Lady Gaga vorbește despre puterea machiajului și spune că are o abordare holistică asupra îngrijirii

lady gaga machiaj

Lady Gaga vorbește despre abordarea ei holistică asupra îngirjirii și spune că machiajul are puterea să-i trasforme starea. 

Lady Gaga a devenit cunoscută și datorită aspectului ei inedit cu care s-a lansat în industria divertismentului  – o imagine total diferită de standardele promvate până la momentul în care a apărut ea pe firmament. Lady Gaga s-a diferențiat imediat de restul plutonului printr o abordare total diferită a lookului ei, prin machiaje îndrăznețe și prin ținute atipice care au șocat și au încântat audiența.

Lady Gaga a devenit un icon în modă și frumusețe, iar succesul ei a atras după sine și lansarea unei linii de cosmetice, Haus Laboratories. Vedeta vorbește astăzi despre felul în care se percepe datorită machiajului și despre rutina ei de îngrijire, asupra căreia spune că are o abordare mai degrabă holistică.

lady gaga machiaj

Cântăreața sustine că machiajul și parfumul sunt menite să transforme felul în care se simte și se percepe atât pe scenă cât și în afara ei și a povestit pentru o publicație irlandeză că acorda mult timp propriei ei îngrijiri, iar rutina ei cuprinde atenție pentru trup, minte și spirit. ”Dacă ai grijă de mintea, de corpul, de pielea, de inima ta și crezi în vindecarea lor, atunci abordezi înfrumusețarea din punct de vedere holistic. Pentru mine, folosirea machiajului și a parfumului înseamnă să transform felul în care mă simt și vreau să mă simt bine în orice moment. E important să avem grijă de noi din interior către exterior și să știm să prețuim puterea transformării vizuale, pentru că aceasta influnețează felul în care ne simțim pe interior.

lady gaga

Cred că e important să fii bun, bunătatea duce la vindecarea minții, a corpului și a sufletului. De fiecare dată când cineva mi-a spus că nu sunt suficient de bună – fie că era vorba de cariera sau de viața personală, nu am lăsat niciodată acele vorbe să mă doboare. Mi-am promis ca de fiecare dată când aud Nu, să fac ca acest lucru să mă motiveze să muncesc mai mult. Cel mai îndrăzneț lucru pe care l-am făcut vreodată a fost să cred în mine”, a adaugat Lady Gaga.

Vedeta nu se sfiește să împartă cu fanii ei de pe social media ipostaze din rutina ei de beauty și tipsuri de îngrijire, printre care se numără și băile cu gheață.

Recent, Lady Gaga a fost aleasă imaginea noului parfum Valentino – Voce Viva.

Foto: Hepta