A List Magazine ∙ February 14, 2020 ∙ 3 min read

Colaborarea TommyXLewisXH.E.R. este construită pe importanța acordată sustenabilității și filosofiei “Style For All” aflată în inima colecției TommyXLewis Primăvară 2020.

Brandul Tommy Hilfiger anunță o colaborare neașteptată pentru colecția TommyXLewisXH.E.R. între designer-ul american Tommy Hilfiger, Campionul de Formula OneTM Lewis Hamilton și cântăreața și compozitoarea H.E.R, câștigătoare a premiilor Grammy. În cel de-al patrulea sezon al lor de colaborare, Tommy Hilfiger și Lewis Hamilton au invitat-o pe artistă să își adauge twist-ul unic, inconfundabil colecției TommyXLewis Primăvară 2020, care îmbrățișează sustenabilitatea și filosofia ,,Style for All”. Stilurile statement TommyXLewisXH.E.R vor avea premiera alături de colecția colaborativă TommyXLewis Primăvară 2020 și HILFIGER COLLECTION pentru bărbați și femei în cadrul viitorului show experiențial de podium TOMMYNOW “See Now, Buy Now”, la Tate Modern, The Tanks, pe 16 februarie 2020, ora 10 p.m. ora României.

,,Prin TOMMYNOW, continuăm să împingem granițele a ceea ce moda de podium poate să transmită în termeni de dialog pe care îl susține, experiența pe care o oferă și schimbarea pe care o poate inspira”, a afirmat Tommy Hilfiger. ,,Platforma noastră ‘See Now, Buy Now’ a evoluat într-o scenă unde artiștii își pot exprima creativitatea și valorile. Cu impulsul neobosit al lui H.E.R. de a inspira noi generații să fie autentice și credința noastră împărtășită că moda ar trebui să ne încurajeze să fim noi înșine, suntem încântați să prezentăm această capsulă unică ce vorbește direct nucleului brandului nostru”.

,,Sunt recunoscătoare pentru oportunitatea și libertatea pe care mi le-au oferit Tommy și Lewis pentru a-mi adăuga viziunea personală și estetica în colecția TommyXLewis” a declarat H.E.R. ,,Suntem uniți în credința că moda ar trebui să fie pentru toată lumea, astfel încât să punem inclusivitatea chiar în inima colecției capsulă a fost ceva foarte natural. A fost o experiență incredibil de creativă și colaborativă, și a fost extrem de satisfăcător să am posibilitatea să mă exprim într-un mod nou, prin intermediul modei”.

Colecția capsulă TommyXLewisXH.E.R face pași pozitivi înainte, prezentând elemente sustenabile în peste 75% din colecție, inclusiv bumbac organic 100%. Paleta de culori monocrom este pusă în evidență cu inserții de galben neon, albastru, portocaliu și roșu. Logo-ul iconic tip steag TOMMY HILFIGER este completat cu imprimeuri ,,Loyalty” în stil graffiti.

H.E.R. – un acronim pentru ,,Having Everything Revealed” — este o cântăreață și multi-instrumentistă din California. Artista câștigătoare a multiple premii a luat acasă premiile Grammy 2019 pentru Best R&B Performance și Best R&B Album, iar în acest an a adunat alte cinci nominalizări Grammy. Cu peste doua miliarde de difuzări până în prezent, H.E.R. s-a impus ca una dintre cele mai fascinante voci ale muzicii moderne.

,,Nu îmi vine să cred că sunt la a patra colaborare cu Tommy. Cotinui să fiu mândru de munca pe care o realizăm împreună și sunt foarte recunoscător să continui să aduc la viață viziunea noastră comună de a face fiecare colecție mai sustenabilă”, a afirmat Lewis Hamilton.  ,,Tommy și eu împărtășim, de asemenea, o pasiune pentru muzică, și ne dorim foarte mult să le oferim artiștilor o platformă unde să își exprime creativitatea într-un mediu cu totul nou. Admir modul brut și autentic în care H.E.R. se exprimă prin muzica sa și călătoria creativă pe care a început-o.  Autenticitatea sa vine prin twist-ul îndrăzneț pe care l-a adus esteticii de stradă  TommyXLewisXH.E.R”.

Prietenii și fanii brandului sunt invitați să se alăture conversației pe social media folosind  #TommyHilfiger, #TommyXLewis, #TOMMYNOW, dar și @TommyHilfiger, @LewisHamilton și @HERmusicofficial.

Related Posts

Piesa din anii ’90 care a revenit cu succes în tendințele acestei veri. Vezi despre ce este vorba

Fusta lungă este una dintre piesele care au revenit cu succes din decadele trecute. Dacă pe lista nostalgică…

Color Trends: Cele cinci nuanțe pe care să le incluzi în ținutele tale vara aceasta

Unul dintre momentele noastre preferate este acela în care descoperim noile tendințe pentru fiecare sezon, prin intermediul marilor…

Alist Designers boutique: Eli Lăslean, designerul care și-a dedicat cariera muzelor sale 

ELLIS, brandul semnat de Eli Lăslean, este alături de noi la Alist Designers boutique, până la finalul lunii…

UAD Fashion 2024: Iată cum a fost la gala absolvenților și care au fost colecțiile noastre favorite de la Cluj

UAD Fashion este unul dintre evenimentele noastre preferate din calendarul industriei modei autohtone, la care am participat cu…

Feeric Fashion Week a 16-a ediție: spectacol pe aeroport și pe circuitul de karting

Astăzi începe cea de-a 16-a ediție Feeric Fashion Week, festivalul de modă de la Sibiu care oferă o…

Alist Designers boutique: Magic Charms, povestea brandului de bijuterii dedicat frumosului

Maria Georgescu, fondator și creative director Magic Charms, ne spune astăzi povestea brandului de bijuterii pe care îl…

Festival must-haves pe care trebuie să le ai în garderoba pentru Electric Castle   

De la pantaloni scurți la veste, de la curele din eșarfă la paiete, în ultimii ani, stilul de…

Converse aduce magia urbană la Electric Castle 2024!

Converse și Electric Castle împărtășesc pasiunea pentru autenticitate și inovație. Suntem încântați să facem parte din această aventură…

Get the Look: Ținuta purtată de Keira Knightley, recompusă cu piese de la designeri români

Suntem permanent conectați la cele mai recente apariții ale celebrităților internaționale, iar pentru azi am găsit o muză…

De ce ținutele „All White” sunt perfecte pentru perioadele caniculare 

Să porți alb vara nu mai este doar o chestiune de stil sau de mood, cum ai găsit…