Andreea Leta ∙ September 6, 2022 ∙ 2 min read

Ne face o desosebită plăcere să anunțăm brandurile care vor fi alături de noi la Alist Designers boutique în septembrie: Antante design, GNA și Miss Mary a little ne încântă cu noile colecții pe tot parcursul lunii. 

Începutul fiecărei luni vine la Alist Designers boutique cu mult entuziasm, întrucât ne bucurăm de prezența brandurilor locale care ne inspiră de fiecare dată în sesiunile de shopping. În septembrie, în zona de lounge de la parterul București Mall Vitan, vei întâlni trei branduri autohtone pe care le cunoști deja de la edițiile precedente. Iată despre cine este vorba: 

Antante design

Arta și moda au numitor comun și de data aceasta la Alist Designers boutique prin creațiile unui brand care ne surprinde cu fiecare piesă. Pictura completează perfect rochiile sau topurile feminine, prin delicatețe, pasiune și culoare. Antante design te așteaptă cu piese noi ideale pentru garderoba ta sau pentru un cadou deosebit. 

GNA

Spiritul noii generații este sursa principală de inspirație a creațiilor GNA. Tiparele avangardiste și nuanțele puternice revin la boutique prin cea mai recentă colecție a brandului, care va da un suflu nou stilului tău. Jachetele scurte, topurile sau pantalonii GNA te îndeamnă să îndrăznești să îți porți senzualitatea și rebeliunea în nota curajoasă a generației Z. 

Miss Mary a little

Pețioase, discrete și foarte elegante, bijuteriile Miss Mary a little revin în spațiul nostru, pe care îl îmbogățesc cu piese din perle, pietre semiprețioase sau din metale prețioase. Fie că alegi să adaugi încă un item în colecția personală, fie că te gândești la o persoană dragă atunci când ne vizitezi, nu ezita să acorzi o atenție deosebită pieselor lucrate manual. 

Partenerul nostru în proiectul ce susține designerii și brandurile românești este București Mall Vitan. Te așteptăm aici!

Foto: PR 

Related Posts

Unde găsiți revista A List Magazine nr. 27, vară 2023?

NU UITAȚI: revista A List Magazine este gratuită și o puteți lua din zecile de locuri simpatice (de…

Stephan Pelger – retrospectivă în imagini 

Designerul Stephan Pelger a părăsit ieri această lume spre șocul întrgii industrii locale. Pentru a trece dincolo de…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine ediția de vară 2023 (3)

Vara începe cu un arsenal complet de zâmbete, multe-multe flori, soare și bună-dispoziție cât cuprinde. Și… cu lansarea…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine ediția de vară 2023 (2)

Vara începe cu un arsenal complet de zâmbete, multe-multe flori, soare și bună-dispoziție cât cuprinde. Și… cu lansarea…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine ediția de vară 2023 (1)

Vara începe cu un arsenal complet de zâmbete, multe-multe flori, soare și bună-dispoziție cât cuprinde. Și… cu lansarea…

Ce haine să ne luăm în bagajul de croazieră

O croazieră este cea mai bună ocazie să ne scoatem în evidență garderoba, care trebuie să fie formată…

Alist Desginers boutique: Materiale naturale și bijuterii fine în selecția lunii iunie 

Este oficial vară, așa că ne bucurăm să te anunțăm că selecția lunii iunie de la Alist Designers…

Romanian Creative Week: Tendințele din colecțiile designerilor prezenți la Iași 

Am fost prezenți la unul dintre cele mai frumoase și mai ample evenimente create vreodată în România, unde…

Vedetele au făcut parada modei la gala amfAR, care avut loc la Hotel du Cap-Eden-Roc

Festivalul de la Cannes vine și cu o mulțime de evenimente conexe, iar unul dintre cele mai importante…

Alege ținute în tendințele momentului și joacă-te cu combinațiile stilistice

Alege din tendințele momentului, inspirându-te din streetwear sau din universul creativ al designerilor, artiștilor și artizanilor prezenți la…