Ilona Brezoianu: 5 persoane care mi-au marcat viața

Pentru că luna aceasta (martie 2021), A List Magazine sărbătorește 5 ani de la lansarea site-ului www.alistmagazine.ro,  un moment care ne-a schimbat viețile, ne-am gândit să aflăm de la vedete, designeri și celebrități care au fost persoanele care le-au influențat lor viața. Așadar, am invitat-o pe actrița Ilona Brezoianu să ne povestească despre acei 5 oameni importanți pentru dezvoltarea sa personală și profesională.

1. Prima persoană și cea mai importantă din viața mea este mama. Și spun asta pentru că m-a susținut în permanență în toate alegerile pe care le-am făcut, atât profesional cât și personal. Ea a fost cea care nu m-a lăsat să renunț la actorie atunci când am picat examenul de admitere și m-a încurajat să merg mai departe pe drumul ăsta. Dacă nu era ea, poate acum aș fi avut o altă meserie, care nu m-ar fi împlinit niciodată! 

2. A doua persoană pe care aș vrea s-o nominalizez și care îmi este și una dintre cele mai bune prietene este sora mea. Deși diferența dintre noi este de 10 ani, relația noastră s-a consolidat încă de când eu eram adolescentă, iar acum ne ajutăm reciproc și ne sfătuim în orice privință. A fost „mentorul” meu în multe năzbâtii pe care le-am făcut, mai exact, împreună ne-am tatuat și ne-am făcut piercinguri acum foarte mulți ani! Mama nu a fost prea încântată și acum știe că dacă ne întâlnim sigur punem ceva la cale. 

3. În parcursul meu profesional, un rol important l-a avut Lia Bugnar. Care după terminarea facultății, mi-a oferit șansa să joc în spectacolul scris și regizat de ea, „Fata din curcubeu”, care s-a bucurat de succes și mi-a dezvoltat foarte multe skilluri de actorie. A fost cartea mea de vizită și spectacolul meu de suflet. A crezut foarte mult în mine și pentru asta o să-i mulțumesc întotdeauna. Este foarte important că după terminarea facultății cineva să te remarce și să-ți ofere un rol cu o paletă atât de vastă. Cred că, de fapt, este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui proaspăt abosolvent de actorie. 

4. Cristina este prietena mea din copilărie, de pe la 3 ani! Cu ea am cele mai frumose amintiri și am fost împreună la cele mai importante evenimente din viața noastră. Nu mai locuiește în România de mulți ani, dar ne vedem des pe video call-uri și este exact genul ăla de relație pe care distanța sau timpul n-au reușit s-o degradeze. Am trecut împreună prin copilărie, adolescență (când ne certam cine să pupe prima posterul cu Nick Carter), relații eșuate, căsnicii și, mai nou, botezuri. 

5. La punctul ăsta n-am reușit să mă decid asupra unei singure persoane, pentru că prin scurta mea „carieră” de până acum, am întâlnit foarte mulți actori sau regizori care m-au inspirat sau de la care am avut foarte multe de învățat. Alexandru Dabija, Cristi Puiu, Radu Muntean, Marius Manole sau Dan Rădulescu alături de care am făcut emisiunea „Welcom as” și am reușit să trecem cu umor printr-o perioadă în care drumurile noastre, ale tuturor, au fost incerte și viața a început, ușor, ușor, să se clatine. 

Foto: arhiva personală

CITESTE SI:

Andreea Raicu: 5 oameni care mi-au marcat viața 

Medeea Marinescu: 5 oameni care mi-au marcat viața

Andreea Esca: 5 oameni care mi-au marcat viața

Categorii Lifestyle