A List Magazine ∙ March 16, 2023 ∙ 3 min read

Bonjour! Întâmpinăm cele mai noi tendințe pentru sezonul acesta cu Emily Ratajkowski și CCC! Campania cu supermodelul anunță colecția de primăvară a brandului Jenny Fairy pentru sezonul SS2023. Poți explora cele mai la modă perechi de pantofi și genți de mână începând de la 99,99 RON.

Și voilà, faceți cunoștință cu noua Jenny Girl! Brandul preferat al influențatorilor români și străini începe primăvara cu o colaborare alături de Emily Ratajkowski. Modelul, actrița, autoarea și prezentatoarea de podcast cu rădăcini poloneze prezintă cele mai în vogă tendințe ale sezonului. Le vei găsi în cea mai recentă colecție a brandului Jenny Fairy, cu prețuri extrem de atractive – încălțăminte de la 99,99 RON și genți de mână de la 119,99 RON.

Emily Ratajkowski este, fără îndoială, una dintre cele mai fascinante fete din lume. Autoarea bestsellerului „Corpul meu” nu se ferește să vorbească despre subiecte importante, cum ar fi obiectivizarea femeilor, subiect discutat de ea de ani de zile. Topmodel și activist deopotrivă, Emily inspiră nu numai prin curajul și carisma ei – este urmărită de aproape 30 de milioane de persoane pe Instagram, care îi admiră stilul zilnic. Modelul de origine poloneză impresionează acum într-o nouă campanie pentru brandul Jenny Fairy.

Brandul Jenny Fairy, disponibil la CCC, se caracterizează prin interpretarea tendințelor actuale. Colecția, inspirată de anii 1960, ne poartă într-o călătorie a modei într-o perioadă în care seturile pastel monocromatice, dresurile până la genunchi sau balerinii cuminți dominau moda. Inspirat de stilul parizian, look-ul lui Emily Ratajkowski este completat de cei mai la modă pantofi și accesorii chic ale sezonului.

Cele mai recente propuneri ale brandului Jenny Fairy stau la baza celor mai mari hituri pentru primăvara anului 2023. Campania anunță marea revenire a balerinilor, pe care îi vom reîntâlni, după ani de zile, dincolo de străzile Parisului. Brandul Jenny Fairy le aduce, printre alte variante, sub forma modelului Mery Jane, precum și într-o formă stilată cu cataramă și toc deschis. În noua colecție pot fi găsite și accente sportive, care vor aduce un accent plăcut față de stilul fermecător, jovial. Platformele clasice albe sau pantofii sport în stilul „pantofilor urâți” sunt un must-have pentru garderoba oricărei iubitoare de modă. Culorile strălucitoare, accentele de perle sau ornamentele moi ale genților vor completa perfect look-ul nonșalant. Foarte chic!

Duo-ul de modă The Morelli Brothers este responsabil pentru campania de primăvară Jenny Fairy. Stabiliți la Los Angeles, Luka și Alessandro au avut campanii și cover-uri cu cele mai populare vedete: Kendall Jenner, Hailey Bieber, Paris Hilton sau Gwen Stefani. Nu este prima dată când descoperă o altă față surprinzătoare a lui Emily Ratajkowski prin obiectivul camerei.

Colecția este disponibilă în magazinele CCC, în aplicație și pe ccc.eu (P)

Related Posts

The Grand Avenue: Denim & Red notes 

Noul sezon propune o abordare senzuală a tendințelor specifice sfârșitului decadei optzeciste și începutul anilor ’90, era de…

Rochiile de inspirație antică, din nou în tendințe

Seara trecută a avut loc evenimentul Fashion Trust U.S. Awards 2023, o gală menită să susțină, să creeze…

Designerul Jeremy Scott părăsește casa Moschino

Designerul american Jeremy Scott (47 de ani) părăsește funcția de director de creație al casei Moschino, după 10…

Impresionantele ținute de scenă ale lui Taylor Swift pentru turneul ”Eras”

Cele mai mari case de modă semnează garderoba de scenă a lui Taylor Swift pentru proaspătul demarat turneu…

Street Style Trend Report: Ținute în tonuri de beige și negru

Tendințele momentului vorbesc despre un nou contrast de zile mari: cu ocazia săptămânilor modei încheiate recent, am observat…

5 reguli vestimentare de care să ții cont dacă ești mignonă cu forme

Când încă imaginile de publicitate și revistele par să opteze pentru siluete atletice elongate, pe scurt, pentru supermodele,…

Best outfits of the week: Inspirație de la celebritățile internaționale

Sătpmâna a debutat fabulos cu decernarea Premiilor Oscar, așa că zilele acestea cu siguranță te-ai bucurat de multă…

Pamela Anderson, Naomi Campbell și DJ Khaled, pe podium la Miami, în prezentarea Boss

Pamela Anderson, DJ Khaled și Naomi Campbell au fost starurile prezentării Hugo Boss de la Miami Casa de…

VIDEO: În culisele ședinței foto pentru coperta A List Magazine nr. 26 

Când vine vorba de a transforma un look, Alexia Eram le poate da clasă multor modele. Cu multiple…

Descoperă noua colecție C&A Denim

Noua colecție C&A Denim este compusă din piese pentru femei și bărbăți, din care fiecare își poate alege…