Cheesecake Răcoros cu Afine (fără coacere)

Un cheesecake fără coacere, cu afine proaspete (sau congelate), este recomandarea lui Chef Adi Hădean pentru un weekend, de vară.
Este genul de răsfăț care te face să zâmbești într-o zi fierbinte. Ușor, fin și răcoritor, acest desert are acel echilibru perfect între simplitate, eleganță și un aer rustic care îl face cu atât mai iubit.
Ingrediente necesare pentru Cheesecake cu Afine (fără coacere)
Pentru bază: 300 g biscuiți (digestivi sau simpli), 150–200 g unt topit (în funcție de tipul biscuiților).
Pentru cremă: 2 cutii cremă de brânză simplă (aprox. 400–500 g total), 2 pliculețe zahăr vanilat, Zeamă de lămâie (după gust), 2–3 lingurițe zahăr pudră, 3–4 lingurițe gem de afine (din cel pregătit pentru topping), 1/2 plic gelatină. 500 ml frișcă lichidă (pentru bătut)
Citește continuarea rețetei aici!

Un cheesecake fără coacere, cu afine proaspete (sau congelate), este recomandarea lui Chef Adi Hădean pentru un weekend, de vară.
Este genul de răsfăț care te face să zâmbești într-o zi fierbinte. Ușor, fin și răcoritor, acest desert are acel echilibru perfect între simplitate, eleganță și un aer rustic care îl face cu atât mai iubit.
Ingrediente necesare pentru Cheesecake cu Afine (fără coacere)
Pentru bază: 300 g biscuiți (digestivi sau simpli), 150–200 g unt topit (în funcție de tipul biscuiților).
Pentru cremă: 2 cutii cremă de brânză simplă (aprox. 400–500 g total), 2 pliculețe zahăr vanilat, Zeamă de lămâie (după gust), 2–3 lingurițe zahăr pudră, 3–4 lingurițe gem de afine (din cel pregătit pentru topping), 1/2 plic gelatină. 500 ml frișcă lichidă (pentru bătut)
Citește continuarea rețetei aici!