Supă cremă de morcovi cu portocale – recomandarea lui Adrian Hădean

Este o supă pentru toată familia, gustul sărbătorilor de iarnă în farfurie. Perfectă pentru dezghețat năsucuri și mânuțe reci care s-au jucat toată ziua afară.
Ingrediente pentru supă cremă de morcovi cu portocale:
- 1 kg morcovi
- 4 cartofi
- 2 cepe
- 1 portocală mare
- Sare după gust
- Ulei de măsline

Am pregătit ingredientele pentru supă astfel:
Pentru a da un gust deosebit supei, am curățat morcovii, i-am tăiat rondele, am așezat morcovii pe o tavă, i-am stropit cu ulei de măsline și puțină sare și i-am pus la cuptor.
Cuptorul preîncălzit la 200°C timp de 20 de minute.

Mai departe am curățat ceapă și cartofii de coajă. Am tocat ceapă în bucăți mari și cartofii cubulețe.

Este o supă pentru toată familia, gustul sărbătorilor de iarnă în farfurie. Perfectă pentru dezghețat năsucuri și mânuțe reci care s-au jucat toată ziua afară.
Ingrediente pentru supă cremă de morcovi cu portocale:
- 1 kg morcovi
- 4 cartofi
- 2 cepe
- 1 portocală mare
- Sare după gust
- Ulei de măsline

Am pregătit ingredientele pentru supă astfel:
Pentru a da un gust deosebit supei, am curățat morcovii, i-am tăiat rondele, am așezat morcovii pe o tavă, i-am stropit cu ulei de măsline și puțină sare și i-am pus la cuptor.
Cuptorul preîncălzit la 200°C timp de 20 de minute.

Mai departe am curățat ceapă și cartofii de coajă. Am tocat ceapă în bucăți mari și cartofii cubulețe.