a-sign

Food

Brioche cu coajă de portocală. Rețetă recomandată de Adi Hădean

Papagomboți – toamna unei copilării fericite. Rețetă recomandată de Adi Hădean

Mărul fermecat în sos de ciocolată, rețeta recomandată de Adrian Hadean

Ce mâncăm corect și cine ar trebui să evite postul alimentar, de Crăciun

6 restaurante din București cu meniu tradițional românesc 

Mini budinci de dovleac. Rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Unde să bei cel mai bun matcha în Londra

Alexandra Ioana Romașcanu: „Fără o doză de nebunie frumoasă, nu cred că pornește nimeni pe drumul antreprenoriatului”

Chef Florin Dumitrescu reinventează plăcinta cu dovleac

Cursuri inedite, în București: de la aprecierea vinurilor, la barista și brutăria franceză artizanală

Cristian Preotu: „Mi-aș dori să avem mai mulți producători locali care urmăresc calitatea cu adevărat…”

Zoo Café București — cafeneaua unde savurezi o cafea în compania… unui șarpe

Cupcakes cu dovleac și umplutură cu mere. Rețetă recomandată de Adi Hădean

Tort cremă de zahăr ars cu mere și nuci. Rețeta recomandată de Adi Hădean

Risotto cremos în crustă de parmezan. Rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Tartlette cu crema de brânză și caise

Coffee cake cu dovleac și cremă de brânză. Rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Tiramisù al limone- rețetă recomandată de Adrian Hădean

6 alimente care reduc pofta de dulce

Prăjitura trileçe cu lapte și caramel. Rețetă recomandată de Adi Hădean