Cornuleţe cu nucă şi fursecuri asortate. Rețetă recomandată de Adi Hădean

Cornulețele cu nucă fac parte din categoria prăjiturilor tradiționale românești, delicioase și apreciate în special în perioada sărbătorilor. Iată o rețetă recomandată de Adi Hădean!
Ca să întâmpinăm cum se cuvine sărbătorile, iată vin către voi cu două propuneri, reţete moştenite pe care cu mult drag şi multă căldură îmi doresc să le împart cu voi. Cornuleţe cu nucă şi fursecuri asortate, perfecte pentru a le savura cu o ceașcă de ceai sau cafea. Aceste deserturi delicioase combină gustul nucii, stafidelor și rahatului într-o textură moale și aromată. Reţete simple şi cu puţine ingrediente ce pot fi pregătite simultan.
Pornim la treabă şi începem cu ingredientele: pentru cornuleţele cu nucă avem nevoie de: 250 gr unt, 110 gr nuci măcinate, 125 gr zahăr candel brun măcinat, 1 pliculeţ de zahăr vanilat, 300 gr făină, un praf de sare, zahăr pudră vanilat.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Cornulețele cu nucă fac parte din categoria prăjiturilor tradiționale românești, delicioase și apreciate în special în perioada sărbătorilor. Iată o rețetă recomandată de Adi Hădean!
Ca să întâmpinăm cum se cuvine sărbătorile, iată vin către voi cu două propuneri, reţete moştenite pe care cu mult drag şi multă căldură îmi doresc să le împart cu voi. Cornuleţe cu nucă şi fursecuri asortate, perfecte pentru a le savura cu o ceașcă de ceai sau cafea. Aceste deserturi delicioase combină gustul nucii, stafidelor și rahatului într-o textură moale și aromată. Reţete simple şi cu puţine ingrediente ce pot fi pregătite simultan.
Pornim la treabă şi începem cu ingredientele: pentru cornuleţele cu nucă avem nevoie de: 250 gr unt, 110 gr nuci măcinate, 125 gr zahăr candel brun măcinat, 1 pliculeţ de zahăr vanilat, 300 gr făină, un praf de sare, zahăr pudră vanilat.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!