Eton Mess – un desert de vară recomandat de Adrian Hădean

Proiect nou (12)

Vara prin definiție este pentru deserturi ușoare, răcoritoare și fructate. Eton Mess e un desert tradițional englezesc, care poate suna pompos, însă este un desert super simplu de pregătit, răcoritor și din puține ingrediente.

Este un desert ‘dezordonat’, pregătit la pahar, din bezele ( puteți să le pregătiți voi sau le puteți cumpăra), frișcă și fructe. Eu am ales de această data căpșuni, însă puteți fiți creativi și să folosiți orice vă place, puteți adăuga și alte arome, biscuiți, ciocolată.

Ingrediente pentru Eton Mess: 3 albușuri, 130 gr zahăr, o caserolă de căpșuni de 250 de grame (puteți pregăti doar din căpșuni ), o caserola mică de zmeură, 400 ml smântână frișcă, 1 lingură zahăr pudră, granola și ciocolată pentru ornat.

Mod de preparare Eton Mess:

Pentru bezele am bătut cele 3 albușuri cu zahărul până am obținut bezea. Pe o tavă de cuptor am pus hârtie de copt, iar cu ajutorul unei linguri am format mini bezele pe care le-am băgat  la cuptorul preîncălzit la 120 de grade timp de 1h-1h :15.

CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Proiect nou (12)

Vara prin definiție este pentru deserturi ușoare, răcoritoare și fructate. Eton Mess e un desert tradițional englezesc, care poate suna pompos, însă este un desert super simplu de pregătit, răcoritor și din puține ingrediente.

Este un desert ‘dezordonat’, pregătit la pahar, din bezele ( puteți să le pregătiți voi sau le puteți cumpăra), frișcă și fructe. Eu am ales de această data căpșuni, însă puteți fiți creativi și să folosiți orice vă place, puteți adăuga și alte arome, biscuiți, ciocolată.

Ingrediente pentru Eton Mess: 3 albușuri, 130 gr zahăr, o caserolă de căpșuni de 250 de grame (puteți pregăti doar din căpșuni ), o caserola mică de zmeură, 400 ml smântână frișcă, 1 lingură zahăr pudră, granola și ciocolată pentru ornat.

Mod de preparare Eton Mess:

Pentru bezele am bătut cele 3 albușuri cu zahărul până am obținut bezea. Pe o tavă de cuptor am pus hârtie de copt, iar cu ajutorul unei linguri am format mini bezele pe care le-am băgat  la cuptorul preîncălzit la 120 de grade timp de 1h-1h :15.

CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă