Kylie Minogue, Regina Disco, revine în forță

kylie minogue

Kylie Minogue (52 de ani), regina muzicii disco, revine în forță în topurile muzicale cu un nou album, intitulat, cum altfel decât Disco. După un început timid cu primul extras, single-ul Say Something, piesa Magic recuperează din terenul pierdut și adună aprecieri din partea criticilor și a publicului. 

Kylie Minogue se pregătește să-și lanseze în luna noiembrie cel de-al 15-lea album de studio, intitulat Disco și, în acest context, a abordat o temă de discuție sensibilă despre critici și trolling online și despre felul în care le percepe ea ca artist. Kylie a menționat că s-a obișnuit de-a lungul carierei ei să fie atât adorată cât și criticată și adaugă că acesta e prețul pe care-l plătește orice artist. ”E adevărat că nu pot evita toate criticile si unele dintre ele chiar mă afectează, într-adevăr, încerc să nu le dau atenție, dar, la un moment dat, tot începi să-ți pui întrebări. Totuși, am învățat să fac diferența și acum pot spune că încasez criticile cu ușurință”, povestește artista australiană.

kylie minogue

Kylie Minogue a lansat cel mai recent single-ul Magic, care a fost foarte bine primit de public, mai ales în Australia și în Marea Britanie și marchează revenirea în forță a minionei cântărețe în topurile internaționale, mai ales după un început timid cu primul extras de pe noul album, Say Something, care, în ciuda aprecierii criticilor, nu a avut impact major la public și a însumat doar 5 milioane de vizualizări pe YouTube într-o lună. Magic, cea mai recenta piesă, a strâns deja 1,1 milioane de vizualizări în mai puțin de o săptămână și este deja caracterizată ca fiind una dintre cele mai bune piese ale artistei din ultimii ani.

Curentul disco cunoaște o revenire majoră în muzică și în modă și este amplu exploatat pe toate canalele media. ”Este vorba de ciclicitate, nu-i așa? Iubesc moda disco și asta se poate oberva cel mai bine la cea care eram la începutul anilor 2000”, spune Kylie Minogue cu trimitere la hitul ei I Cant Get You Out of My Head (2001), cel mai bine vândut single al solistei și unul din cele mai bine vândute single-uri din istorie, înregistrând vânzări de peste cinci milioane de copii în toată lumea.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle