Versace, unul dintre cele mai așteptate case la Săptămâna Modei de la Milano, a prezentat colecția pentru sezonul SS22. Nuanțele aprinse au primit rolurile principale, așa că se anunță un anotimp plin de îndrăzneală din punct de vedere vestimentar.

Versace este unul dintre simbolurile Italiei, așa că nu e de mirare că în Milano, în ziua show-ului, frenezia a cuprins străzile. Adolescenți sau veterani ai săptămânii modei și-au exprimat liber extazul odată ce au aflat că prezentarea va fi deschisă de frumoasa Dua Lipa, una dintre artistele preferate ale Donatellei Versace.

Iar ea nu a fost singura celebritate care a urcat pe podium. Lourdes Leon, Gigi Hadid, Naomi Campbell, Emily Ratajkowski sunt doar câteva dintre muzele celebrului designer care necontenit îi aduce cu fiecare colecție un tribut regretatului Gianni Versace.

De data aceasta, vorbim despre nuanțe aprinse, despre tăieturi îndrăznețe, dar foarte feminine, despre simbolul Medusei și despre bogăția detaliului. Materialele strălucitoare susțin perfect colecția inspirată atât de arhivele casei, cât și de noua generație, de nevoile acesteia. Astfel, referințele colecției pentru sezonul SS22 sunt multiple, de la anii ’90, la era TikTok.

Accentul cade pe nuanțe precum galben, roz sau albastru fluorescent, care par să ia cu asalt tendințele verii următoare, așa cum dealtfel s-a întamplat și în sezonul cald pe care încă ne chinuim să-l mai păstrăm încă puțin. Fascinante sunt contrastele sau combinațiile de nuanțe complementare și texturile ușoare, înzestrate cu un puternic efect glam.

Versace SS22: Nuanțe aprinse pentru vara următoare Versace SS22: Nuanțe aprinse pentru vara următoare Versace SS22: Nuanțe aprinse pentru vara următoare Versace SS22: Nuanțe aprinse pentru vara următoare

La capitolul accesorii și pantofi, gențile micro și mini rămân în trend, alături de platforme și de elemente împrumutate din perioada Spice Girls.

Donatella Versace a închis show-ul în aplauzele tuturor, având-o alături pe Dua Lipa, care a purtat o frumoasă rochie lila, decupată astfel încât să o admirăm pe artistă în toată splendoarea sa.

Versace SS22: Nuanțe aprinse pentru vara următoare
Emily Ratajkowski
Versace SS22: Nuanțe aprinse pentru vara următoare
Gigi Hadid
Versace SS22: Nuanțe aprinse pentru vara următoare
Irina Shayk
Versace SS22: Nuanțe aprinse pentru vara următoare
Lourdes Leon
Versace SS22: Nuanțe aprinse pentru vara următoare
Dua Lipa

Foto: hepta.ro

Related Posts