Jennifer Lopez a împlinit 50 de ani

jennifer lopez

Jennifer Lopez a împlinit azi jumătate de secol, iar viitorul ei soț, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, i-a făcut o surpriză și a postat pe Instagram un filmuleț în care îi urează iubitei lui ”La mulți ani!” printr-un mesaj emoționant, însoțit de imagini cu momente fercite din viața sărbătoritei.

View this post on Instagram

It’s your party, Jennifer! Thank you for inviting all of us to share this special day with you. 🎁 🎉 🎈

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Bună, iubito!

Doar voiam să-ți urez La mulți ani! Nu-mi vine să cred. De când suntem împreună, în fiecare zi am simțit că parcă este ziua mea. Îți mulțumesc pentru pasiunea, energia, inspirația ta și pentru ambiția ta constantă de a fi cea mai bună în tot ceea ce faci.

Ești cel mai bun partener de viață. Cea mai bună fiică. Cea mai bună mamă. Cea mai bună artistă. Te iubim. Fanii tăi te iubesc. Copiii tăi te iubesc. Și eu te iubesc. Hai să facem din această aniversare una specială. Te iubesc mult!”, i-a transmis Alex Rodriguez logodnicei lui.

jennifer lopez alex rodriguez

Jennifer Lopez a mai fost căsătorită de trei ori și urmează să facă cea de-a patra nuntă, dupa ce a fost cerută în căsătorie în luna martie a acestui an în timpul unei vacanțe în Bahamas, iar inelul de logodnă cu diamante a costat 4,5 milioane de dolari.

Jennifer Lopez a mai fost căsătorită timp de zece ani cu Marc Anthony, cu care are doi gemeni (Max și Emme, în vârstă de 11 ani), cu dansatorul ei, Chris Judd (2001-2003) și cu Ojani Noa (1997-1998).

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle