Horoscopul lunii aprilie realizat de Neti Sandu

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii aprilie 2018, realizat de Neti Sandu.

BERBEC: O să le dați de capăt problemelor mai vechi și vă luați avânt să începeți lucruri noi, care să vă reprezinte și care să v-aducă, în curând, faimă și bani. Sunt șanse, din 15 aprilie, să cunoașteți pe cineva, să formați un cuplu.

TAUR: Odată rezolvate chestiunile care țin de sănătate, o s-aveți energia necesară să vă aventurați în afaceri și să schimbați ceva și în viața personală, unde trebuie recalibrată relația cu partenerul de cuplu – neapărat.

GEMENI: V-ați lămurit cum stați cu ajutorul din partea prietenilor! E mai bine să vă bazați pe forțe proprii, poate veți forma alte alianțe care să vă aducă succes. O boare de prospețime în relația sentimentală poate să apară în ultima săptămână a lunii aprilie.

RAC: O emancipare profesională după o perioadă de eforturi și nemulțumiri, dar ați avut și susținere din partea familiei, de la ființa iubită. Poate o să găsiți o cale de înțelegere cu cineva cu care ajunseserăți la judecată pentru că soluții erau dar nu le vedeați.

LEU: Se poate contramanda o plecare, dar or s-apară oportunități de a vă afirma în cadrul unei colectivități și să dați lovitura în carieră! Demersurile referitoare la achiziționarea unei locuințe avansează, dar cu hopuri, blocaje.

FECIOARĂ: O să recuperați banii pe care i-ați tot cerut și o să vă descurcați cu cheltuielile de tot felul. Sănătatea promite să fie mai bine dacă o să țineți cont de recomandările medicului. În dragoste o să fie armonie dacă vă abțineți de la reproșuri.

BALANTA: Aveți toate șansele să câștigați o bătălie în lupta cu partenerul de cuplu, să dovediți c-ați avut dreptate în toate privințele și puteți ajunge și la căsătorie! În sfera profesională apar oferte de lucru – poate vă interesează.

SCORPION: Răspunsul referitor la o angajare, o prelungire de contract poate veni după 16 aprilie și o să știți încotro s-o apucați. În dragoste, lucrurile nespuse țes o aură de neîncredere în… celălalt. Fiți sinceri unul cu altul!

SĂGETĂTOR: O să puneți punctul pe “i” în relația cu ființa iubită și o să faceți tot ce vă stă în putință să fiți împreună, c-aveți multe în comun. În profesie, veți găsi noi căi de exprimare de care toată lumea va fi încântată.

CAPRICORN: Bine ar fi să folosiți la maximum energia cu care sunteți infuzați și să faceți o schimbare radicală acolo unde e nevoie- în viața personală sau poate vreți de mult să vă luați o casă și nu ați reușit. Nu mai pierdeți vremea!

VĂRSĂTOR: O să reglați, din mers, actele, situațiile care trebuie să vă ofere un statut bine definit, să vă fie respectate drepturile pentru care v-ați zbătut vreme îndelungată. În relația cu partenerul, comunicarea trebuie dusă la nivelul următor – musai!

PEȘTI: Poate renunțați la o colaborare în favoarea alteia, ca să vă sporiți câștigurile, să munciți cu folos! E momentul să vă îngrijiți și de voi, să alegeți niște activități care să vă aducă buna dispoziție, poate faceți un pic de sport!

Nu rata HOROSCOPUL lunii viitoare realizat de Neti Sandu!