Femeile din viața lui Alain Delon

alain delon femei

Sex-simbolul cinemaului francez a fost un mare cuceritor, irezistibil pentru cele mai atrăgătoare femei din lume. De la Romy Schneider la Mireille Darc sau Dalida, iată care sunt femeile care au căzut pradă farmecului lui Alain Delon, care tocmai a împlinit 85 de ani.

Romy Schneider

Romy Schneider Alain Delon

Cei doi s-au cunoscut pe aeroportul Orly în 1958, înainte de începerea filmărilor pentru prima lor producție împreună, Christine. Nu a fost vorba de dragoste la prima vedere, dimpotrivă, Romy Schneider, care tocmai se afirmase în producția de succes Sissi, l-a considerat pe Delon prea arogant penru gustul ei. În ciuda antipatiei ințiale, cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare și s-au logodit în Elveția, în 1959. A urmat apoi o relație tumultoasă și pasională, presărată cu multe drame cauzate ba de infidelitățile lui Delon, ba de nesiguranța și gelozia lui Romy. Totuși, cuplul hotărăște să se căsătorească și pun la cale toate detaliile, dar în ziua nunții, Alain Delon fuge în Mexic cu o acriță, Nathalie, și se desparte de viitoarea mireasă printr-o scrisoare în care îi spune că ea e prea bună pentru el.

Romy Schneider Alain Delon

La Piscine 

Alain Delon și Romy Schneider se reîntâlnesc în distribuția filmului La Piscine, în 1969. Ambii sunt căsătoriți, divorțați și au copii, dar atracția încă există. Romy Schneider moare în urma unui stop cardiac în 1982, după mai multe tragedii suferite pe parcursul vieții, iar Alain Delon deplânge moartea femeii iubite.

Brigitte Bardot

brigitte bardot

În anii ’60, Brigitte Bardot era un star absolut, adorată de public și simbol al emancipării femeilor. Totuși, actrița n-a căzut pradă farmecelor lui Alain Delon, cu care a legat o prietenie trăinică, în schimb. De când s-au cunoscut, în 1958, cei doi au rămas apropiați.

Nathalie Delon

Alain Delon Nathalie

Este singura femeie cu care Alain Delon s-a căsătorit și cea cu care a fugit înainte de nunta lui cu Romy Schneider. Pe numele real Francine Canovas, aceasta l-a întâlnit pe Alain Delon în 1962 printr-un prieten comun și s-a căsătorit cu actorul în august 1964, în timp ce era deja însărcinată Anthony, născut în septembrie la Los Angeles.

anthony delon

Anthony Delon 

Cuplul a locuit în SUA timp de un an , iar apoi s-a reîntors la Paris. Nathalie și Alain Delon au divorțat după patru ani de căsnicie.

Dalida

dalida

În cartea sa, Femeile din viața mea, publicată în 2011, Alain Delon dezvăluie că a avut o aventură cu Dalida. Cei doi s-au cunoscut în 1956 la Paris, pe când încă nu se afirmaseră încă în lumea artistică. 10 ani mai târziu, se reântâlnesc la Roma și au o aventură secretă. În 1973, fostul cuplu înregistrează împreună cunoscuta piesă Paroles, Paroles.

Mireille Darc

Mireille Darc și Alain Delon au trăit una dintre cele mai pasionale povești de dragoste care, după ace s-a încheiat, s-a transformat într-o relație de prietenie. Cei doi au jucat împreună într-o mulțime de filme, dintre care Borsalino, Pouic, Pouic, Jeff  etc.  În august 2017, Alain Delon și-a luat adio de la companioana lui de cursă lungă, după ce aceasta a decedat la Paris în timp ce era în comă, în care căzuse dupa o operație pe cord deschis.

Rosalie van Breemen

Alain Delon Rosalie van Breemen

Modelul olandez Rosalie van Breemen l-a cunoscut pe Alain Delon în 1987, pe platoruile de filmare ale videoclipului Comme au cinéma. Ea avea doar 21 de ani, iar Alain Delon avea 42.

alain delon copii

Alain Delon și Anoushka, Alain-Fabien Delon 

În ciuda diferenței notabile de vârstă, cei doi se îndrăgostesc, iar trei ani mai târziu, vine pe lume primul lor copil, o fetiță botezată Anouschka, iar în 1994 se naște Alain-Fabien Delon, care ajunge actor și model și apare pe coperta Vogue Hommes în 2013. Cuplul se separă în 2001.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle