A List Magazine ∙ March 14, 2024 ∙ 6 min read

4F este unul dintre cele mai apreciate branduri de îmbrăcăminte și accesorii sportive, care și-a axat atenția pe calitate și confort pentru toate formele de activități fizice și sporturi, încă din 2007. Astăzi ne anunță cu mare entuziasm că Alina Ceușan, unul dintre cei mai activi influenceri din România, se alătură echipei. (foto stânga – Hanorac, 199,90 lei; short bikers, 129,90 lei; sneakers 339,90 lei.)


Hanorac, 199,90 lei; short bikers, 129,90 lei; sneakers 339,90 lei.

Ținând permanent pasul atât cu tehnologia, cât și cu tendințele fashion, 4F continuă să își inspire comunitatea printr-o varietate de piese dedicate profesioniștilor și pasionaților de sport deopotrivă. Materiale ușoare, funcționale, precum și modalul delicat, sunt evidențiate de designul în trend și paleta cromatică ce include nuanțe de violet, albastru și negru, astfel că pot fi integrate chiar și în look-urile casual. Colecția de damă este adresată femeilor care adoră să-și depășească limitele, indiferent de forma de mișcare pe care o preferă. O noutate este topul cu cupe profilate, care oferă un suport ridicat. Nuanțele aprinse pot fi combinate cu pantalonii scurți proiectați cu slip interior, ce oferă confort deplin. În noua colecție se remarcă și jacheta ușoară de alergare, ce poate fi rapid ambalată în buzunarul lateral. Aceasta este completată de perechea de pantaloni scurți finisată prin tăierea cu laser, care a redus greutatea produsului la minimum.


 Șapcă 89,90 lei; bustieră 119,90 lei.

Alina Ceușan se alătură echipei 4F, devenind brand ambassador!

Cu o experiență de peste doisprezece ani în mediul online și recent activă și în sfera TV, Alina Ceușan este un important influencer al publicului din România, atât prin estetica sa vestimentară, cât și datorită stilului de viață dinamic. Cum reușește să îmbine sportul și jobul? Cum își găsește motivația pentru fiecare antrenament? Alina a stat de vorbă cu noi și ne-a dezvăluit toate aceste lucruri într-un mic interviu.


 Hanorac 269,90 lei; short bikers 119,90lei; top 129,90 lei.

Când și cum ai introdus sportul în rutina ta și cum ți-a influențat viața, concret?

Am făcut sport de mică, înot în mare parte, însă de sportul pe care-l numesc acum sport și mișcare m-am apucat serios acum 5-6 ani. Până atunci nu avusesem neapărat o constanță. A fost cea mai bună decizie; sportul îmi dă acest boost de endrofine, mă face să simt că „pot cuceri ziua”, ca să spun așa. Dincolo de a arăta bine, e vorba de starea de bine.

În ce tip sau în ce tipuri de mișcare te regăsești (Pilates, jogging, fitness etc)?

Am încercat recent Pilates și voi reveni cu siguranță, dar la bază fac multă sală, weightlifting.

Ne poți descrie câteva dintre obiceiurile tale legate de sport? Cum te pregătești înainte și cum te relaxezi după antrenament?

Dimineață pornesc cu un antrenament și nu sar vreodată peste partea de stretching. După antrenament, la fel, tot stretching și îmi încep ziua, deci plec spre birou, unde am call-uri, unde vin idei și așa mai departe.


Bluză cu mânecă lungă, 169,90 lei; mănuși 139,90 lei.

Cum împaci nevoia de mișcare atunci când treburile din sfera profesională par că te copleșesc? Cum îți găsești motivația?

Sportul este o constantă în viața noastră și mă bucur că am înțeles cât de important este pentru wellbeing. Faptul că fac sport dimineața mă ajută să am un program simplu – întâi ceva pentru familie, apoi ceva pentru mine, abia apoi merg spre muncă. Dacă am zile în care sunt plecată și nu fac sport, nu fac mare caz din asta și încerc să fiu echilibrată.

Care sunt, în opinia ta, caracteristicile echipamentului perfect, din punct de vedere tehnic? Ce piesă 4F îți este astăzi indispensabilă pentru orele de sport?

Iubesc echipamentele 4F seamless, fără cusături, mi se par perfecte pentru orice tip de antrenament de la Pilates la fitness. Tehnic vorbind, echipamentele 4F sunt versatile și de mare ajutor în a îmbunătăți calitatea mișcărilor și efortului depus.

Cum ai reușit să îmbini aerul glam al stilului tău cu latura sportivă?

Am spus de multe ori în ultima vreme că am trei sintagme care-mi definesc stilul: retro, rock glam și contemporary modern. Acest contemporary modern este de multe ori sporty, comod, bun de alergat prin oraș. Îmi place că produsele din colecțiile 4F pot fi scoase cu ușurință din sala de sport. De exemplu, am zile în care îmi doresc să mă simt ușoară și să trec peste un „to do list” aglomerat cu mai multă ușurință. De multe ori o fac în sneakerși.


Bluză cu mânecă lungă, 139,90 lei; sneakers, 339,90 lei; short bikers, 119,90 lei; vestă, 269,90 lei; geantă, 219,90 lei.

Campania SS24 care o are protagonistă pe Alina Ceușan pune accentul atât pe sport, pe intensitatea antrenamentului și pe mișcare, cât și pe partea fashionable glam, care a pus în evidență personalitatea ei cameleonică. Shooting-ul a avut loc la Varșovia, Pin-Up Studio, și campania a fost realizată de: Łukasz Kuś (foto), Ivan Bambalin (video), Michał Gerlach (movement director), Joanna Opińska (styling), Nina Utrata (set design), Alex Tanasă (beauty look). Descoperă noua colecție 4F în shopul online 4fstore.ro!

Text de Andreea Leța. Foto: 4F.

Related Posts

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Margot Robbie, Jessica Chastain, Olivia Wilde, strălucitoare la un eveniment dedicat științei

Numeroase vedete s-au grăbit să răspundă afirmativ invitației unui eveniment aparte, dedicat nu filmului sau modei, ci științei,…

Iutta și Muze Concept vă așteaptă la Alist Designers Boutique, toată luna aprilie (VIDEO)

Alist Designers boutique găzduiește acum două branduri care îți vor readuce zâmbetul pe buze prin detaliile ce definesc…

Roberto Cavalli a încetat din viață la 83 de ani

Roberto Cavalli a încetat din viață seara trecută, la 83 de ani. Desginer vestimentar și inventator al unei…

Cele mai apreciate prezențe de la Fashion Trust US Awards

Vedetele nu spun niciodată nu unei invitații la un eveniment de fashion și acceptă orice ocazie prin care…

Noua colecție Spring Edit disponibilă la CCC

Lasă-te fermecat de colecția Spring Edit de la CCC! Descoperă pantofi și genți la modă de la brandurile…

Jennifer Lopez este mai senzuală ca oricând în cea mai recentă campanie Intimissimi

Jennifer Lopez surprinde din nou prin cea mai recentă campanie a brandului de lenjerie intimă, Intimissimi. Artista arată…