A List Magazine ∙ September 5, 2022 ∙ 5 min read

După succesul platformei sale e-commerce în Marea Britanie, retailer-ul autohton Viggo Tailoring şi-a consolidat poziţia pe piaţa externă prin deschiderea unui magazin în Londra, la doar câteva minute de Oxford Street. Situat într-un cartier prestigios, acest punct de întâlnire cu bărbaţii pasionaţi de calitate a evoluat în jurul filosofiei “gentleman’s club”.

Bine reprezentat la nivel internaţional, brand-ul a fost descoperit şi de artişti celebri, ţinutele din cele mai recente colecţii Viggo bucurându-se de un real succes în cele mai elegante ocazii.

Prezent la premiera DC League of Super-Pets din Los Angeles, actorul american Kevin Hart a afişat o imagine impecabilă purtând un costum din colecţia Viggo Colors Euphoria. Mai mult, pe entertainer-ul canadian Simu Liu, costumul fuchsia cu label Viggo l-a urcat direct în topul celor mai notabile apariţii la evenimentul muzical Juno Awards 2022.

La festivalul Cannes 2022, actorul britanic Matthew Postlethwaite a atras toate privirile admirative într-un smoking roşu din linia de ceremonie Viggo. Comedianul american Adam Scott a strălucit pe coperta publicaţiei “L’Officiel Fashion Book Monte Carlo” într-o ţinută Viggo Made-to-Measure.

O apariţie reuşită în stil Viggo a bifat şi Morris Chestnut la “Martha’s Vineyard African American Film Festival”. Printre piesele Viggo favorite se numară şi smoking-ul din ţesătura bespoke Stephen Walters ales de rapper-ul Quavo Huncho la evenimentul Black Ball găzduit de Fox Theater Atlanta.

Desigur, lista vedetelor care au etalat eleganţa Viggo este mai lungă şi va fi completată în curând în cadrul premiilor Emmy din septembrie 2022 şi a ceremoniei Golden Globes 2023.

Brandul s-a transformat într-un nume constant pe covorul roşu datorită echipelor de stilişti care au apreciat propunerile Viggo ca fiind la aceleaşi standarde cu cele ale designerilor internaţionali reputaţi. Felicitaţi pentru alegerile vestimentare recente, specialiştii responsabili de apariţiile publice sub lumina reflectoarelor vin cu o nouă provocare. Ȋn semn de recunoaştere a calităţii, Viggo se numără printre brand-urile fashion cu statut de invitat special la Festivalul de film de la Veneţia. Desfăşurată între 31 agust şi 10 septembrie 2022, ediţia cu numărul 79 a unuia din cele mai vechi festivaluri cinematografice din lume aduce laolaltă actori şi cineaşti faimoşi, personalităţi din mediul cultural, mass-media şi reprezentanţi ai autorităţilor.

Organizatorii au pregătit o serie de recepţii, conferinţe de presă, reuniuni private, dar mai ales ecranizări în premieră. În line-up-ul din selecţia Venezia 79 s-a înscris lungmetrajul “Un couple”, o coproducție franco-americană sub regia binecunoscutului Frederick Wiseman. Cu această ocazie, pe covorul roşu a celebrei Săli Grande din LIDO DI VENEZIA a fost surprins designer-ul Cătălin Botezatu, cu un palmares excepţional în domeniul vestimentar. Creatorului de modă i s-au alăturat reprezentanţii brand-ului Viggo Tailoring, owner-ul Ionuţ Marin împreună cu soţia sa.

Tot în a treia zi a festivalului, invitaţii români au participat la proiecţia coproducţiei anglo-americane “A compassionate spy” realizate de regizorul Steve James, încadrate în secţiunea “Out of competition”. Pe agenda lor a urmat un cocktail ce a adunat o serie de vedete Hollywood în ITFF Venice lounge, iar seara a fost dedicată petrecerii “Diva e Donna”.

