Gigi Hadid, confesiuni despre sarcină

gigi hadid sarcina

Gigi Hadid, supermodelul în vârstă de 25 de ani, pe numele întreg Jelena Noura Hadid, a vorbit recent despre sarcina sa cu una dintre admiratoarele ei, însărcinată la rândul ei.

Gigi Hadid este gravidă în câteva luni cu primul ei copil, o fetiță, al cărei tată este fostul component al trupei One Direction, Zayn Malik. Cei doi au anunțat oficial că vor deveni părinți la începutul lunii mai, iar modelul va naște la toamnă și, până atunci, își petrece timpul la ferma mamei ei din Pennsylvania, locul în care s-a aflat de când a izbucnit pandemia de coronavirus.

Cum de nu ți-a crescut burta? Eu sunt gravidă în patru luni și burta mea este imensă! Însă tu arăți grozav!”, i-a scris admiratoarea lui Gigi Hadid, alături de o fotografie în care modelul apare într-o salopetă roz. La rândul ei, supermodelul a răspuns: ”Unghiul din care e făcută fotografia și faptul că salopeta e largă formează o iluzie optică. Dacă mă vezi din profil, se schimbă situația! Haha!”, a replicat Gigi Hadid.

Recent, Gigi Hadid a publicat și prima fotografie din noua campanie Chanel a căre imagine este – prima colecție creată de noul designer al casei după moartea lui Karl Lagerfeld de anul trecut. Aștept încă din luna decembrie să împărtășesc cu voi acest vis devenit realitate! Noua campanie Chanel, fotografiată de minunata Melodie McDaniel! Multe mulțumiri către Virginie Viard și întregii echipe”, a scris Gigi Hadid.

Virginie Viard este noul director de creație al Casei Chanel, locul în care a lucrat încă din 1987 alături de Lagerfeld și unde a mai ocupat funcția de director artistic.

Categorii Lifestyle