Irina Shayk, în lenjerie intimă din materiale sustenabile

irina shayk lenjerie intima

Irina Shayk a lansat o noua serie de fotografii incendiare în care prezintă o nouă colecție de lenjerie intimă, fabricată din materiale sustenabile. 

Irina Shayk (34 de ani) este unul dintre cele mai solicitate modele la ora actuală. Fosta parteneră a lui Bradley Cooper, de care s-a despărțit în urmă cu jumătate de an și cu care are o fetiță de trei ani, Lea, a făcut furori recent la Milano, unde a participat la Săptămâna Modei. Irina Shayk a defilat pentru mai multe branduri celebre și a realizat și un shooting incendiar pentru noua campanie a brandului de lenjerie intimă Intimissimi, a cărei imagine este. Noua colecție de lenjerie intimă  – Green Collection- e fabricată din materiale sustenabile (eco-friendly și reciclate) și e împărțită în două mini-capsule – The Garden Fairy și Rare Beauty.

Irina Shayk se află în atenția publicului mai mult ca niciodată de când s-a despărțit de Bradley Cooper, dar se pare că relația dintre ei este una cordială, mai ales de dragul fetiței lor. Totuși, modelul de origine rusă a făcut dezvăluiri emoționante în cea mai recentă ediție Vogue UK, în care a povestit despre traumele despărțirii de Brad.

Irina Shayk a devenit cunoscută în 2011, când a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit Issue și, mai apoi, într-unul dintre videoclipurile lui Kanye West.

Categorii Lifestyle