Gisele Bündchen și Tom Brady și-au cumpărat o proprietate de peste 17 milioane de dolari în Miami Beach

gisele bundchen tom brady

Miami, Florida, devine cel mai căutat ”loc de joacă al milionarilor”. Mai multe vedete au ales să-și stabilească reședința pe coasta Atlaticului, iar proprietățile de aici se vând la prețuri astronomice. Cel mai recent, cuplul format din fostul supermodel Gisele Bündchen și soțul ei, jucătorul de fotbal american Tom Brady și-au achiziționat în Miami Beach o proprietate pe care au plătit peste 17 milioane de dolari.

Noua lor casă e amplasată în ”buncărul miliardarilor”, cum este denumită zona Indian Creek Island, situată în Miami Beach. Gisele și Tom și-au cumpărat o casă cu un teren imens, pe care intenționează s-o demoleze și să construiască o nouă locuință eco-friendly. Terenul are vedere la ocean, iar amenajările de lux de pe insulă includ cu country club privat, teren de golf și sunt doar 30 de locuine cu vedere la ocean; zona dispune, de asemenea, de propria secție de poliție.

indian creek island gisele bundchen tom brady

Pe Indian Creek Island mai locuiesc Ivanka Trump și soțul ei, Jared Kushner, modelul brazilian Adriana Lima, alături de iubitul ei, miliardarul Jeff Soffer, Julio Iglesias și miliardarul Carl Icahn.

gisele bundchen tom brady

indian creek island gisele bundchen tom brady

Trendul actual de pe piața imobiliară arată că tot mai multe celebrități caută să se mute din California și din New York în Miami, iar prețurile cresc rapid, deoarece tot mai mulți investitori din Silicon Valley își cumpără, de asemenea, proprietăți aici.

indian creek island gisele bundchen tom brady

Gisele Bündchen și Tom Brady și-au vândut apartamentul din Tribeca, New York, pentru 40 de milioane de dolari și se află și în căutarea unei case în Los Angeles.

Foto: Hepta, www.miamiluxuryhomes.com, Realtor.com

Categorii Lifestyle