Cupcakes cu dovleac și umplutură cu mere. Rețetă recomandată de Adi Hădean

Pentru a inaugura acest sezon frumos de toamnă, Chef Adi Hădean ne recomandă o rețetă specială: cupcakes cu dovleac și interior de mere caramelizate, acoperite cu o cremă fină de mascarpone.
Pufoase, catifelate și cu dulceață blândă, cu mirodenii calde și puțină magie, acest desert va cuceri întreaga familie.
Ingrediente pentru 12 cupcakes cu dovleac
Pentru aluat: Dovleac pentru copt, 200 g făină albă, 100 g zahăr brun, 100g unt, 3 ouă, 200 ml kefir, Condimente (scorțișoară, ghimbir, cardamom, nucșoară, sare, vanilie).
Pentru merele caramelizate: Un măr, 40 g unt, 50 g zahăr brun, scorțișoară.
Pentru crema de mascarpone: 250 g mascarpone, 50 ml smântână pentru frișcă, 50 g zahăr pudră.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!
https://adihadean.ro/10/21/cupcakes-cu-dovleac-si-umplutura-cu-mere

Pentru a inaugura acest sezon frumos de toamnă, Chef Adi Hădean ne recomandă o rețetă specială: cupcakes cu dovleac și interior de mere caramelizate, acoperite cu o cremă fină de mascarpone.
Pufoase, catifelate și cu dulceață blândă, cu mirodenii calde și puțină magie, acest desert va cuceri întreaga familie.
Ingrediente pentru 12 cupcakes cu dovleac
Pentru aluat: Dovleac pentru copt, 200 g făină albă, 100 g zahăr brun, 100g unt, 3 ouă, 200 ml kefir, Condimente (scorțișoară, ghimbir, cardamom, nucșoară, sare, vanilie).
Pentru merele caramelizate: Un măr, 40 g unt, 50 g zahăr brun, scorțișoară.
Pentru crema de mascarpone: 250 g mascarpone, 50 ml smântână pentru frișcă, 50 g zahăr pudră.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!
https://adihadean.ro/10/21/cupcakes-cu-dovleac-si-umplutura-cu-mere







