Monica Cismaru ∙ May 26, 2023 ∙ 4 min read

Festivalul de la Cannes vine și cu o mulțime de evenimente conexe, iar unul dintre cele mai importante este gala amfAR, la care iau parte o mulțime de celebrități.

Anul acesta, a fost bătut recordul de vedete pe metru pătrat și au putut fi admirate numeroase modele, actrițe și diverse personalități la evenimentul high-class. Celebritățile și-au afișat, ca de obicei, cele mai extravagante ținute și au luat parte la ședințe foto ad-hoc în fața camerelor fotografilor de la celebrul hotel din Cap d’Antibes, de pe Coasta de Azur.

amfAR gala 2023
Coco Rocha, Eva Longoria

Astfel, vedetele și-au afișat cele mai rafinate ținute cu care au participat la eveimentul exclusivist, organizat de fundația dedicată cercetărilor combaterii SIDA și prevenției HIV. Organizația amfAR a fost înființată în 1985 și, de atunci, a investit aproximativ 617 milioane de dolari în programele sale de cercetare și strânge fonduri în urma organizării unor astfel de evimente în cele mai exclusiviste locuri din lume.

Alessandra Ambrosio, Sara Sampaio

Gala a fost găzduită de Queen Latifah, iar printre artiștii care au susținut concerte s-au numărat Halsey, Gladys Knight, Adam Lambert și Bebe Rexha. La eveniment, biletele de acces au costat între 25 000 (o persoană) și 500 000 de dolari (12 persoane).

Elsa Hosk, Natasha Poly
amfAR gala 2023
Jourdan Dunn, Shay Mitchell

Eva Longoria și-a evidențiat silueta într-o rochie neagră, transparentă, Ashi Studio, modelul Coco Rocha a ales o ținută albastră Gaurav Gupta, Alessandra Ambrosio a îmbrăcat o ținută Dundas, Ashely Graham a ales Nina Ricci, cu bijuterii Chopard, modelul Cindy Bruna a purtat David Koma, Elsa Hosk a afișat o ținută din propria ei colecție, Helsa, cu bijuterii Tiffany&Co.

Georgia Fowler
amfAR gala 2023
Helena Christensen
amfAR gala 2023
Isabeli Fontana, Izabel Goulart

Modelul Georgia Fowler a purtat Schiaparelli, Heidi Klum a ales o rochie din puf Georges Hobeika, Isabeli Fontana a purtat Mugler x H&M, Izabel Goulart a avut o rochie Monot, Jourdan Dunn a impresionat în ținuta ei LaQuan Smith, Natasha Poly a purtat Givenchy, Sara Sampaio – Zuhair Murad, Shay Mitchell a ales o ținută îndrăzneață Cult Gaia, iar Stella Maxwell și-a pus silueta în valoare într-o rochie neagră David Koma.

Ashley Graham, Queen Latifah

Foto: Hepta

Related Posts

The Grand Avenue: Roman Holiday

Îți aminteşti, cu siguranţă, scene din celebra comedie cu savuroşii Audrey Hepburn şi Gregory Peck. Pentru vara aceasta,…

Zalando: Unlocking Creativity

Am fost prezenți și în acest an la Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, aflat…

C&A SS24: Packing for holidays

Este momentul să îți reorganizezi garderoba astfel încât să poți face un mic bagaj în orice secundă, pentru…

Lucian Broscățean o ia la întrebări pe designerul Ancuța Sarca

Lucian Broscățean (conferențiar universitar doctor și Directorul Departamentului Modă-design vestimentar în cadrul Universității de Artă și Design din…

Ținute de festival. Ce poți purta la Neversea, anul asta

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Romanian Creative Week: Cum a fost la cel mai mare eveniment fashion din România 

Pe lângă zecile de evenimente organizate în cadrul Romanian Creative Week, care include spectacole de teatru, dans, performance,…

Alist Designers boutique: Află în compania cui ne petrecem prima lună de vară

Luna iunie ne găsește în compania unor branduri locale foarte îndrăgite de toți cei care au apucat să…

Roger Federer și Rafael Nadal – Rivali în tenis, parteneri în fashion

Doi dintre cei mai mari tenismeni ai lumii, Roger Federer și Rafael Nadal, foști rivali pe terenul de…

Pamela Anderson invocă nostalgia anilor 90 printr-o colecție de jeans

Pamela Anderson a lansat o colecție limitată de jeans alături de brandul Re/Done, prin care readuce în atenție…

Alist Designers boutique: Casa cu sori, brandul în care iubirea e la ea acasă!

Luna aceasta ne bucurăm de o prezennță specială la Alist Designers boutique. În spațiul nostru din București Mall…