Jerry Seinfed își vinde casa din Colorado, amenajată în stil farmhouse, pentru 15 milioane de dolari

casa jerry seinfeld

Comedianul Jerry Seinfeld și soția lui, Jessica, s-au hotărât, pentru a doua oară în ultimii 10 ani, să-și vândă proprietatea pe care o dețin în Colorado, o casă în stil farmhouse modern, pentru suma de 14,95 de milioane de dolari.

Casa a fost cumpărata în 2007 pentru 7,55 milioane de dolari, iar proprietarii ei au vrut s-o vândă inițial în 2011, dar s-au răzgândit după câteva luni de la listarea casei pe piața imobiliară. Casa din Colorado a cuplului de vedete are peste 1000 de metri pătrați și dispune de 11 dormitoare, 13 băi și e amenajată cu lemn și piatră, în spiritul locului în care amplasată.

Clădirea e construită în stil farmhouse și are o sufragerie cu tavane înalte, un perete de sticlă care are priveliște către munții Wilson Range și un șemineu de piatră care ocupă un perete întreg. Bucătăria este dotată cu aparatură și utilități moderne, cu blaturi de lemn și are și două zone adiacente de luat masa. Un alt dining formal este situat între sufragerie și bucătărie.

casa jerry seinfeld

Casa mai are și o bibliotecă, sală de sport, studio de yoga și un garaj de patru mașini. Împrejurimile sunt, de asemenea, impresionante – în apropiere este amenajat un sistem de trasee montane, iar proprietatea este traversată de un pârâu. Casa lui Jerry Seinfeld este amplasată la 10 minute de mers cu mașina față de stațiunea de schi exclusivistă Telluride, pe care familia de vedete, împreună cu cei trei copii, au frecventa-o des în ultimii ani.

casa jerry seinfeld

Jerry Seinfeld face anunțul vânzării casei la scurt timp după ce un alt vecin celebru de-al său, Tom Cruise, a decis să-și vândă proprietatea, pentru fabuloasa sumă de 40 de milioane de dolari.

Pe lângă casă și teren, Seinfeld mai vinde și o parcelă alăturată, de șapte hectare, cumpărată în 2008. Aici este amplasată și o cabană cu patru dormitoare, pe care proprietarii au dat-o în folosință celor care se ocupau de îngrijirea casei. Cabana se vinde cu 2,3 milioane de dolari. Jerry Seinfeld și soția lui Jessica, dețin numeroase alte proprietăți, printre care și o casă în Hamptons, cumpărată în 2000 de cântărețul Billy Joel, pentru 32 de milioane de dolari.

Foto: Hepta, Mountain Rose Realty, Trulia.com

Categorii Lifestyle