A List Magazine ∙ July 5, 2022 ∙ 5 min read

Pentru iubitorii de fashion, diversitatea cât mai mare de branduri și produse este printre cele mai importante aspecte atunci când își construiesc sau își actualizează stilul personal. Iar acum, de când Zalando s-a lansat în România cu peste 1 700 de branduri și mai mult de 350 000 de produse, opțiunile sunt mai multe ca niciodată!

Pentru a sărbători lansarea, Zalando a colaborat cu artiști locali și creatori de conținut precum Bruja, Edi Brandabura, Irina Rimes, Lorelei Bratu și Olimpia Melinte care, alături de stiliștii Robert Antoniac și Veronica Nojac, au folosit selecția de fashion disponibilă pe platformă drept sursă de inspirație pentru a-și exprima stilul personal.

zalando

Ce a rezultat?

O serie de 10 outfituri super cool, 10 povești spuse prin fashion, și multe piese memorabile, disponibile pentru prima dată în România! Iar dacă ai nevoie de inspirație în streetwear sau pentru cele mai cool outfituri de zi cu zi, o găsești pe Zalando.

zalando

„Pentru fiecare dintre artiștii și creatorii de conținut cu care am lucrat, am încercat să găsim, în primul rând, o dinamică potrivită între stilurile lor personale și piesele pe care am pus noi ochii. Atunci când creăm un outfit, indiferent de contextul în care va fi purtat, povestea și identitatea persoanei respective primează – noi gândim hainele și accesoriile astfel încă acestea să fie complementare, să evidențieze ce este deja acolo”, explică Robert Antoniac.

„De exemplu, pentru Bruja, am ales să mergem cu o bluză Christopher Kane, pentru a-i evidenția latura non-conformistă, în timp ce, alături de Lorelei, am ales o pereche de încălțări marca RAID, pentru a pune accentul pe atitudinea ei super glam”, adaugă Veronica Nojac.

„În plus, ținem mereu cont și de ce este actual în zeitgeist, iar așa apar piese precum geaca de la Filling Pieces purtată de Edi, rochia creată de Tereza Rosalie Kladosova pe care a îmbrăcat-o Irina Rimes sau blugii de la Henrik Vibskov pe care i-am ales împreună cu Olimpia”, menționează Robert.

„Ne-am bucurat tare că am avut ocazia să lucrăm cu Zalando și să avem acces la o selecție atât de variată de articole, mai ales pentru că am găsit atât piese create de designeri atemporali, cât și cele mai recente lansări streetwear”, povestește Veronica.

Iar cu cea mai variată selecție de branduri și articole de fashion, pe Zalando oricine își poate explora stilul personal. Pentru că povestea ta este mereu diferită, mereu în schimbare, mereu interesantă, acum ai o nouă ocazie să o împărtășești, prin noile tale outfituri preferate!

Odată cu deschiderea platformei în România, poți alege din 350 000 de produse de la peste 1 700 de branduri, unele dintre ele fiind disponibile pentru prima dată pe piața din România. Printre brandurile prezente pe platformă se numără adidas, Nike și Bershka, Tommy Hilfiger, Hugo Boss și Guess, sau Karl Lagerfeld, Michael Kors și Moschino.

România este ce-a de 25-a țară în care platforma Zalando a fost lansată, iar utilizatorii români se vor alătura celor aproape 49 de milioane de clienți activi! În plus, prin aplicația mobilă Zalando (disponibilă în App Store sau Google Play Store) iubitorii de fashion din România au acces la cea mai mare gamă de produse vestimentare din Europa, precum și 100 de zile de retur gratuit.

Related Posts

Ovidiu Buta: „Moda nu este alchimie și, cu toate acestea, îți poate transforma viața”

Vede colecții de modă și stă de vorbă cu designerii de zeci de ani deja. Este autorul unora…

Cinci ținute casual sofisticate inspirate de invitații de la petrecerea Alist

Se spune că toamna se numără bobocii, dar noi am reinterpretat această zicală și am făcut o selecție…

Pamela Anderson poartă un brand românesc

Pamela Anderson apare pe coperta unei publicații de fashion îmbrăcată într-o piesă care aparține unui brand românesc –…

Sienna Miller, apariție de impact, cu sarcina la vedere, la Vogue World Show

Vedetele și-au dat întâlnire pe covorul roșu la evenimentul fashion al toamnei- Vogue World Show, care se vrea…

LEVI’S® PUNE STILUL PERSONAL PE PRIMUL LOC!

Dacă trendul nostalgiei te-a cucerit și crezi că ai trecut prin toate etapele până acum, pregătește-te pentru încă…

MTV VMAs 2023: Tendințele preferate ale vedetelor pentru lookurile de gală

Marți seară a avut loc decernarea premiilor MTV VMAs 2023, unde vedetele internaționale și-au făcut rând pe rând…

Industria bunurilor de lux, într-o continuă creștere

… sau „Dacă n-au pâine, să mănânce cozonac!” Sunt vorbele atribuite Reginei Maria Antoaneta, cele care i-au adus…

Top 5 accesorii care m-au cucerit în această vară.

Fiecare vară are povestea ei, o sumedenie de amintiri și momente din călătorii, vacanțe nesfârșite, seri lungi călduroase,…

Arad Fashion Days: Tendințele propuse de creatorii români pentru noul sezon 

Primul weekend din luna septembrie a marcat pentru noi nu doar începutul celui mai frumos anotimp, ci și…

Vedetele au afișat ținute extravagante la Gala AmfAR de la Veneția

Veneția nu este numai despre film zilele acestea, ci și despre modă și caritate. Gala AmfAR, un eveniment…