Încă un copil în familia Game of Thrones

copil game of thrones

Veștile bune continuă să curgă pentru foștii membri ai distribuției serialului Game of Thrones. După ce interpreta personajului Sansa Stark, actrița Sophie Turner, a născut în urmă cu două luni, acum e rândul lui Kit Harrington, aka Jon Snow, să se pregătească să devină părinte.

Actorii Kit Harrington (33 de ani) și Rose Leslie (33 de ani), foști componenți ai distribuției serialului de succes Game of Thrones (2011 – 2019), în rolurile Jon Snow și Ygritte, vor deveni părinți pentru prima dată, la doi ani de la căsătorie.

Vestea a fost dată de viitoarea mamă, actrița Rose Leslie, care a apărut într-un pictorial pentru publicația britanică Make Magazine, în care i se poate vedea sarcina avansată.

Rose Leslie și Kit Harrington s-au cunoscut în 2012 pe platourile de filmare Game of Thrones și au avut o relație presărată cu multe împăcări și despărțiri, care a culminat cu căsătoria lor de acum doi, la un castel din Scoția.

copil game of thrones

Kit Harrington a povestit în 2016 într-un interviu acordat Vogue că relația din el și Rose a început odată cu filmările celui de-al doilea sezon Game of Thrones, în Islanda, unde atmosfera magică a țării a contribuit la sedimentarea sentimentelor dintre ei. 

Pe lângă Game of Thrones, Rose Leslie a jucat în mai multe seriale de succes, precum The Good Fight, Luther, Downton Abbey și va face parte din distribuția noii ecranizări a romanului Agathei Christie, Moarte pe Nil, aflată în prezent în post-producție.

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle