Monica Cismaru ∙ May 26, 2023 ∙ 4 min read

Festivalul de la Cannes vine și cu o mulțime de evenimente conexe, iar unul dintre cele mai importante este gala amfAR, la care iau parte o mulțime de celebrități.

Anul acesta, a fost bătut recordul de vedete pe metru pătrat și au putut fi admirate numeroase modele, actrițe și diverse personalități la evenimentul high-class. Celebritățile și-au afișat, ca de obicei, cele mai extravagante ținute și au luat parte la ședințe foto ad-hoc în fața camerelor fotografilor de la celebrul hotel din Cap d’Antibes, de pe Coasta de Azur.

amfAR gala 2023
Coco Rocha, Eva Longoria

Astfel, vedetele și-au afișat cele mai rafinate ținute cu care au participat la eveimentul exclusivist, organizat de fundația dedicată cercetărilor combaterii SIDA și prevenției HIV. Organizația amfAR a fost înființată în 1985 și, de atunci, a investit aproximativ 617 milioane de dolari în programele sale de cercetare și strânge fonduri în urma organizării unor astfel de evimente în cele mai exclusiviste locuri din lume.

Alessandra Ambrosio, Sara Sampaio

Gala a fost găzduită de Queen Latifah, iar printre artiștii care au susținut concerte s-au numărat Halsey, Gladys Knight, Adam Lambert și Bebe Rexha. La eveniment, biletele de acces au costat între 25 000 (o persoană) și 500 000 de dolari (12 persoane).

Elsa Hosk, Natasha Poly
amfAR gala 2023
Jourdan Dunn, Shay Mitchell

Eva Longoria și-a evidențiat silueta într-o rochie neagră, transparentă, Ashi Studio, modelul Coco Rocha a ales o ținută albastră Gaurav Gupta, Alessandra Ambrosio a îmbrăcat o ținută Dundas, Ashely Graham a ales Nina Ricci, cu bijuterii Chopard, modelul Cindy Bruna a purtat David Koma, Elsa Hosk a afișat o ținută din propria ei colecție, Helsa, cu bijuterii Tiffany&Co.

Georgia Fowler
amfAR gala 2023
Helena Christensen
amfAR gala 2023
Isabeli Fontana, Izabel Goulart

Modelul Georgia Fowler a purtat Schiaparelli, Heidi Klum a ales o rochie din puf Georges Hobeika, Isabeli Fontana a purtat Mugler x H&M, Izabel Goulart a avut o rochie Monot, Jourdan Dunn a impresionat în ținuta ei LaQuan Smith, Natasha Poly a purtat Givenchy, Sara Sampaio – Zuhair Murad, Shay Mitchell a ales o ținută îndrăzneață Cult Gaia, iar Stella Maxwell și-a pus silueta în valoare într-o rochie neagră David Koma.

Ashley Graham, Queen Latifah

Foto: Hepta

Related Posts

Stephan Pelger – retrospectivă în imagini 

Designerul Stephan Pelger a părăsit ieri această lume spre șocul întrgii industrii locale. Pentru a trece dincolo de…

Ce haine să ne luăm în bagajul de croazieră

O croazieră este cea mai bună ocazie să ne scoatem în evidență garderoba, care trebuie să fie formată…

Alist Desginers boutique: Materiale naturale și bijuterii fine în selecția lunii iunie 

Este oficial vară, așa că ne bucurăm să te anunțăm că selecția lunii iunie de la Alist Designers…

Romanian Creative Week: Tendințele din colecțiile designerilor prezenți la Iași 

Am fost prezenți la unul dintre cele mai frumoase și mai ample evenimente create vreodată în România, unde…

Alege ținute în tendințele momentului și joacă-te cu combinațiile stilistice

Alege din tendințele momentului, inspirându-te din streetwear sau din universul creativ al designerilor, artiștilor și artizanilor prezenți la…

Stilul unei legende: Tribut Tina Turner în imagini

Tina Turner s-a stins din viață seara trecută, la 83 de ani, lăsând în urmă o carieră excepțională,…

Alist Designers boutique: Noria Anis, brandul dedicat eleganței atemporale 

Unul dintre cele mai îndrăgite proiecte ale noastre, care susține designerii șu producătorii locali, Alist Desginers boutique, se…

Alist Designers boutique: Les Waves – o poveste despre pasiune și libertate 

Cristiana Muceanu a lansat Les Waves în urmă cu un an, atunci când a decis să împărtășească lumii…

Wear Your Own Creative Style

Pe lângă noutățile din modă, design graphic, ilustrație, design de produs, arhitectură și design interior prezentate la cea…

Noile colecții de bijuterii și ceasuri ale verii sunt acum în magazinele Splend’or

Splend’or prezintă „Manifest pentru strălucire”, eveniment în cadrul căruia au fost lansate noile colecții de bijuterii și ceasuri…