Editor Alistmagazine.ro ∙ March 16, 2023 ∙ 3 min read

Când vine vorba de a transforma un look, Alexia Eram le poate da clasă multor modele. Cu multiple talente nebănuite, Alexia nu a întâlnit niciodată o ținută pe care să nu o poată adapta sau un aparat de fotografiat care să nu cedeze în fața farmecului ei. Prin urmare nu e nici o surpriză prezența ei pe coperta revistei A List Magazine. 

„Ziua de set este și grea, dar și deosebită. Sunt ore întregi de pozat, schimbat ținute, schimbat coafuri, machiaje, expresii faciale care trebuie blocate pentru mai multe poze sau trebuie modificate mereu pentru o poză mai bună, însă, cu toate acestea și cele mai frumoase. Este impresionant cum un grup de oameni reușesc să se mobilizeze și organizeze împreună, pentru același scop, indiferent dacă ei se cunosc dinainte sau nu. Shooting-ul Alist pentru ediția de primăvară a fost o nouă experiență, alături de oameni care își fac treaba foarte bine, sunt devotați, pasionați și reușesc să redea într-o poză multă emoție și frumos”, spune Alexia Eram. 

Pentru aceia dintre voi care au crezut că idealul de frumusețe masculină din anii ’90 – combinația de șuvițe de surfer și ochi albaștri – a dispărut, este timpul să vă regândiți definiția de frumos. Vlad Plavicheanu are toate calitățile unui băiat carismatic cu ochi angelici care ar face orice femeie să se îndrăgostească. Aproape că ar putea fi confundat cu un Leonardo di Caprio din epoca Titanic (dar cu păr lung). Înainte de a se dedica unei cariere de model în Milano, Paris Londra sau New York, Vlad s-a jucat încă din adolescență cu antreprenoriatul și a creat una dintre cele mai de succes cofetării din orașul său natal, Arad. Fost cofetar și influencer pentru câteva sezoane, Vlad Plavicheanu stârnește curiozitatea prin naturalețea și firescul său. 

„A fost foarte fun sa petrec o zi de shooting cu Alexia. Râsul și naturalețea ei sunt contagioase. Iar joaca de-a alter-egoul cred că ne-a ajutat să transmitem ceva din acest vibe și în imagini”, spune Vlad Plavicheanu. 

Dacă până acum Alexia și Vlad aveau în comun numai zâmbetul, ochii, culoarea părului, forma feței, carisma și energia creativă, de acum ei împart și o copertă A List Magazine. Deși imaginile finale au tot șarmul la care te aștepți de la un shooting marca Raluca Mărgescu, atmosfera din spatele scenei a fost confortabilă și convivială. O reuniune între oameni creativi, ședința foto le-a oferit celor doi protagoniști șansa de a se cunoaște mai bine, de a se revedea cu vechi prieteni și de a experimenta cele mai recente colecții puse cap la cap de stilista Lica Popescu. 

Alexia Eram @alexiaeram și Vlad Plavicheanu @vlazuv într-un twin style shooting.
Fotografii: Raluca Mărgescu @ruuca
Stilist: Lica Popescu @licapopescu
Make-up & hairstyle: Raluca Crăciun @raluca_craciun
Bijuterii copertă: Teilor @teilor_finejewellery
@alistmagazine @andreeaesca @alinaaliman

Related Posts

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Margot Robbie, Jessica Chastain, Olivia Wilde, strălucitoare la un eveniment dedicat științei

Numeroase vedete s-au grăbit să răspundă afirmativ invitației unui eveniment aparte, dedicat nu filmului sau modei, ci științei,…

Iutta și Muze Concept vă așteaptă la Alist Designers Boutique, toată luna aprilie (VIDEO)

Alist Designers boutique găzduiește acum două branduri care îți vor readuce zâmbetul pe buze prin detaliile ce definesc…

Roberto Cavalli a încetat din viață la 83 de ani

Roberto Cavalli a încetat din viață seara trecută, la 83 de ani. Desginer vestimentar și inventator al unei…

Cele mai apreciate prezențe de la Fashion Trust US Awards

Vedetele nu spun niciodată nu unei invitații la un eveniment de fashion și acceptă orice ocazie prin care…

Noua colecție Spring Edit disponibilă la CCC

Lasă-te fermecat de colecția Spring Edit de la CCC! Descoperă pantofi și genți la modă de la brandurile…

Jennifer Lopez este mai senzuală ca oricând în cea mai recentă campanie Intimissimi

Jennifer Lopez surprinde din nou prin cea mai recentă campanie a brandului de lenjerie intimă, Intimissimi. Artista arată…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…