A List Magazine ∙ March 16, 2023 ∙ 3 min read

Bonjour! Întâmpinăm cele mai noi tendințe pentru sezonul acesta cu Emily Ratajkowski și CCC! Campania cu supermodelul anunță colecția de primăvară a brandului Jenny Fairy pentru sezonul SS2023. Poți explora cele mai la modă perechi de pantofi și genți de mână începând de la 99,99 RON.

Și voilà, faceți cunoștință cu noua Jenny Girl! Brandul preferat al influențatorilor români și străini începe primăvara cu o colaborare alături de Emily Ratajkowski. Modelul, actrița, autoarea și prezentatoarea de podcast cu rădăcini poloneze prezintă cele mai în vogă tendințe ale sezonului. Le vei găsi în cea mai recentă colecție a brandului Jenny Fairy, cu prețuri extrem de atractive – încălțăminte de la 99,99 RON și genți de mână de la 119,99 RON.

Emily Ratajkowski este, fără îndoială, una dintre cele mai fascinante fete din lume. Autoarea bestsellerului „Corpul meu” nu se ferește să vorbească despre subiecte importante, cum ar fi obiectivizarea femeilor, subiect discutat de ea de ani de zile. Topmodel și activist deopotrivă, Emily inspiră nu numai prin curajul și carisma ei – este urmărită de aproape 30 de milioane de persoane pe Instagram, care îi admiră stilul zilnic. Modelul de origine poloneză impresionează acum într-o nouă campanie pentru brandul Jenny Fairy.

Brandul Jenny Fairy, disponibil la CCC, se caracterizează prin interpretarea tendințelor actuale. Colecția, inspirată de anii 1960, ne poartă într-o călătorie a modei într-o perioadă în care seturile pastel monocromatice, dresurile până la genunchi sau balerinii cuminți dominau moda. Inspirat de stilul parizian, look-ul lui Emily Ratajkowski este completat de cei mai la modă pantofi și accesorii chic ale sezonului.

Cele mai recente propuneri ale brandului Jenny Fairy stau la baza celor mai mari hituri pentru primăvara anului 2023. Campania anunță marea revenire a balerinilor, pe care îi vom reîntâlni, după ani de zile, dincolo de străzile Parisului. Brandul Jenny Fairy le aduce, printre alte variante, sub forma modelului Mery Jane, precum și într-o formă stilată cu cataramă și toc deschis. În noua colecție pot fi găsite și accente sportive, care vor aduce un accent plăcut față de stilul fermecător, jovial. Platformele clasice albe sau pantofii sport în stilul „pantofilor urâți” sunt un must-have pentru garderoba oricărei iubitoare de modă. Culorile strălucitoare, accentele de perle sau ornamentele moi ale genților vor completa perfect look-ul nonșalant. Foarte chic!

Duo-ul de modă The Morelli Brothers este responsabil pentru campania de primăvară Jenny Fairy. Stabiliți la Los Angeles, Luka și Alessandro au avut campanii și cover-uri cu cele mai populare vedete: Kendall Jenner, Hailey Bieber, Paris Hilton sau Gwen Stefani. Nu este prima dată când descoperă o altă față surprinzătoare a lui Emily Ratajkowski prin obiectivul camerei.

Colecția este disponibilă în magazinele CCC, în aplicație și pe ccc.eu (P)

Related Posts

Ovidiu Buta: „Moda nu este alchimie și, cu toate acestea, îți poate transforma viața”

Vede colecții de modă și stă de vorbă cu designerii de zeci de ani deja. Este autorul unora…

Cinci ținute casual sofisticate inspirate de invitații de la petrecerea Alist

Se spune că toamna se numără bobocii, dar noi am reinterpretat această zicală și am făcut o selecție…

Pamela Anderson poartă un brand românesc

Pamela Anderson apare pe coperta unei publicații de fashion îmbrăcată într-o piesă care aparține unui brand românesc –…

Sienna Miller, apariție de impact, cu sarcina la vedere, la Vogue World Show

Vedetele și-au dat întâlnire pe covorul roșu la evenimentul fashion al toamnei- Vogue World Show, care se vrea…

LEVI’S® PUNE STILUL PERSONAL PE PRIMUL LOC!

Dacă trendul nostalgiei te-a cucerit și crezi că ai trecut prin toate etapele până acum, pregătește-te pentru încă…

MTV VMAs 2023: Tendințele preferate ale vedetelor pentru lookurile de gală

Marți seară a avut loc decernarea premiilor MTV VMAs 2023, unde vedetele internaționale și-au făcut rând pe rând…

Industria bunurilor de lux, într-o continuă creștere

… sau „Dacă n-au pâine, să mănânce cozonac!” Sunt vorbele atribuite Reginei Maria Antoaneta, cele care i-au adus…

Top 5 accesorii care m-au cucerit în această vară.

Fiecare vară are povestea ei, o sumedenie de amintiri și momente din călătorii, vacanțe nesfârșite, seri lungi călduroase,…

Arad Fashion Days: Tendințele propuse de creatorii români pentru noul sezon 

Primul weekend din luna septembrie a marcat pentru noi nu doar începutul celui mai frumos anotimp, ci și…

Vedetele au afișat ținute extravagante la Gala AmfAR de la Veneția

Veneția nu este numai despre film zilele acestea, ci și despre modă și caritate. Gala AmfAR, un eveniment…