Ce conține meniul zilnic al actriței Catherine Zeta-Jones? Iată cum se menține în formă!

Catherine Zeta-Jones este o femeie fermecătoare, mereu în formă și pare că a găsit secretul tinereții. Iată cum arată meniul zilnic al actriței!
Vedeta preferă cafeaua proaspăt măcinată și recunoaște că o prepară la presa franceză. ”Eu mă trezesc foarte de dimineață. Atunci îmi savurez cafeaua, este liniște și mă bucur de acest timp doar pentru mine”, a mărturisit de curând soția actorului Michael Douglas într-un interviu video pentru Harper’s Bazaar.
”La micul dejun, știu exact ce vreau. Sunt preferințe specifice și totul se pliază în funcție de anotimpuri. Când afară e rece, ador terciul. Consum terci cu zahăr brun, banane și afine. Mănânc asta zilnic, de luni până vineri. O să vă spun mai târziu și care e programul de weekend.

Când vine primăvara, schimb masa de dimineață. Optez pentru iaurt grecesc, granola, afine și zmeură. Ei bine, în weekenduri ne preparăm mic dejunuri britanice bogate, de familie. Chestii pe care le preparăm la tigaie: șuncă importată din UK, cârnăciori la fel, fasole scăzută, în stil britanic, omletă moale și generoasă.” Ei bine, surpriza este că acest mic dejun generos este servit mai mult de actriță, căci ”americanii din familie”, Michael Douglas și copiii preferă pâine prăjită după o rețetă a Marthei Stewart: frigănele, mai exact. În fiecare weekend, familia se ospătează pe cinste cu aceste feluri de mâncare generoase, a explicat actrița care a filmat de curând în România.
La prânz, actrița spune că nu-i lipsesc salatele, și nici la cină. La prânz le preferă pe cele cu frunze verzi, alături de roșii mari de grădină, brânză cu mucegai, merișoare deshidratate, ulei de măsline, oțet balsamic și muștar. Lângă salată, servește un piept de pui sau de curcan la grătar, cod fiert sau vânătă umplută cu legume.
De cele mai multe ori, ia cina la 8 PM, împreună cu soțul său și obișnuiesc să iasă în oraș. Catherine Zeta-Jones mărturisește că în salata de la cină, simte nevoia să adauge un fruct, cum ar fi un măr sau un avocado, portocală sau smochine: ”Iubesc această combinație”, spune actrița în dezvăluirea sa culinară.
Sursa foto: Hepta

Catherine Zeta-Jones este o femeie fermecătoare, mereu în formă și pare că a găsit secretul tinereții. Iată cum arată meniul zilnic al actriței!
Vedeta preferă cafeaua proaspăt măcinată și recunoaște că o prepară la presa franceză. ”Eu mă trezesc foarte de dimineață. Atunci îmi savurez cafeaua, este liniște și mă bucur de acest timp doar pentru mine”, a mărturisit de curând soția actorului Michael Douglas într-un interviu video pentru Harper’s Bazaar.
”La micul dejun, știu exact ce vreau. Sunt preferințe specifice și totul se pliază în funcție de anotimpuri. Când afară e rece, ador terciul. Consum terci cu zahăr brun, banane și afine. Mănânc asta zilnic, de luni până vineri. O să vă spun mai târziu și care e programul de weekend.

Când vine primăvara, schimb masa de dimineață. Optez pentru iaurt grecesc, granola, afine și zmeură. Ei bine, în weekenduri ne preparăm mic dejunuri britanice bogate, de familie. Chestii pe care le preparăm la tigaie: șuncă importată din UK, cârnăciori la fel, fasole scăzută, în stil britanic, omletă moale și generoasă.” Ei bine, surpriza este că acest mic dejun generos este servit mai mult de actriță, căci ”americanii din familie”, Michael Douglas și copiii preferă pâine prăjită după o rețetă a Marthei Stewart: frigănele, mai exact. În fiecare weekend, familia se ospătează pe cinste cu aceste feluri de mâncare generoase, a explicat actrița care a filmat de curând în România.
La prânz, actrița spune că nu-i lipsesc salatele, și nici la cină. La prânz le preferă pe cele cu frunze verzi, alături de roșii mari de grădină, brânză cu mucegai, merișoare deshidratate, ulei de măsline, oțet balsamic și muștar. Lângă salată, servește un piept de pui sau de curcan la grătar, cod fiert sau vânătă umplută cu legume.
De cele mai multe ori, ia cina la 8 PM, împreună cu soțul său și obișnuiesc să iasă în oraș. Catherine Zeta-Jones mărturisește că în salata de la cină, simte nevoia să adauge un fruct, cum ar fi un măr sau un avocado, portocală sau smochine: ”Iubesc această combinație”, spune actrița în dezvăluirea sa culinară.
Sursa foto: Hepta