A List Magazine ∙ October 31, 2022 ∙ 3 min read

Din garderoba unei femei rafinate nu trebuie să lipsească lenjeria intimă de calitate, cu detalii fine, care să-i ofere acel capital de încredere și de senzualitate subtilă.

Piesele de la Victoria’s Secret s-au numărat dintotdeauna în topul preferințelor clientelor din România, iar faptul că un al doilea magazin al brandului s-a deschis recent în AFI COTROCENI Shopping Mall nu poate decât să ne bucure că avem ocazia să ne alegem piese de lenjerie intimă confortabile, șic, care să ne îmbrace ca doua piele.

Victoria’s Secret

Noul magazin Victoria’s Secret din AFI COTROCENI Shopping Mall prezintă o selecție variată de sutiene, chiloți și lenjerie intimă ale brandului și, bineînțeles, o multitudine de colecții noi, precum Dream Angels.

Magazinul este acum deschis și se alătură celor peste 1 350 de magazine Victoria’s Secret din întreaga lume, pe lângă site-ul online https://victoriassecret.ro/.

Pe lângă articolele del enjerie intimă, magazinul conține și produse de înfrumusețare, inclusiv colecții moderne, inspirate de modă, parfumuri fine, îngrijire corporală și îmbrăcăminte, precum și Victoria’s Secret PINK.

Victoria’s Secret

Magazinul are un design inovator și face parte din noul concept de retail abordat de brand, Store of the Future, oferind o experiență unică tuturor clienților.

Store Of The Future oferă o navigare simplificată pentru a ghida fără efort clienții, o atmosferă modernă în ceea ce privește cabinele de probă, precum și o experiență de cumpărături primitoare și fără probleme.

În noul magazin vor fi disponibile și întâlniri personalizate, unu-la-unu, pentru ajustarea sutienului, cu experți special instruiți în materie de Bra Fitting. Aceste sesiuni nu necesită programare, iar accesoriile pentru sutiene sunt gratuite.

Victoria’s Secret

Alături de lenjeria intimă de calitate înaltă, va exista și Victoria’s Secret Beauty, unde parfumuri, bodymist-uri și alte produse vor fi disponibile. Magazinul va dispune și de cel mai nou și fin parfum al brand-ului, Bare Eau de Parfum, care celebrează individualitatea și auto-exprimarea printr-o campanie cu o distribuție feminină diversă.

Despre Victoria’s Secret:

Victoria’s Secret (NYSE: VSCO) este cel mai mare retailer de lenjerie intimă de specialitate din lume, care oferă o gamă largă de colecții moderne, inclusiv sutiene, chiloți, lenjerie casual și articole sportive, precum și parfumuri și produse de îngrijire corporală. Cu peste 1 350 de magazine în întreaga lume și cu o forță de muncă predominant feminină de peste 25 000, Victoria’s Secret se mândrește cu cea mai mare echipă de experți specializați în brafitting din întreaga lume. Victoria’s Secret se angajează să inspire femeile din întreaga lume cu produse și experiențe care le susțin rutina de îngrijire și le oferă încredere de sine, creând în același timp conexiuni pe tot parcursul vieții și susținând schimbările pozitive.

Related Posts

Recreează lookul momentului cu piese de la designeri români

Serialul Wednesday care poartă semnătura magnificului Tim Burton, a devenit un fenomen încă de dinainte să fie difuzat…

Style inspiration of the week: Emily Ratajkowski și mixul de registre

Pentru că sezonul rece și-a intrat cu adevărat în rol și temperaturile au scăzut considerabil, cuvintele momentului în…

Jachetele momentului: Blana artificială, opțiunea principală a marilor case 

Marile case de modă optează și anul acesta pentru înlocuirea hainelor din blană naturală cu piese stylish din…

Petrece sărbătorile de iarnă împreună cu Marks&Spencer

Sărbători de iarnă pufoase, colorate, aromate și… neapărat stilate! Sărbătorile de iarnă au mai mult farmec în haine…

Style icon: Sydney Sweeney, actrița votată femeia anului

Aleasă de mai multe publicații internaționale drept unul dintre starurile de top ale tinerei generații, Sydney Sweeney, pe…

Campaniile controversate, anulate de critica din social media sau…?

La începutul acestei săptămâni, Balenciaga a lansat una dintre cele mai controversate campanii create vreodată în lumea modei,…

Alessandro Michele pleacă de la Gucci după 7 ani

Vestea zilei în lumea modei vine prin cofirmarea unui zvon care făcea înconjurul rețelelor de socializare în ultimele…

Love the future again: în premieră, colecția C&A primăvară/vară 2023

Culori intense și tonuri de bej, materiale naturale, croieli interesante și un vibe de bună dispoziție, cu un…

Pantofii de Cenușăreasă există și sunt creați de Disney

Basmele devin realitate. Cel puțin în sfera de fashion, deoarece pantofii Cenușăresei capătă contur și în realitate și…

Se lansează o colecție de bijuterii inspirată din serialul ”Bridgerton”

Fanii serialului Bridgerton de pe Netflix vor fi bucuroși să afle că se va lansa o colecție de…