Sâmbătă, cei trei au dat curs invitaţiei la o reuniune business cu reprezentanţii Golden Globe Awards interacţionând cu profesionişti ai artelor vizuale şi industriilor creative. Din nou pe covorul roşu, Cătălin Botezatu şi reprezentanţii Viggo au păşit în Sala Grande unde a rulat filmul “Monica” regizat de Andrea Pallaoro.

În continuare, au fost oaspeţii legendarului hotel Excelsior participând la festivitatea prin care Asociaţia Presei Straine de la Hollywood (HFPA) celebrează propriul program de rezidenţă în parteneriat cu Bienala de la Veneţia. Ziua s-a încheiat pentru invitaţii români într-o companie selectă pe terasa Campari, iniţiativă consacrată filmului “Monica” de către unul din principalii sponsori ai festivalului.

Viggo îşi propune astfel să susţină glamour-ul momentelor din circuitul unor festivaluri respectabile, de talia celor de la Venezia sau Cannes, prezentând ţinute pline de inspiraţie, ca un adevărat spectacol vestimentar.

Despre Viggo Tailoring

Viggo construieşte imaginea succesului inspirând prin colecţiile ready-to-wear de business, casual şi de ceremonie, disponibile online, dar şi fizic în Bucureşti, Chişinău şi Londra. Totodată, propune servicii de croitorie privată în sistem made-to-measure prin intermediul cărora acoperă toate nevoile vestimentare masculine, indiferent de stil.

Viggo se mândreşte cu o gamă variată de ţesături premium de la cei mai cunoscuţi producători din Italia şi Anglia, precum casele Vitale Barberis Canonico, Dormeuil, Loro Piana, Cerruti sau Scabal. Ȋn plus, beneficiază de o linie de producţie cu tehnologie de ultimă generaţie şi de necesarul de îndemânare pentru costume realizate manual până la cele mai fine detalii.

Căutarea creative a celor mai fine mix-uri de materiale, culori şi texturi este susţinută de consilierea unuia dintre cei mai cunoscuţi designeri români – Cătălin Botezatu, ale cărui colecţii au fost prezentate şi aplaudate pe întreg mapamondul. (P)

Related Posts

50 de piese Balmain au fost furate chiar înainte de prezentarea de la Paris 

Astăzi începe Săptămâna Modei de la Paris, într-o notă îngrijorătoare pentru celebra casă Balmain. Acum câteva zile, directorul…

Un stil de viață activ cu 4F și atleta Alina Rotaru

Cea mai recentă colecție 4F a fost lansată de curând și este dedicată atletismului. Pentru că ne-am dorit…

Alist Designers boutique: KAN, brandul românesc a cărui poveste a traversat continente

KAN este unul dintre numele pe care ne mândrim să le avem la Alist Designers boutique. Dacă nu…

Secondhand September: Calculează cât de sustenabil este stilul tău

Remix a lansat o provocare distractivă și foarte importantă pentru cauza sustenabilității. Este vorba despre un quiz pe…

Vedete prezente la Săptămâna Modei de la Milano

Săptămâna Modei de la Milano este în plină desfășurare și, până pe 25 septembrie, avem ocazia să urmărim…

C&A:Cașmirul revine în tendințe

C&A te surprinde toamna aceasta cu o nouă colecție al cărei superstar este cașmirul. Unul dintre cele mai…

Ovidiu Buta: „Moda nu este alchimie și, cu toate acestea, îți poate transforma viața”

Vede colecții de modă și stă de vorbă cu designerii de zeci de ani deja. Este autorul unora…

Cinci ținute casual sofisticate inspirate de invitații de la petrecerea Alist

Se spune că toamna se numără bobocii, dar noi am reinterpretat această zicală și am făcut o selecție…

Pamela Anderson poartă un brand românesc

Pamela Anderson apare pe coperta unei publicații de fashion îmbrăcată într-o piesă care aparține unui brand românesc –…

Sienna Miller, apariție de impact, cu sarcina la vedere, la Vogue World Show

Vedetele și-au dat întâlnire pe covorul roșu la evenimentul fashion al toamnei- Vogue World Show, care se vrea…