Izabela Măndoiu, la A List Designers Boutique

După ce timp de trei săptămâni ai avut ocazia să îți achiziționezi piese din cea mai recentă colecție a Venerei Arapu, de azi, butique-ul nostru șic din Mall Vitan găzduiește un alt designer la fel de cool.

Al doilea designer, care continuă seria A List Designers Boutique este Izabela Măndoiu, ale cărei creații îți vor presăra garderoba de primăvară-vară cu accente tradiționale. Valorile și tradiția au pentru Izabela o însemnătate aparte care se traduce pe creațiile ei sub formă de broderii și semne țesute, fie că vorbim de bluze de tip ie, fote ori rochii care amintesc puternic de portul tradițional românesc, bineînțeles, reinterpretat. Detaliu cool: datorită echipei Izabelei Măndoi e posibil ca pe Instagram și Facebook, în oferta de simboluri, să se regăsească și ia românească.

Așadar, începând de azi, timp de trei săptămâni (până pe 3 mai), poți achiziționa piese Izabela Măndoiu de la A List Designers Boutique din Mall Vitan (parter).

A List Designers Boutique este un magazin de unde poți achiziționa piese din cele mai recente colecții a patru dintre cei mai cool designeri români (următorii doi vor fi anunțați în curând). Prin acest proiect, A List Magazine și București Mall își propun să susțină designul autohton și le oferă designerilor un spațiu în care aceștia își pot vinde creațiile. Așa cum te-am obișnuit, susținem designerii români și căutăm încontinuu noi căi de a le face cunoscută munca creativă.

#alistdesignersboutique #ilovebucurestimall

 

Foto: Izabela Măndoiu

Categorii Lifestyle