Andreea Leta ∙ February 18, 2022 ∙ 6 min read

Facem astăzi o trecere în revistă a celor mai puternice cinci tendințe pentru sezonul următor, care pare deja sosit și intrat în drepturi. Iată ce trebuie să urmăarești dacă vrei să ții pasul cu trendurile internaționale: 

Pentru că primăvara pare nerăbdatoare să își ocupe tronul, ne-am grăbit să facem un top al celor mai puternice cinci tendințe pentru noul sezon. Dintre zecile de propuneri ale marilor case, le-am ales pe cele care să-ți transforme fiecare look într-unul boem, feminin și sofisticat. Inspirate de diverse perioade din istoria costumului, de piese legendare și de materiale speciale, cele cinci tendințe te vor cuceri de la prima vedere: 

60s mini dress

Pregătește-te pentru un sezon cald în care să-ți pui în evidență trupul, care începe chiar din martie, cu legendara și controversată rochie mini cu croială în A. Dior, Lacoste sau Chanel sunt doar câteva dintre casele care au inclus în colecțiile lor fâșneața rochie, care inspiră atâta prospecțime, tinerețe și senzualitate. 

Low waists

Un detaliu a surprins de la prima apariție pe podium: talia joasă. Condamnată de mulți pentru că nu avantaja multe tipuri de siluetă atunci când era în vogă în anii 2000, talia joasă revine în forță prin lookuri diverse, de la cele cu influențe sport, la cele smart casual sau la cele inspirate de stilul California girl. 

The bigger, the better

Cu toate că până acum am vorbit doar despre tendințe care îți pun în valoare liniile corpului, nu trebuie să neglijăm piesele supradimensionate. Cămășile cu croieli lejere din materiale prețioase, rochiile baby doll sau umerii supradimensionați 80s, fac furori în acest nou sezon. Mai ales dacă alegi din spectrul cromatic fix Very Peri, culoarea anului!

White lace

Una dintre cele mai feminine și rafinate prezențe de la săptămânile modei a fost chiar albul dantelat. Motivele florale sunt preferatele designerilor atunci când vine vorba de materialul diafan, misterios și delicat în același timp. Mizează pe ținutele all white pentru un plus de rafinament în outfiturile pe care le alegi. 

Stripes all the way

Dungile clasice marinărești sunt înlocuite în acest moment de dungile decorative în tonuri de galben chihlimbar, oranj, alb lăptos și gri petrol. Verticale, orizontale, oblice… cine spune care e direcția corectă? Important e să-ți urmezi stilul și instinctul.

Foto: hepta.ro

Related Posts

Trendul de fashion care domină această vară: Coastal Grandma

Coastal Grandma este trendul verii în materie de fashion: nu, nu trebuie să fii o bunică simpatică să…

Alist Designers Boutique: Brandurile lunii iulie pe care le găsești aici

Iulie aduce la Alist Designers boutique două branduri deosebite, pe care nu trebuie să le ratezi. Exclusives și…

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…