Andreea Leta ∙ December 15, 2021 ∙ 4 min read

A sosit mult așteptatul moment în care vobim, în sfârșit, despre domnii Hollywoodului. Sub pretextul inspirației vestimentare pentru bărbați și ținutele lor de gală dedicate celui mai festiv moment al anului, facem o trece în revistă a celor mai bune ținute masculine de anul acesta, așa că, doamnelor, cu plăcere!

2021 a fost presărat cu diverse premiere de film care ne-au pus serios pe jar, atât din punctul de vedere al emoțiilor cât și, ei bine… al protagoniștilor. Și cum ne aflăm în cea mai spectaculoasă și glam perioadă, ne-am gândit să facem o scurtă trecere în revistă a celor mai bune momente red carpet ale domnilor de la Hollywood, prin care sperăm să îi inspirăm pe cei de lângă noi. 

Ryan Reynolds

Din respect pentru umanitate, nu vom începe cu Timothee Chalamet, ci mai degrabă cu Ryan Reynolds, care a pus un pic din umorul său din viața reală în filmul pe care-l poți vedea pe Netflix, Red Notice, în care îi are ca parteneri de acțiune pe frumoasa Gal Gado și pe simpaticul Dwayne Johnson. Pentru a se asorta cu tematica senzuală a peliculei, Reynolds a optat pentru cel mai frumos costum din catifea reiată bordo, pe care l-am văzut în ultimul timp. 

Jared Leto

Pentru o nuanță asemănătoare a optat și Jared Leto prezent recent pe covorul roșu al premierei Spider Man, deși titlul cu care a făcut furori anul acesta, a fost, desigur, House of Gucci. Aristul și capacitatea sa de metamorfoză continuă să ne fascineze, însă nici la capitolul stil nu se lasă mai prejos. Ca să nu mai spunem că parcă trăim să vedem live sindromul lui Benjamin Button – Jared Leto pur și simplu nu îmbătrânește! El a mixat pantalonii 70s cu un sacou din catifea bleumarin și cu o pereche de ghete albe cu toc, o alegere îndrăzneață, dar foarte cool!

Tom Holland

Pe același red carpet s-a aflat și Tom Holland, care interpretează personajul principal din Spider Man. El e exemplul perfect de clasic with a twist, prin alegerea unui costum în linii clasice, dintr-o textură lucioasă, prețioasă. Se pare că tocurile revin la origine și se întorc în garderobele domnilor. 

Adam Driver

Parcă House of Gucci nu e chiar subiectul pe care să-l depășești așa, cu una, cu două. Nu când îl are în distribuție pe Adam Driver, care a surprins prin câteva imagini incendiare pentru o campanie a unui parfum celebru. Actorul este și el adeptul unui stil clasic, perfect pentru statura și pentru constituția sa atletică. 

Timothee Chalamet

Dar să trecem, până la urmă, și la capitolul SF. Timothee Chalamet, inuman de frumos ar spune unii, printre care și noi, este protagonistul unui dintre cele mai spectaculoase filme ale anului. Dune a impresionat prin emoție, cadre, costume și, nu în ultimul rând, prin distribuție. Tânărul actor, care se impune din ce în ce mai puternic în rândul marilor nume ale cinematografiei, prin rolurile sale emblematice, este, în afara ecranului, un adevărat fashion icon, pentru care cei mai mari designeri pari să se bată la fiecare apariție. Excentric, extrem de elegant și cu un aer nepământean. Domnilor, luați aminte! 

Jason Momoa

Tot în Dune, pentru iubitorii unui stil ceva mai masculin totuși, mai puternic, dar extrem de sufletist, l-am văzut și pe Jason Momoa, care nu se dezice nici măcar pe red carpet de stilul său boem și burghez. Ce spui de un sacou brodat și de o pereche lejeră de mocasini din catifea? Nouă ne-a plăcut mult. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…