A List Magazine ∙ July 5, 2022 ∙ 5 min read

Pentru iubitorii de fashion, diversitatea cât mai mare de branduri și produse este printre cele mai importante aspecte atunci când își construiesc sau își actualizează stilul personal. Iar acum, de când Zalando s-a lansat în România cu peste 1 700 de branduri și mai mult de 350 000 de produse, opțiunile sunt mai multe ca niciodată!

Pentru a sărbători lansarea, Zalando a colaborat cu artiști locali și creatori de conținut precum Bruja, Edi Brandabura, Irina Rimes, Lorelei Bratu și Olimpia Melinte care, alături de stiliștii Robert Antoniac și Veronica Nojac, au folosit selecția de fashion disponibilă pe platformă drept sursă de inspirație pentru a-și exprima stilul personal.

zalando

Ce a rezultat?

O serie de 10 outfituri super cool, 10 povești spuse prin fashion, și multe piese memorabile, disponibile pentru prima dată în România! Iar dacă ai nevoie de inspirație în streetwear sau pentru cele mai cool outfituri de zi cu zi, o găsești pe Zalando.

zalando

„Pentru fiecare dintre artiștii și creatorii de conținut cu care am lucrat, am încercat să găsim, în primul rând, o dinamică potrivită între stilurile lor personale și piesele pe care am pus noi ochii. Atunci când creăm un outfit, indiferent de contextul în care va fi purtat, povestea și identitatea persoanei respective primează – noi gândim hainele și accesoriile astfel încă acestea să fie complementare, să evidențieze ce este deja acolo”, explică Robert Antoniac.

„De exemplu, pentru Bruja, am ales să mergem cu o bluză Christopher Kane, pentru a-i evidenția latura non-conformistă, în timp ce, alături de Lorelei, am ales o pereche de încălțări marca RAID, pentru a pune accentul pe atitudinea ei super glam”, adaugă Veronica Nojac.

„În plus, ținem mereu cont și de ce este actual în zeitgeist, iar așa apar piese precum geaca de la Filling Pieces purtată de Edi, rochia creată de Tereza Rosalie Kladosova pe care a îmbrăcat-o Irina Rimes sau blugii de la Henrik Vibskov pe care i-am ales împreună cu Olimpia”, menționează Robert.

„Ne-am bucurat tare că am avut ocazia să lucrăm cu Zalando și să avem acces la o selecție atât de variată de articole, mai ales pentru că am găsit atât piese create de designeri atemporali, cât și cele mai recente lansări streetwear”, povestește Veronica.

Iar cu cea mai variată selecție de branduri și articole de fashion, pe Zalando oricine își poate explora stilul personal. Pentru că povestea ta este mereu diferită, mereu în schimbare, mereu interesantă, acum ai o nouă ocazie să o împărtășești, prin noile tale outfituri preferate!

Odată cu deschiderea platformei în România, poți alege din 350 000 de produse de la peste 1 700 de branduri, unele dintre ele fiind disponibile pentru prima dată pe piața din România. Printre brandurile prezente pe platformă se numără adidas, Nike și Bershka, Tommy Hilfiger, Hugo Boss și Guess, sau Karl Lagerfeld, Michael Kors și Moschino.

România este ce-a de 25-a țară în care platforma Zalando a fost lansată, iar utilizatorii români se vor alătura celor aproape 49 de milioane de clienți activi! În plus, prin aplicația mobilă Zalando (disponibilă în App Store sau Google Play Store) iubitorii de fashion din România au acces la cea mai mare gamă de produse vestimentare din Europa, precum și 100 de zile de retur gratuit.

Related Posts

Priyanka Chopra pozează pentru brandul Gloria Vanderbilt Jeans

Fosta Miss World Priyanka Chopra este ambasadorul celei mai noi campanii a brandului Gloriei Vanderbilt Jeans. Actrița cunoscută…

Johnny Depp este din nou ambasador Dior

Actorul în vârstă de 59 de ani a semnat din nou cu brandul Dior, pentru a fi imaginea…

Legendarul creator de modă japonez Issey Miyake a murit

Unul dintre creatorii de modă emblematici de origine japoneză, Issey Miyake, a murit la vârsta de 84 de…

SPRANDI- „TAKE A BREATH” AW22

Cea mai recentă campanie Sprandi, „Take a Breath”, este… despre tine! Despre cum te simți. Despre dreptul tău…

Cine sunt vedetele celei mai noi colecții Hugo BOSS

Modele de top, rapperi, influenceri și sportivi au fost cooptați în noua campanie BOSS. Kendall Jenner, Naomi Campbell,…

UNTOLD 2022 – Fashion de festival

Festivalul UNTOLD, ediția 2022, a început în forță joi seara, iar fanii muzicii electronice au venit din nou…

Care sunt cele mai apreciate branduri de lux de anul acesta

Compania de tech din domeniul fashion, Lyst, realizează anual topul celor mai apreciate și căutate branduri de lux….

Alist Designers boutique: Brandurile lunii august

În luna august alături de noi, la Alist Designers boutique, sunt două branduri pe care trebuie să le…

Ashely Graham lansează o colecție de rochii de mireasă pentru toate tipurile de siluetă

Ashley Graham este unul dintre cele mai cunoscute modele plus-size și una dintre cele mai vocale celebrități pe…

Celebrity trends: Cele mai cool outfituri care te vor inspira în această perioadă

O nouă serie de evenimente ne-a atras atenția prin ținutele celebrităților, așa că facem o trecere în revistă…