok. Tot la micul dejun punem legume multe proaspete. Putem mânca și ou, dar nu cu maioneză”, a adăugat Mihaela Bilic.

Ca în fiecare an, Mihaela Bilic vine cu sfaturi prețioase pentru masa de Paște.
Medicul nutriționist vine cu sfaturi prețioase despre cum să facem trecerea de la săptămânile de post la mesele îmbelșugate, dar și cum să ne organizăm mesele de Sărbătoare fără a pune kilograme în plus.
“Dacă a fost doar o săptămână de post, organismul nu o să se resimtă atât de tare. Cred că cel mai bine ar fi să nu încercăm să mâncăm totul la o masă. Aici e greșeala, nu neapărat că sunt multe feluri de mâncare, cât faptul că mâncăm mult la o singură masă”, a explicat medicul nutriționist, in cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la PRO TV.

“La capitolul mic-dejun o să pun drobul pentru că el este vedeta sărbătorii. Drobul este un preparat făcut din organe. Aici nu e nicio problemă la capitolul siluetă. Nu are niciun strop de carbohidrați. Avem carne, legume… suntem ok. Tot la micul dejun punem legume multe proaspete. Putem mânca și ou, dar nu cu maioneză”, a adăugat Mihaela Bilic.