Andreea Leta ∙ February 14, 2024 ∙ 2 min read

Dacă ai citit acest titlu și ți-a venit în minte vocea Samanthei Jones din Sex and the City, știi exact ce ai de făcut astăzi, mai ales dacă petreci ziua îndrăgostiților pe cont propriu. „Me time” n-a fost niciodată mai important și nici mai stylish! Iată cum să petreci un Valentine’s Day ca în filme. 

Zi de zi ne concentrăm pe atenția și pe grija față de ceilalți sau pe cum să ne creăm o imagine cât mai plăcută la job sau în grupul de prieteni. Însă, uneori, e bine să ne îndreptăm lentila chiar asupra propriei persoane, într-un ritual pe care îl cunoști deja sub denumirea instagramabilă de „me time”. Ce-ai zice să petreci o zi cu tine, în adevăratul sens al cuvântului? Ideal ar fi să ții departe telefonul și să te răsfeți prin câteva lucruri mici, dar care te vor face fericită până în adâncul sufletului. Ce-ai zice dacă acest moment ar fi chiar de Valentine’s Day? 

Poate că nu ai posibilitatea să îți iei liber întreaga zi, dar câteva ore seara sunt mai mult decât suficiente. Deconectează-te puțin și bucură-te de propria-ți intimitate, exact așa cum ai văzut în fimele americane, menite să creeze cadre aspiraționale. Reține că totul este posibil atunci când vrei, așa că pregătește-ți ambientul perfect pentru aceste clipe. Un film simpatic, un disc sau o carte cu un subiect care te-a pasionat dintotdeauna, pot da startul. 

Halat Ludique, ludiqueshop.com, 1.182 lei; Sweet Love, Chez Marie Confiserie x Aerwear, 130 lei; Aranjament Florens, florariaflorens.ro, 399 lei; Saboți Ginissima, ginissima.ro, 749 lei; Pijamale En Prive, enpriveatelier.ro, 227 lei

Știm că suntem puternic influențate de ceea ce purtăm așa că îmbracă o ținută în care să îți facă plăcere să te vezi în oglindă. Un halat din mătase și pijamalele satinate nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei. Iar dacă tot am pomenit-o pe Samantha Jones, nu da skip nici perechei de saboți cu toc, leopard print, însă nici o pereche de papuci pufoși n-ar strica acestui ansamblu. 

Astăzi ai voie orice. Permite-ți să te bucuri de lucruri mici, cum ar fi o prăjitură cu un design adorabil sau de un buchet alcătuit din florile preferate. Ok, poate că acum poți aduce și telefonul în cadru, dar doar că să îți faci câteva selfie-uri care surprind perfect toată splendoarea senzualității tale. Ce zici, te înscrii la un Valentine’s Day ca în filme?

Foto: PR, pexels.com

Related Posts

Iutta și Muze Concept vă așteaptă la Alist Designers Boutique, toată luna aprilie (VIDEO)

Alist Designers boutique găzduiește acum două branduri care îți vor readuce zâmbetul pe buze prin detaliile ce definesc…

Roberto Cavalli a încetat din viață la 83 de ani

Roberto Cavalli a încetat din viață seara trecută, la 83 de ani. Desginer vestimentar și inventator al unei…

Cele mai apreciate prezențe de la Fashion Trust US Awards

Vedetele nu spun niciodată nu unei invitații la un eveniment de fashion și acceptă orice ocazie prin care…

Noua colecție Spring Edit disponibilă la CCC

Lasă-te fermecat de colecția Spring Edit de la CCC! Descoperă pantofi și genți la modă de la brandurile…

Jennifer Lopez este mai senzuală ca oricând în cea mai recentă campanie Intimissimi

Jennifer Lopez surprinde din nou prin cea mai recentă campanie a brandului de lenjerie intimă, Intimissimi. Artista arată…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…

Depeche Mode, o nouă campanie de fashion pentru un brand de ceasuri

Formația Depeche Mode a afost aleasă de brandul elvețian Hublot ca imagine în noua campanie cu profil caritabil,…

Cum arată expoziția Dolce&Gabbana de la Milano, un tribut adus culturii italiene

Expoziția Dolce & Gabbana: From the Hands to the Heart, de la Milano, este un eveniment care marchează…

Cea de-a XII-a ediție Romanian Design Week, găzduită de celebrul restaurant CINA

Cea de-a XII-a ediție Romanian Design Week are loc anul acesta între 24 mai și 2 iunie, în…

Designeri sub lupă: Aleksander Revas, între vis și realitate

Luna trecută, la Alist Designers boutique, am avut privilegiul să ne întâlnim cu un brand surprinzător din toate…