Hailey Bieber și Kendall Jenner, provocatoare în cea mai nouă campanie Versace

hailey bieber kendall jenner versace

Hailey Bieber și Kendall Jenner fac echipă nu numai în viața personală – cele două sunt prietene de mai bine de 10 ani – ci și în viața profesională. Modelele sunt starurile din cea mai nouă campanie Versace, care anunță colecția de primăvară-vară 2021.

Hailey Bieber și Kendall Jenner apar în ipostaze provocatoare în cea mai nouă campanie Versace, în care prezintă colecția plină de glam și de culoare a brandului italian.

hailey bieber kendall jenner versace

Hailey Bieber se află la cea de-a doua colaborare cu Versace, după ce a fost imaginea parfumului Dylan Turqoise în 2020.

hailey bieber kendall jenner versace

Pe lângă cele doua supermodele, casa Versace a împrumutat și imaginea modelului plus-size Precious Lee pentru  a-și prezenta noua colecție, marcând astfel prima colaborare a bradului și cu modele care ies din tiparele obișnuite.

View this post on Instagram

A post shared by Versace (@versace)

Designerul casei Versace, Donatella Versace, a menționat că, prin aceste imagini promoționale, vrea să prezinte portretul unei Medusa moderne, simbolul casei. Vreau să scot în evidență multiplele ei fațete, care pot fi total diferite una față de cealaltă și, de fapt, să arăt că fiecare femeie poate fi o Medusa”, a spus Donatella Versace.

Noua colecție Versace reflectă stilul post-lockdown, unul plin de exuberanță și de culoare. ”Am vrut sa creez ceva inovator și să încalc regulile. Cred că ceea ca funcționat în urmă cu câteva luni nu mai merge azi. Din punct de vedere creative, a trebuit să găsesc o modalitate prin care să aduc în prezent ADN-ul Versace, către oamenii care au trecut prin schimbări majore”. În peisajul post-pandemic, Donatella Versace a vrut să transmită ”un exemplu de includere, de suport reciproc și de acceptare a diferențelor dintre oameni”.

Foto: Instagram