Andreea Leta ∙ February 28, 2023 ∙ 4 min read

Dacă încă nu ai apucat să faci o listă de cadouri pentru luna specială care marchează începutul primăverii… chiar mâine, am pregătit câteva idei care să te inspire. Cum suntem și la finalul lunii, ne-am gândit că ți-ar prinde bine o serie de obiecte originale pentru un buget redus, așa că ne-am încadrat în 100 lei. 

Dacă și tu ți-ai început această zi cu întrebarea „Ce mărțișoare să mai iau și anul ăsta?..”, ești exact unde trebuie. Nu doar că înțelegem cât de dificil poate fi să alegi în fiecare an ceva original pentru mama, iubita, sora sau pentru amica ta, ci ne-am pus și problema că poate anul a debutat cu multe cerințe legate de job, că timpul este limitat și, fiind la finalul lunii, bugetul s-ar putea să pară și el deficitar. Așa că am pregătit câteva idei care să te inspire în alegerea unor obiecte care, cu siguranță, le vor surprinde pe femeile cărora le oferi. Am găsit totul în atelierele designerilor sau brandurilor locale, acolo unde piesele-unicat sau cele în ediție limitată îți stau la dispoziție în această perioadă. Ne plac tradițiile, dar ne gândim întotdeauna cum să fim creativi, așa că nu-ți limita viziunea doar la ceva de pus în piept. Uite cum poți înlocui clasicul mărțișor: 

Dragostea trece prin stomac

Farfurie Chicineta – 48 lei

Nu uita această deviză și profită de acest statement pentru a-i aduce zâmbetul pe buze unei persoane dragi printr-o farfurie… altfel! Poate chiar pregătești o cină în urma căreia să descopere ceea ce femeile de pretutindeni sunt gata să susțină în orice moment! Cu shopping și prăjiturele cine n-ar uita de momentele grele!?

chicineta.com

Yoga și cafea

martisor
Mini lumanari Wax’n Magic – 31,99 lei

Surprinde-o în pauza de masă cu un mărțișor la fel de neașteptat sub forma unei mini lumânări cu aromă de cafea și vanilie (în care a fost strecurat și un strop de rom, pentru că nu se știe niciodată ce poate să apară între orele 9-14 la job). Potrivită pentru orice moment al zilei, lumânarea este însoțită de sloganul „Yoga in the morning, cardio all night long”, așa că ai grijă cui îi sugerezi un astfel de program de voie. 

waxnmagic.com

No time like showtime

Husă Aerwear – 99 lei

Pentru acea prietenă care ar da aproape orice pentru un party bun sau care de abia așteaptă să ajungă acasă și să tragă draperiile pentru un super show în sufragerie, o husă pentru telefon cu un mesaj pe măsură e cea mai bună idee. Nu uita să pui și un șnur de mărțișor, dacă tot suntem aici. 

aerwear.com

A propos de șnur…

Inel Miss Marry a Little – 60 lei

Se spune că în luna martie e bine să porți în jurul încheieturii legendarul fir împletit în alb și roșu. Dar dacă în loc de brățară alegi un inel? Delicat și ușor de adaptat oricărui stil și oricărei ținute, inelul-mărțișor este potrivit pentru orice femeie, indiferent de profesie, vârstă sau preferințe legate de orice. Simplu, frumos și elegant!

missmaryalittle.com

Piese unicat

Breloc Lele Made This – 80 lei

Într-un atelier de porțelan despre care ai aflat de la una dintre edițiile Alist Designers boutique, am găsit un breloc unicat din pânză, pe care au fost atașate trei inimi pictate manual. Ce poate fi mai gingaș de atât? 

lelemadethis.com

Toate produsele sunt disponibile în magazinele-online ale fiecărui brand.

Foto: PR 

Related Posts

The Grand Avenue: Denim & Red notes 

Noul sezon propune o abordare senzuală a tendințelor specifice sfârșitului decadei optzeciste și începutul anilor ’90, era de…

Rochiile de inspirație antică, din nou în tendințe

Seara trecută a avut loc evenimentul Fashion Trust U.S. Awards 2023, o gală menită să susțină, să creeze…

Designerul Jeremy Scott părăsește casa Moschino

Designerul american Jeremy Scott (47 de ani) părăsește funcția de director de creație al casei Moschino, după 10…

Impresionantele ținute de scenă ale lui Taylor Swift pentru turneul ”Eras”

Cele mai mari case de modă semnează garderoba de scenă a lui Taylor Swift pentru proaspătul demarat turneu…

Street Style Trend Report: Ținute în tonuri de beige și negru

Tendințele momentului vorbesc despre un nou contrast de zile mari: cu ocazia săptămânilor modei încheiate recent, am observat…

5 reguli vestimentare de care să ții cont dacă ești mignonă cu forme

Când încă imaginile de publicitate și revistele par să opteze pentru siluete atletice elongate, pe scurt, pentru supermodele,…

Best outfits of the week: Inspirație de la celebritățile internaționale

Sătpmâna a debutat fabulos cu decernarea Premiilor Oscar, așa că zilele acestea cu siguranță te-ai bucurat de multă…

Supermodelul Emily Ratajkowski este imaginea noii campanii Jenny Fairy

Bonjour! Întâmpinăm cele mai noi tendințe pentru sezonul acesta cu Emily Ratajkowski și CCC! Campania cu supermodelul anunță…

Pamela Anderson, Naomi Campbell și DJ Khaled, pe podium la Miami, în prezentarea Boss

Pamela Anderson, DJ Khaled și Naomi Campbell au fost starurile prezentării Hugo Boss de la Miami Casa de…

VIDEO: În culisele ședinței foto pentru coperta A List Magazine nr. 26 

Când vine vorba de a transforma un look, Alexia Eram le poate da clasă multor modele. Cu multiple…