Kate Middleton și Prințul William își lansează propriul lor canal de YouTube – The Duke and Duchess of Cambridge

kate middleton printul william youtube

Kate Middleton și Prințul William sunt de azi youtuberi. Ducii de Cambridge și-au lansat propriul lor canal pe platformă și și-au început activitatea pe YouTube prin publicarea unui prim filmuleț introductiv de 25 de secunde, care a strâns deja peste un milion de vizualizări.

Canalul de YouTube The Duke and Duchess of Cambridge a adunat în 16 ore de la lansare peste 200 000 de abonați, iar video-ul lor de debut prezintă imagini de la diverse evenimente la care au luat parte de-a lungul timpului Kate și William și câteva schimburi de replici amuzante între cei doi, din culise. ”Trebuie să fim atenți, că tipii ăștia filmează tot ce zicem”, o avertizează William pe Kate, care pufnește în râs.

Până recent, activitățile sociale ale Ducilor de Cambridge erau prezentate pe YouTube pe canalul oficial al Familiei Regale, care are peste 800 000 de abonați.

Ideea lansării propriului lor canal de YouTube vine după ce cuplul regal a lansat o înregistrare video cu membrii familiei lor cu ocazia aniversării de 10 ani de la nuntă, cu imagini de la reședința lor din Norfolk și de pe plajă.

kate middleton printul william youtube

Presa britanică notează că pasul făcut de Prințul William și de Kate este un semnal clar că cei doi vor să aibă o abordare mai informală ca membri ai monarhiei, care se potrivește mai bine vremurilor actuale. ”William și Catherine sunt cuplul ideal care să facă față provocărilor cu care se confruntă monarhia, iar fotografiile și înregistrarile video cu ei doi la celebrarea primei lor decade de căsnicie ne arată cât sunt de fericiți cu viețile și cu îndatoririle lor”.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle