A List Magazine ∙ March 16, 2023 ∙ 3 min read

Bonjour! Întâmpinăm cele mai noi tendințe pentru sezonul acesta cu Emily Ratajkowski și CCC! Campania cu supermodelul anunță colecția de primăvară a brandului Jenny Fairy pentru sezonul SS2023. Poți explora cele mai la modă perechi de pantofi și genți de mână începând de la 99,99 RON.

Și voilà, faceți cunoștință cu noua Jenny Girl! Brandul preferat al influențatorilor români și străini începe primăvara cu o colaborare alături de Emily Ratajkowski. Modelul, actrița, autoarea și prezentatoarea de podcast cu rădăcini poloneze prezintă cele mai în vogă tendințe ale sezonului. Le vei găsi în cea mai recentă colecție a brandului Jenny Fairy, cu prețuri extrem de atractive – încălțăminte de la 99,99 RON și genți de mână de la 119,99 RON.

Emily Ratajkowski este, fără îndoială, una dintre cele mai fascinante fete din lume. Autoarea bestsellerului „Corpul meu” nu se ferește să vorbească despre subiecte importante, cum ar fi obiectivizarea femeilor, subiect discutat de ea de ani de zile. Topmodel și activist deopotrivă, Emily inspiră nu numai prin curajul și carisma ei – este urmărită de aproape 30 de milioane de persoane pe Instagram, care îi admiră stilul zilnic. Modelul de origine poloneză impresionează acum într-o nouă campanie pentru brandul Jenny Fairy.

Brandul Jenny Fairy, disponibil la CCC, se caracterizează prin interpretarea tendințelor actuale. Colecția, inspirată de anii 1960, ne poartă într-o călătorie a modei într-o perioadă în care seturile pastel monocromatice, dresurile până la genunchi sau balerinii cuminți dominau moda. Inspirat de stilul parizian, look-ul lui Emily Ratajkowski este completat de cei mai la modă pantofi și accesorii chic ale sezonului.

Cele mai recente propuneri ale brandului Jenny Fairy stau la baza celor mai mari hituri pentru primăvara anului 2023. Campania anunță marea revenire a balerinilor, pe care îi vom reîntâlni, după ani de zile, dincolo de străzile Parisului. Brandul Jenny Fairy le aduce, printre alte variante, sub forma modelului Mery Jane, precum și într-o formă stilată cu cataramă și toc deschis. În noua colecție pot fi găsite și accente sportive, care vor aduce un accent plăcut față de stilul fermecător, jovial. Platformele clasice albe sau pantofii sport în stilul „pantofilor urâți” sunt un must-have pentru garderoba oricărei iubitoare de modă. Culorile strălucitoare, accentele de perle sau ornamentele moi ale genților vor completa perfect look-ul nonșalant. Foarte chic!

Duo-ul de modă The Morelli Brothers este responsabil pentru campania de primăvară Jenny Fairy. Stabiliți la Los Angeles, Luka și Alessandro au avut campanii și cover-uri cu cele mai populare vedete: Kendall Jenner, Hailey Bieber, Paris Hilton sau Gwen Stefani. Nu este prima dată când descoperă o altă față surprinzătoare a lui Emily Ratajkowski prin obiectivul camerei.

Colecția este disponibilă în magazinele CCC, în aplicație și pe ccc.eu (P)

Related Posts

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Margot Robbie, Jessica Chastain, Olivia Wilde, strălucitoare la un eveniment dedicat științei

Numeroase vedete s-au grăbit să răspundă afirmativ invitației unui eveniment aparte, dedicat nu filmului sau modei, ci științei,…

Iutta și Muze Concept vă așteaptă la Alist Designers Boutique, toată luna aprilie (VIDEO)

Alist Designers boutique găzduiește acum două branduri care îți vor readuce zâmbetul pe buze prin detaliile ce definesc…

Roberto Cavalli a încetat din viață la 83 de ani

Roberto Cavalli a încetat din viață seara trecută, la 83 de ani. Desginer vestimentar și inventator al unei…

Cele mai apreciate prezențe de la Fashion Trust US Awards

Vedetele nu spun niciodată nu unei invitații la un eveniment de fashion și acceptă orice ocazie prin care…

Noua colecție Spring Edit disponibilă la CCC

Lasă-te fermecat de colecția Spring Edit de la CCC! Descoperă pantofi și genți la modă de la brandurile…

Jennifer Lopez este mai senzuală ca oricând în cea mai recentă campanie Intimissimi

Jennifer Lopez surprinde din nou prin cea mai recentă campanie a brandului de lenjerie intimă, Intimissimi. Artista arată…